Ny på momster

Hej alle mødre og hvem der ellers læser med, jeg er ny her på momster og tænkte jeg lige ville præsentere mig selv, så det her er et lidt anderledes indlæg og mest bare for lige at sige hej, Så her kommer det.

Hej jeg hedder Sara, jeg er 36år (lidt endnu) jeg fra Christianshavn (Christiania) jeg er uddannet frisør og så er jeg mor til 2 drenge. Zai på snart 9 måneder og Nord der ville blive 6 år til november, men sådan er det desværre ikke, Nord blev kun 1år og 7måneder, han blev myrdet af sin egen far/min eks. Min verden gik i stå og en del af mig døde med Nord. Nord og hans død er grunden til at jeg begyndte at blogge, jeg kunne ikke rumme alle følelserne og smerte inde i mig så jeg var nød til at få det ud, og her hjalp og hjælper det at blogge mig, det er en møde hvor på jeg er nød til at forsøge at sætte ord på alt det der vælder rundt inden i mig, og når jeg gør det, altså for sat ord på forstår jeg bedre mig selv, så selvom jeg er ordblind og jeg derfor altså frygter lidt at ligge et indlæg ud så gør jeg det, for det hjælper mig, og jeg tror og håber på at min ærlighed omkring min sorg også kan hjælpe andre.

Efter jeg er blevet mor til Zai har jeg fået lysten til livet igen, men der er stadig dage hvor at mørket,sorgen og smerten overtager alt, disse dage er et helved og på de dage føler jeg mig som den dårligste mor i verden, både for Zai men også for Nord for jeg ved han ønsker at jeg smiler og er glad, det var han store glæde i livet at få mig og alle andre til at grine. Jeg har valgt at være 100% ærlig omkring alle tanker og følelser, både når det er godt, men også når det er skidt og selvom det er svært at dele det allermest grimme, så tror jeg at vi (mødre) har brug for at se og høre at livet er ikke perfekt, selvom der er mange der udstiller det sådan, mit liv er ihvertfald ikke perfekt og det er jeg langt fra heller ikke, men jeg lever (igen) og jeg vil have det bedste ud af det livet når jeg nu har “valgt” at blive, jeg bliver ALDRIG perfekt og det gør mit liv heller ikke, men det skal det heller ikke, uden mørke, sorg, savn og smerte værdsætter man heller ikke lys, glæde, gensyn og lykke.

Husk at værdsætte hvert et sekund med dine børn selv når de driver dig til vandvid og du er ved at blive sindssyg, tiden med dem er knap ligemeget hvor gamle de bliver <3

Kæmpe kram her fra og jeg ser frem til at lære alle jer momsters bedre at kende, her var ihvertfald lidt om mig, mit liv og min blog.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen