Det er et nej tak til lorte lugt…

Reklame/test// Jeg tror ikke der er særlig mange forældre der inden de bliver forældre havde troet at deres liv skulle komme til at handle så meget om lort, det starter allerede kort efter at baby er født, for man skal være opmærksom på den første lort, hvilken farve har den? den første lort skal være sort, og tjæreagtig, i løbet af dag 3 eller 4 skifter lorten farve og luft, og den vil nu være grønne og den kan både være tynd og hård. På dag 5 og 6 vil baby have en grøngul afføringen da den er ved at skifte fra grøn til gul, og på det er tidspunkt er der ca 4 lorte bleer i døgnet, fra dag 7 og resten af babys første måned er der ca 3 lorte bleer i døgnet nogen børn skider dog mere og nogen minder, men i gennemsnit vil der være ca 2000 bleskift før at baby bliver til en tumling og man kan begynde at træne potte eller toilet besøg. I mit tilfælde med Zai bliver nok til mere end de der gennemsnitlige 2000 ble skift, Zai spiser meget så der skal jo også noget ud igen, og nu hvor han får rigtig mand lugter hans lort virkelig af lort, det gjorde den jo ikke i starten, ikke at det betød at det ikke virkelig kunne lugte, for det kunne det og jeg kan godt være ved at kaste op af lugten, sådan har jeg også haft det med affaldspanden med bleerne i, føj altså, det er bare ikke særlig lækkert hvis den står og lugter og da slet ikke når jeg skifter bleer i mit soveværelse. Jeg har for at mindste lugten fra en lorte ble, pakket den i en “hunde” pose inden jeg har smidt den i affaldspanden men alligevel luftede den altså grimt, så da jeg i samarbejde med Momster.dk https://momstertest.dk/ blev tilbudt at teste blespanden twist & click fra Tomme Tippee som forsegler hver ble for sig selv og som fås i Babysam https://www.babysam.dk/search?s=blespand var det et kampe JA TAK her fra, også selvom jeg var lidt skeptisk for jeg pakket jo allerede hver lorte ble i en pose for sig selv. Jeg er sååå glad for at jeg sagde ja tak for nu lugter der ikke længere af ble/lort i mit soveværelse og jeg slipper for at skulle tømme affaldspanden så tit, hvilket er nice når man bor på 3 sal. Jeg er kæmpe fan af Tomme Tippee twist & click ble spanden det eneste “negative” jeg kan sige om den er at spanden godt kan være lidt “besværlig” at tømme, men det tager jeg glædeligt med for at slippe for lorte lugten og for at tømme ble spand hver dag, og jeg synes faktisk det bliver lidt nemmere jo flere gange jeg har tømt den, så måske er det enlig bare lige en vandesag.

s

Info om Tommee Tippee Twist & Click bleskift system, er den eneste blespand, som kan forsegle hver enkelt ble individuelt sikkert og uden luft.  Det innovative affaldssystem til bleer sparer dig for talrige ture til skraldespanden, og giver samtidig en antibakteriel beskyttelse mod både lugt og bakterier idet hver ble forsegles på få sekunder. Spanden rummer op til 30 bleer. Systemet er nemt at opstille, nem at bruge og nem at tømme.

Sådan gør du, Put en ble ned i blespanden. Drej “håndtaget” i kassetten og føl klikket. Bleen er nu forseglet i flerlags anti-bakteriel film, som låser bleens lugt væk. Den indbyggede svubber presser bleen ned I spanden, når man lukker låget, som holder det rent og rummet frisk.

Twist & Click systemet sikrer at hver ble er individuelt forseglet i den rigtige mængde af anti-bacterial film, som resulterer i mindre affald. For at minimere påvirkningen på miljøet fra alle Tommee Tippees blespandsposer er alle nu lavet af 98% genbrugs plastik.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen