Påske og corona

Verden er ikke som vi kender den, alle er på en eller anden måde påvirket af coronakrisen og på tros af vi lige pt har okay styr på det i DK er jeg ret sikker på at vi alle er ramt på en eller anden måde, her hjemme er det svært lige pt at vi ikke kan være sociale, jeg er et meget socialt menneske og især det med ikke at kunne komme til koncerter bliver svært for mig, for selvom det er en lille bitte ofring i forhold til hvad andre må ofre og hvad folk mister er lige netop live musik vigtig for mig, siden Nord’s død har musik prima live musik været min terapi så live musik og koncerter bliver svært at for mig at undvære i længere tid, men pyt som jeg sagde er det lille bitte ting at miste, så jeg vil prøver at lad vær med at brokke mig, der er folk der mister deres kære i det her og hvis jeg skal være ærlig er jeg selv bekymret for min far som jeg frygter ikke ville kunne holde til det hvis han skulle blive syg af corona. Corona bringer mange bekymringer med sig og lige netop derfor havde jeg og vores lille familie “kollektivt” brug for at hygge os lidt og når vi nu er så heldige at bo så tæt at vi ikke kan undgå hinanden og derfor gerne må ses valgte vi at holde en lidt anderledes påskefrokost, jeg bestilte mad fra homemate som bare er helt perfekt når man har børn og derfor ikke altid lige har tid eller overskud til at stå flere timer i køkkenet, vi fik deres påskemenu hvor hovedretten bare skulle have 15-20 Min i oven og så var der mad, nemmere bliver det altså ikke og så smagte det tilmed som om man havde brugt meget tid i køkkenet, vi fik hyggede, snakkede og delt en flaske vin imens vi for en stund glemte omverden og alle udfordringerne, nogen gange kan en lille pause give ny energi, så det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg bestiller mad via https://shop.homemate.dk/ det er dejlig nemt og skøn mad og jeg kan klart anbefale deres påskemenu så jeg smider lige et link til denhttps://shop.homemate.dk/pages/påskemenu og hvis man er interesseret i at høre mere om homemate.dk kommer der en uddybende anmeldelse på momstertest.dk fra 3 mødre..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen