Kan man rejse fra smerten?

Støtte loppemærked side

Dagen efter jeg kom hjem fra ferie, havde jeg lavet en aftale med min veninde Cille. Vi havde aftalt at vi skulle rydde op og ud i Nord´s tøj og ting, hvis jeg havde energi til det. Det er noget jeg gerne har ville gøre længe, da det stresser mig at jeg kan se det bare ligger og roder øverst i mit skab, hver gang jeg åbner skabet, men jeg har bare ikke kunne komme igang, jeg har ikke haft overskuddet til det, og hver gang jeg har tænkte nu gør jeg det, og er gået igang, er jeg brudt sammen og har givet op. Men idag følger jeg at det nok skal lykkes, og det hjælper helt sikkert på det, at jeg ikke skal gøre det alene. Det betyder rigtig meget at der er en til at støtte og trøste mig, for det bliver der helt sikkert brug for, det bliver helt sikkert rigtig hård.

 

Cille kommer, vi sidder lidt og snakker inde hun sider, når Sara skal vi få kigget på det? Jeg tager en dyb indånding, og siger ja, det må vi nok heller. Vi tager en masse poser med tøj med ind i stuen. Puha det er hårdt det her, så vi starter med en “nem” pose, det er noget af det baby tøj Nord aldrig rigtig fik brugt, og det går enlig fint, jeg har ikke rigtig et forhold til det tøj, så det er nemt nok at putte i til salg “kassen”. Så går vi igang med en anden pose og der skal lige tages et par dybe indåndinger. Minderne vælder frem, der er en masse af Nord´s baby tøj fra da han var helt ny, det er så småt, tænk at min lille store dreng, har været så lille. Jeg får fat i en sparkedragt, den er str 50 og er virkelig lille, men jeg kan huske at den stadig var for stor til Nord første gang han havde den på, den skal selvfølgelig gemmes. Jeg gemmer en masse, men jeg synes nu også jeg får lagt en del i til salg “kassen” og det er jeg enlig ret stolt af, men er jeg det mindste i tvivl, bliver tøjet gemt. Vi er ved at være igennem det meste af tøjet, og jeg synes selv at jeg har klaret det ret fint, men der er stadig en meget svær en tilbage. Pusletasken, den har stået stort set urørt siden jeg hentede den i X´s bolig nogen dage efter Nord´s død. Jeg henter tasken, står lidt og kigger på den, indholdet i tasken er det sidste jeg pakket til Nord, jeg husker tydeligt da jeg pakket den, det var fredag d. 10/6 om morgen, sidste morgen jeg hyggede med Nord, sidste dag jeg så Nord i live. Vi hygget med morgen mad og leg, og jeg husker at Nord leget med biler, imens jeg pakket tasten, Nord ville gerne have at jeg skulle leje mere med, og jeg husker lige så tydeligt at jeg sagde, omlidt skat, mor skal lige pakke en taske til dig og far, så i har alt i skal bruge, for du skal nemlig sove hos far idag. Det var varmt, men jeg pakkede alligevel både lange bukser og en trøje, regn tøj, nattøj, bleer, sutter, ekstra Nulle (Nord´s nus bamse, som han altid havde med når han var væk fra mig, og det fik han også med i kisten) lang og kort armet body´er, kondi sko, hvis sandalerne skulle blive for kolde, drikkedunk osv. Der skulle ikke mangle noget. Jeg ville ønske jeg aldrig havde pakket den taske, jeg ville ønske jeg aldrig havde ladet X have Nord, jeg ville ønske jeg havde holdt fast i min første tanke, fra den nat, X endte vores forhold, nemlig at han ikke skulle have Nord alene før han havde fået hjælp.

Jeg står lidt og samler mod til mig, og så åbner jeg pusletasken, en duft af Nord spreder sig, jeg mærker min mave knuge sig sammen, jeg tager noget af hans tøj op, jeg dufter til det, og tårerne presser sig på, Cille kigger på mig, og jeg kan så på hende at hun godt ved at nu for jeg brug for hende, jeg bryder sammen, Cille synder sig over og krammer mig. Åh jeg savner ham Cille, jeg vil bare gerne holde ham i mine arme, jeg vil bare gerne kramme ham, bare en gang mere. Cille holder mig tæt og siger, jeg ved det godt Sara, jeg bliver stående i hendes arme og græder, jeg krammer hende, jeg dufter Nord, hvis jeg dog bare kunne få lov at kramme ham en mere, bare en gang. Vi slipper hinanden, tørre tårerene bort, og trækker vejret dybt. alt tøj i pusletasken bliver gemt, det dufter af Nord, så det kan jeg ikke skille mig af med, og det skal heller ikke vaskes. Jeg ligger noget af tøjet i lufttætte poser så det kan holde bare lidt på duften, og så bliver det langt ind i en skuffe så jeg har det tæt på mig. Resten af alt det der skal gemmes bliver pakket ned i poser og stillet op øverest i mit skab, sammen med hans vugge, barnevogns kasse osv.

Alt det jeg er klar til at skille mig af med, bliver der taget billeder af, og så opretter vi en side på Facebook, Nord for mælkevejen støtteloppemarked, hvor min plan er at sælge tøjet, og på den måde få nogen penge ind til psykolog timer og andre ting der hjælper mig her i sorgen. Jeg vil også sælge ud af mit eget tøj og ting. Så jeg håber at folk vil tjekke siden ud, og måske dele den, så der er så mange som mulig der høre om den. Der vil løbende kommer flere og nye ting på siden. Vi ligger billederne vi har taget af Nord´s tøj  ind samt str. og en ca pris på tøjet. Det har været super hårdt at tage det her skidt, men jeg er stolt af mig selv og det følges godt. Jeg har måske gemt lige lidt for meget, men har jeg været i tvivl om noget er det blevet gemt, og som Cille siger, så tager vi en tur mere igennem hans ting igen en dag og så kan det jo være jeg er klar til at gå af med mere, og hvis jeg ikke er, så er det også fint. Lige nu står jeg med en følelse af at jeg har taget et skidt mere på vejen for livet, og det er jeg stolt af, men jeg havde ikke kunne gøre det uden Cille, og sådan er det med rigtig mange ting, måske faktisk alt, jeg kan ikke alene, så tak til alle der hjælper mig. I er de små lys på vejen, der får mig til at blive ved med at gå, (befinder du dig i mørket, er der kun en ting der kan få dig ud i lyset, og det er at du bliver ved at gå) Jeg er ikke typen der er god til at bede om hjælp, men jeg øver mig, for der er brug for hjælp, på alle måde. At miste Nord, kommer jeg mig aldrig over, jeg bliver aldrig den samme igen, mit liv vil altid, hver dag være fyldt med savn, sorg og smerte, men jeg VIL finde en måde at lære at leve med det på, Jeg Vil gøre Nord stolt, og jeg VIl IKKE lade X vinde. Kærligheden til Nord skal altid leve, den skal altid være her, selv længe efter den dag jeg ikke længere er her. Mor og Nord altid altid.

https://www.facebook.com/Stoetteloppe/?fref=ts

 

Skriv en kommentar

 • Camilla

  Men kan jeg ikke købe et stykke tøj a la den blå avis ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Det kan du ihvertfald, siden du finder tøjet på er på https://www.facebook.com/Stoetteloppe/?fref=ts der er både børne tøj og dame tøj, der kommer løbende mere op.
   Mobilpay sker på 29661517 og så sender du bare en privat besked, med add hvis pakken skal sendes og ellers er der mulighed for afhentning i khb.k

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Maria Hansen

  Du klarer det så flot, jeg vil meget gerne støtte, men er ikke på facebook 🙂

  Har du mobilepay?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Tak <3 Ja men jeg må ikke modtage støtte på mobilpay, da de så mener at jeg har lavet en offentlig indsamling… Der er en der er ved at oprette noget indsamling og så kan man støtte der 🙂 Tak for tanken <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man rejse fra smerten?