fredag d.10=8 måneder i helved.

Valentines day = smerte, savn og kærlighed

Det er valentine´s day idag, en dag jeg normalt synes er hyggelig, det er en dag i kærlighedens tegn, og det behøver ikke betyde at man skal have en kæreste for at fejre den, eller at man skal købe gaver, blomster osv. Nej det er en dag hvor man skal vise og/eller fortælle dem at man elsker at man elsker dem. Kan man ikke gøre det alle andre dage? Jo det kan man godt, men gør vi det? hvorfor skal vi have en dag hvor vi gør det? Jo det skal vi, for at vi husker det, rigtig mange mennesker er dårlige til at vise eller sige at de elsker en, og der kan dagen idag hjælpe lidt. Selvfølgelige ville det være meget federe, hvis hver dag var en kærligheds dag, og det er en ting jeg altid selv har dyrket meget, jeg synes det er vigtigt at fortælle dem man elsker at man elsker dem, og jeg tror heller ikke at de mennesker jeg elsker er i tvivl om at jeg elsker dem, for jeg prøver at vise det tit og jeg siger det meget, (ikke kun på valentine´s day) Det gælder især Nord, jeg sagde hver dag, jeg elsker dig eller mor elsker dig, og det gør jeg faktisk stadig, hver dag, for det gør jeg, jeg elsker Nord, hver dag, hele tiden, og derfor siger jeg det stadig højt hver dag. Nord mor elsker dig.

Sidste år på Valentines day, var jeg i Thiland, med hele familien, mor, far, min bror, svigerinde, fætter Ja-ja og Nord, det var den bedste ferie nogenside, der var så meget kærlighed, lykke og hygge, og det var der selvfølgelig også på Valentines day. Vi hyggede hele dagen, med at bygge sandslotte, Nord smadret dem igen, og grinede hver gang, hel vildt, vi badet både i poolen og på stranden, og Nord var blevet så sej til at svømme med bade vinger. Han kastede sig bare ud i vandet, ikke bange for noget, så tillidsfuld, sikker på at verden var et trygt og kærligt sted, det var vidunderligt at se, men også et stort arbejde, for han skulle jo redes nogen gange, når han løb ud i vandet uden vinder på, eller han bare spang i poolen, så med Nord skulle man altid være på og være vågen, for der var knald på. Nord, han skulle opleve det hele, og gerne på den halve tid, og når man ser tilbage på det, er det som om Nord godt viste at han skulle nå så meget som muligt, som om han godt viste at han ikke havde så meget tid her på jorden, så han skulle have det hele med. Om aften to vi det fine tøj på, og jeg fik en smuk lyserød rose af Nord. Han var så smuk og sød i sin fine skjorte, vi spiste lækker mad, og da vi kom hjem den aften, stod den på putning og masser af kys og kram inden det var senge tid.

Idag her et år efter, ville jeg ønske jeg kunne opleve igen, hvis jeg dog bare kunne sætte tiden tilbage og bare blive der i min lykke og kærligheds bobel med Nord til evig tid Men sådan er livet og virkeligheden desværre ikke, og intet vare evigt (andet end ægte kærlighed) så hvad gør man så, når ens kærlighed ikke er her mere? Hvordan fejre man kæreligheds dag? Valentines day? For mig, har dagen idag været svær, fyldt med savn og smerte, (ligesom alle andre dage) men den har også været fyldt med kærlighed og minder om min vidunderlige dreng, min Valentine. Jeg var en tur forbi tatovøren for lige at få tegnet min tatovering af Nord op, og selvom jeg ikke tænkte over det, da jeg booket tiden, var det den helt rigtige dag at gøre det på, smerte og kærlighed på engang. Nord er min kærlighed, min stolthed, min styrke og min smerte. Dagen idag gør ondt, det gør den fordi jeg elsker Nord, fordi jeg savner ham og fordi den jeg helst vil vise og give min kærlighed til, ikke er her til at modtage den, men Nord er og vil altid være min kærlighed, min valentine. Mor og Nord altid altid, mor elsker dig. Happy Valentines day min skat.

Valentine

 

Skriv en kommentar

 • Camilla Maria Hansen

  Kære mor og mormor og Nord
  For Nord er her hos jer, I er så gode og dygtige til at holde ham i live. I er ligesom min mor og mig, I er der, og nøj hvor ville jeg ønske jeg kunne hjælpe jer, jeg tuder og tuder, når jeg læser dette, men jeg føler også en masse andre ting, fordi nøj hvor er han en dejlig dreng og sikken et smil, I har og er der for ham. Al min kærlighed sender jeg til jer. Jeg kunne fortsætte men bliver ved med at tude. Jeg følger jer her, og sender alt min kærlighed til jeres skønne familie.
  <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ginie

  Så sandt, min elskede Sara. Du er så fantastisk sej, du kæmper så hårdt, hver dag. Det gør så ubeskrivelig ondt, at se sin datter, lide på den måde hver dag, og der er intet jeg kan gøre. Jeg lytter og tilbyder omsorg, jeg prøver at være til stede, men uden forventninger . Jeg prøver at, dække dine basale behov, som varme, mad rengøring, rent tøj Osv. Jeg kan mærke, fra mig selv , at sorg er så vanvittigt udmattende, jeg kan på ingen måde tillade mig, at bare tro at jeg kan forestille mig, hvor umenneskelige hårdt, at det må være for dig. Jeg er står ved din side hele vejen for du er min elskede datter, som Nord er din elskede søn. Mor, Nord og mormor altid. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Du er den bedste mor i verden, du har sat hele dit egen liv tilside for at være der for mig, de første mange måneder sov du hos mig hver dag, du sætte mad på boret for an mig, så jeg fik mad, du to mig under armen og fulde mig udenfor, så jeg fik lidt luft, du luftede min hund, du fik mig i bad. og selv her 8 måneder efter er du der stadig, du vasker stadig mit tøj, søger for at jeg får mad, holder mit hjem rent, kysser og krammer mig, lytter til mig, og der 100% for mig. Jeg ved det er hårdt for dig/jer at se mig lide på den her måde, for ja ligesom at Nord er min lille dreng og det går så ondt på mig at han ikke er her mere, ved jeg også at det må gøre sindsygt ondt at se sin “lille” pige lide som jeg gør. Jeg håber du/i ved at jeg også kæmper for jeres skyld, for ligesom jeg ved at Nord ønsker at se sin mor glad, ved jeg også at i ønsker at se jeres datter glad, og jeg ønsker også at de min familie glad igen. Jeg tror og håber på at vi med kærlighed klare dette helved sammen, at vi med kærlighed og Nord i vores hjerter finder en vej. Jeg elsker dig mor og du skal vide at du gør mere end jeg eller nogen anden kunne forvente eller håbet på. Jeg elsker dig mor og Nord elsker sin mormor altid altid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fredag d.10=8 måneder i helved.