Sidst jeg sad på en hest var jeg gravid.

Et minde på facebook

Der dukker et minde op på facebook, det giver et sæt i min krop og et stik i mit hjerte, jeg for tårer i øjnene, og savnet til Nord vokser, selvom det ikke burde være muligt, jeg savner ham mere end jeg på nogen måde kan beskrive, jeg føler mig tom og ensom, og jeg ville ønske jeg bare kunne lukke mine øjne og være hos Nord. Jeg klikker på videoen mindet viser, mindet der dukker op på facebook, er hvor Nord og jeg for et år siden, sidder og synger, jeg husker det som var det igår, og jeg kan ikke holde tårerne tilbage. Jeg sang tit for Nord inden han skulle ind og sove, og det går op for mig, at jeg siden Nord´s død ikke rigtig synger mere, jeg elskede at synge for Nord. Nord var en dreng med krudt i røven og der skulle altid ske noget, han var ikke en dreng man kunne sætte foran tv´et og så lige få lavet maden færdig, nej Nord ville ikke gå glip af noget. Der var altid fuld fart på, men når vi sang, faldt Nord til ro, og vi kunne sidde og putte i meget lang tid. Jeg elskede vores aftner sammen, der var så dejligt at han gad, sidde og putte, og når han så sang med, var det bare det bedste, mit hjerte blev fyldt med lykke. En aften da vi sad og sang, kom sangen, your song (Elton John) til mig, og jeg sang den for Nord, det gav så meget mening, for verden var vidunderlig med ham i den. Han gjorde verden vidunderlig, og selvom mit hjerte var knust, (ulykkelig kærlighed) var jeg lykkelig når jeg var i selskab med Nord, han gjorde mig så lykkelig. Jeg sang sangen for Nord, og jeg kan huske hvordan han puttede sig ind til mig, det var vidunderligt, jeg sang sangen en gang mere, hvor jeg filmede det, og der sang Nord så med, jeg kan huske følsen af glæde, tænk at jeg var så heldig at have så vidunderlig dejlig en dreng, han var lykken selv. Nu sidder jeg så tilbage med et knust hjerte, og denne gang desværre ikke pga. kæreste sorger, Mit hjerte er knust fordi den dejligste lille og glade dreng ikke fik lov til at leve. Jeg sidder tilbage med sorgen og smerten ved at have mistede det jeg elsker allermest, jeg har ingen ide om hvordan jeg igen skal finde lysten til live igen. Jeg savner den lykke følelse Nord gav, jeg savner Nord, og jeg ville give alt for at få bare en sang mere med Nord. X tog Nord fra mig, X tog Nord fra verden, X tog livet fra Nord, men minderne og kærligheden til Nord kan han aldrig tage. Nord min elskede lille dreng, mor elsker dig, og mor vil altid elske dig. Du var kærligheden og lykken selv. Mor og Nord altid altid

Skriv en kommentar

 • Kim Wickstrøm

  Sara…. sikke en skøn video. Jeg har nu set den flere gange. Jeg har læst alle dine blogindlæg.
  Mit hjerte bløder for dig, og for dejlige Nord. ❤
  Jeg er sikker på han kigger ned på dig, og syntes du er den sejeste mor.
  Vi er ihvertfald mange, som tager hatten af, for den enorme styrke du besidder.
  Jeg håber så inderligt at du en dag vil finde en mening med livet igen, og at du vil synge igen. Du synger så smukt. ❤ og hvor er Nord sød, at synge med også.
  Jeg sender dig alverdens styrke, og håber af hele mit hjerte, at du snart vil se lidt lys forude. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Tak for de smukke ord, og tak fordi du høre mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Sender varme tanker til dig, og op til Nord, sådan et lille barn fortjener ikke at miste livet på den måde eller så tidligt, han skulle jo leve med sin elskede, søde, kærlige, venlige og bedste mor…??????
  Mit hjerte er knust, bliver helt trist af at læse det, håber du kommer over det om lang tid..??????????????????????
  Kæmp for pokker, kæmp!!?? Selvom det er virkelig svært…?????????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Tak der er brug for støtten i denne tid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kan høre den igen og igen, så sødt at han nynner med. Mit hjerte græder for dig selvom jeg ikke kender dig, det gør så ondt sara at læse om din savn. Det gør ondt fordi jeg selv er mor, det gør ondt at sætte mig selv i din situation. Du er så stærk og sej, hvor er smukke dejlige Nord bare heldig at have en mor som dig. Han er sikkert stolt af sin mor nu, stolt af at du kæmper og ikke giver op! Du er så sej Sara. Jeg tjekker din blog dagligt for at læse om hvordan du har det, i håb om at læse at du har det bare en lille bitte smule bedre end igår. Jeg håber så meget at lyset endelig skinner din vej og din hjerte bare en lille smule finder ro. Håber og ber for dig, for at du får så meget styrke og mod til at klare denne situation du er i. Jeg mener det af hele mit hjerte når jeg siger at du er så stærk og sej. Jeg kan som mor ikke forstille mig hvordan jeg ville reagere, jeg tror at alle der har barn kan forstå det du går igennem. Må alt godt i livet være din, håber at du finder ro og lykke igen med Nord som styrke ved din side. Jeg er så forfærdeligt ked af dit tab?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Tak for dine meget smukke ord, jeg bliver altid så rørt, når nogen skriver at Nord ville være stolt af mig, for selvom han ikke er her mere, er meget af det jeg gør, stadig for ham, og det håber jeg inderligt at han kan se og mærke, jeg kæmper fordi jeg elsker ham, og jeg ved hvor meget han ville livet, så hvilken mor ville jeg være hvis jeg op gav det han elskede. selvom det klart ville være nemmeste og lysten tit er der, til bare at give op. Men Nord skal kunne være stolt af sin mor. så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Føler med dig og ville ønske jeg kunne give dig styrke til at leve videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zigzak

  Nogle af mine forældres venner mistede deres unge søn i en ulykke. Moren, der altid nynnede, når hun var i køkkenet, holdt op med det. Det tog dem en del år at komme over den værste sorg, så de igen kunne leve et godt liv, og hun begyndte at nynne igen.

  Jeg håber for dig, at du en dag igen vil få nogen at synge for, for du synger dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Det håber jeg også, Jeg elskede at synges, men jeg tror mest jeg elskede det fordi Nord elskede det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  Åh, dit stakkels menneske. Jeg føler med dig. Sender styrke din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidst jeg sad på en hest var jeg gravid.