Sådan mødte jeg manden, der slog vores barn ihjel.

Hjælp mig…

Siden min søn Nord blev taget fra mig d.10/6-2016, siden dagen han blev myrdet koldblodigt af sin far, har jeg ikke haft lyst til at leve, sorgen, smerten og savnet er så stort at det overskygger alt. Jeg har lovet at jeg ikke slå mig selv ihjel, selvom lysten er der rigtig rigtig mange gange, og jeg tænker hver morgen når jeg vågner, fuck jeg er her endnu. Jeg kan ligefrem blive misundelige på dem der tager livet af sig selv, jeg er misundelig over jeg ikke har det valg, når jeg høre om folk der har taget livet af dem selv, tænker jeg, gid det var mig, gid jeg kunne gøre det, gid jeg havde det valg. Men jeg bliver også sur over de kan være så egoistiske, at de er ligeglade med at, de påføre andre mennesker så sindsyg stor en smerte. Jeg tænke at, hvis jeg tager livet af mig selv, er jeg ikke så meget bedre end X, han slog mit barn ihjel og hvis jeg tager livet af mig selv slår jeg mine forældres barn ihjel, jeg ville påføre dem samme smerte som jeg gennemlever lige nu, og den smerte ville jeg ikke byde selv min værste fjende. Der er også noget i mig der siger mig, at hvis jeg tager livet af mig selv så bliver jeg ikke genforenet med Nord. For at blive genforenet med Nord er jeg nød til at leve, Nord ville livet så gerne, og hvilken mor ville jeg være, hvis jeg opgav noget han så gerne ville? Nej jeg er nød til at leve, jeg skal leve for Nord, jeg skal gøre ham stolt og jeg skal mindes ham med ære. Han gør og skal gøre mig til et bedre menneske, et menneske der skal hjælpe andre og det vil jeg gøre i Nord´s navn, ånd og ære.

Jeg vil lave et børne tøjs mærke, hvor en så og sår stor del af overskude skal gå til andre i samme sorg og smerte som jeg. Og der er brug for støtten og hjælpen når livet største smerte og sorg rammer, penge er ikke alt, langt langt fra, et barn er ALT, Nord var livet og lykken. Men at man også skal tænke på økonomi når man lige har mistede sit barn, det er umuligt, ulideligt og uretfærdigt, der SKAL bare være penge til psykolog og hvad man ellers har brug for. Mig personlig, der er kun penge til psykolog fordi der er blevet samlet penge ind til mig, til det. Jeg kan ikke overskue at lave mad, for jeg har enlig ikke lyst til at spise, så derfor står den desværre tit på købemad, hvilket også er dyrt, og jeg kunne som sagt “bare” købe ind og lave mad, men hvis jeg ikke spise med min familie eller ude med vennerne så ville jeg nok stort set ikke spise, lysten til mad er der kun i andres selskab. Jeg har fået lavet en tatovering af Nord, hvilket selvfølgelig ikke er livs nødvendigt, men det var meget vigtig for mig og at have ham både på og under huden giver mig noget styrke, og den betynder mere end jeg kan beskrive. Jeg vil også gerne rejse når julen er overstået, jeg kan slev ikke overskue at det bliver jul og jeg ved ikke hvordan jeg skal komme igennem julen, men jeg ved jeg er nød til det, og at det bliver så sindsygt hårdt, og derfor vil jeg gerne bare lidt væk fra det hele bagefter, dette er der dog ikke råd til, ligesom der heller ikke er råd til det maleri jeg gerne vil have af Nord. Jeg ved godt at mange af de her ting ikke er livs nødvendige, men det er stadig vigtige ting, der gør en forskel for mig i min sorg. Så derfor vil jeg gerne med mit og Nord´s tøjmærke give andre muligheder for at kunne gøre og få nogen ting der betyder meget i denne sorg.

Jeg har ingen erfaring med design eller med det at lave et tøjmærke, Men det her skal lykkes, det er en måde for mig at gøre noget godt i Nord´s navn, så hans kærlighed stadig kommer ud i verden. Verden skal se og mærke at han har været her, og at han gav så meget kærlighed. Han gav så meget kærlighed at der er masser at dele ud af og det vil jeg så gøre, for på den måde er han stadig med mig. Jeg er ikke god til at bede om hjælp, men jeg er ved at øve mig, og jeg er blevet bedre i denne sorg, for jeg kan ikke klare det alene. Så selvom det er svært og jeg stadig ikke er god til det, og jeg bestemt ikke bryder mig om det, så gør jeg det, jeg beder om hjælp. Igen jeg har ingen erfaring inde for det her område og det er så der jeg har brug for hjælp. Jeg skal have en der kan hjælpe mig med at designe tøjet,(jeg har en masse ideer til hvordan det kan/skal se ud) jeg skal finde et sted de kan sy tøjet og lave tryk på tøjet, Så hvis det er dig eller du kender nogen, så vil jeg meget gerne høre fra dig. Sidst men ikke mindst så skal der nogen penge til, at jeg kan komme igang, drømmen er ikke mulig at gøre til virkelighed alene, med med jeres hjælp kan jeg gøre drømmen til virkelighed og på den måde kæmpe mig tilbage til livet med Nord´s kærlighed i hele kroppen. Tak af hele mit hjerte <3

Man kan skrive til mig (privat) på Facebook Nord for mælkevejen

https://www.facebook.com/nordformaelkevejen/

Hjælp mig igang og støt på caremaker.dk hjælp til Nord´s mor

https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/hjaelp_til_nords_mor/

Må meget meget gerne deles.

received_10201972510191274

Skriv en kommentar

 • Mira

  Hej Sara, har du tænk på at få et barn på et tit punk igen, men det gør mig så ondt, har læse alt hvad du skriver på 2 dage, føler med dig. Jeg har bare grædt fordi det gør så ondt på mig, at man kan finde på at gør det, men håber du få det bedre og vil søtte dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg er så småt begyndt at tænke tanken, men tiden må vise hvad der sker, jeg skal “lige” lære at leve igen og en masse andre ting.
   tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hej Sara
  Jeg vil gerne hjælpe med at lave mønstre til dit design -jeg er uddannet skrædder og beklædningsdesigner
  Send mig en mail
  Og vi finder ud af det
  Kh Rebecca

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak Rebecca. Det er meget meget sødt af dig og jeg vil sende dig en mail, når jeg for lidt overskud på et tidpunkt. tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Kan du ikke skrive et konto nummer hvor man kan donerer til projektet ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zigzak

  Hej Sara. Det er dejligt at opleve, hvordan der er håb i det, du skriver. Måske ved du det ikke selv, men det er meget tydeligt, at du er godt igang med at ‘komme videre’. Det betyder IKKE at du ikke stadig føler, livet er håbløst, men det er dejligt for dig, at du nu kan se fremad ind i mellem. En dag får Nord forhåbentlig en lillesøster eller lillebror, og så ved jeg, at det barn/de børn vil blive elsket helt op til Nordstjernen.

  Der er nu én, jeg ville ønske ku opleve din smerte, og det er X selv, og jeg håber inderligt, at han nåede at opdage, hvor forfærdelig en handling, han havde lavet, inden han hoppede ud foran det tog.

  Jeg vil opfordre dig til at få et mobilepay nr og lave en indsamling, så du kan komme på ferie. Jeg vil gerne hjælpe dig med teksten, hvis du ønsker det. Jeg vil ihf smide en 50’er, og jeg er sikker på, at mange med bedre økonomi end mig vil give det samme eller mere.

  At du har brug for en ferie, en tus og et malerier af Nord, er helt ok, det skal du ikke undskylde.
  Når du ikke kan li at be om hjælp, skal du huske, at vi er rigtig rigtig mange, der ønsker at hjælpe dig. Det gør vi fordi vi selv blir kede af, hvad der er sket, så når vi hjælper dig, hjælper vi oz os selv lidt.

  Klø på Sara, og husk, når du er ked af det og ulykkelig, så kommer der noget, der er godt lii om lidt, at du er elsket af din familie og venner, og at du har et langt liv foran dig, hvor der nok skal komme spændende oplevelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Puha bliver helt rørt af dine smukke, søde og støttende ord. Tak for dig og alt du gør og har gjort for mig, det betyder så sindsygt meget i min smerte, og tak fordi du tror på mig, det har jeg brug for. Jeg vil se om jeg ikke kan oprette noget, med et mobilpay nr, og tak for rådet og igen for alt du gør <3 <3 <3 mennesker som dig er vidunderlige <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Gnystrøm

  Pssssst……..jeg er kreativ, idéri og ikk bange for at prøve noget nyt, dog er jeg på liiiiiige så bar bund som dig,- meeeen hjælpe vil jeg ihvertifald rigtig gerne’ hvis du altså kan bruge nogle af mine kompentencer!!!- kender nogle som har fået lavet tøj ( voksen tøj) og mener de fik lavet deres i Thailand,- ( nu drømmer vi os liiige ned i varmen et kort øjeblik😉✌🏼’ hvor vi går og slæber vores badetøfler efter os, imens vi drikker friske shakes på vej mod, fabrikken, som vi skal ind og lave en aftale med, omkring den første kollision😍😉😜👍🏽👏🏽⭐️💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak Tina, og ja det lyder ikke dårligt med en tur til Thailand, men om jeg er klar til det ved jeg ikke, sidst jeg var der, var på mit livs ferie med Nord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Sara, jeg kan sagtens sætte mig ind i at du gerne vil væk fra smerten over at din elskede søn er død, at han blev så brutalt taget fra og at du skal leve videre uden ham. Jeg er ikke sikker på jeg selv ville kunne klare det du er blevet budt. Jeg tvivler. Jeg skal ikke bestemme om du skal leve eller begå selvmord. Det skal kun du. Hvis du tager livet af dig synes jeg X har fået alt, alt for meget at sku ha sagt. Det er ligesom om han ‘vinder’, hvis du forstår hvad jeg mener. Jeg synes, nu må det fandeme være nok med ham. Hvordan du skal finde kræfterne til at komme op, det ved jeg ikke. Jeg er sikker på, det er en sej kamp. Jeg er også sikker på, at hvis du beslutter dig for at være i livet og leve med mindet om din dejlige søn, så kommer du også op til overfladen. Før eller siden. Jeg vil sådan ønske for dig at ligeså meget som du oplever smerten og sorgen nu vil du om føje år opleve den gave, der er i at være gået gennem det helvede du befinder dig i nu. Ikke at det er en straf /belønning, men der er en lærdom i den erfaring du er igang med at tilegne dig. Jeg ønsker så meget at den må komme dig til gode. Kærlig hilsen Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak Anja. og du har ret, X vinder hvis jeg giver op, det var det han ønskede og han skal ikke vinde. Kærligheden til Nord skal overvinde alt og derfor må jeg kæmpe videre, og det gør jeg med alt jeg har…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Ja, og du gør det så flot, Sara.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Sarah
  Det er så utroligt flot af dig at du også tænker på andre end dig selv i denne svære situation du er i. Du er sådan en stærk kvinde og du skal nok komme over på den lyse side igen , med Nord ved din side som giver dig en masse styrke. Men du skal love os at du kommer på ferie selvom pengene er små, også selv om du bruger de penge som du samler ind til børnetøj. Du har brug for at komme lidt væk og det fortjener du fuld ud. Jeg donerer og du skal endelig tage på ferie søde. Håber håber håber ALT godt for dig fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak Sarah. Du/i er virkelig lyset i mørket. tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Kæreste Sara.
  Jeg har kæmpe respekt for din blog. Du må ikke give dit liv op. Lev dit liv for ære af søde Nord, når han nu desværre ikke selv fik chancen. Han lever stadig i og med dig. Den største kærlighed og kæmpe kram fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak.. og ja det prøver jeg også at fortælle mig selv, at så længe mit hjerte slår, slår Nord´s i mit <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan mødte jeg manden, der slog vores barn ihjel.