Et skønt minde fra Halloween sidste år

Sådan mødte jeg manden, der slog vores barn ihjel.

Dette er det første indlæg ud af et par stykker der kommer til at handle om X, forholdt og om hvordan det er at leve med en mand der er egoistisk og manipulerende (det viste sig at han var psykopat)

Det er fredag (2004) en veninde (vi kalder hende BB) og jeg aftaler at tage en lille tur i byen, det er jo fredag. Jeg skal godt nok arbejde imorgen lørdag, men det går nok, da lørdag er en kort dag på jobbet, og jeg lader bare vær med at drikke mig fuld, og vi tager tidligt hjem.

Vi gør os klar og tager så ind mod byen, nærmere bestemt boltens gård, Kulørbar, vi kommer der tit, da en anden veninde har noget kørende med en der arbejder der inde. Jeg har altid være glad for stamsteder, så dem havde vi nogen stykker af.

BB og jeg hygger og danser som altid, vi var/er gode til at have vores egen fest, Vi står på dansegulvet, en lille bitte fyr danser rundt bag BB, han danser sådan “sexy” dans op af hende, det ser virkelig sjovt ud, for BB er en meget høj kvinde. Jeg længer mig ind til BB og siger, der står en lille gut og danser op af dig, hun vender hoved, hvorefter hun siger der gør der da ikke, jeg grinder og siger jo bare længere ned, hun kigger igen og så er vi falde af grin, X danser over til den lille gut, smiler til mig, og danser så bag mig. BB og jer går op til baren, får en drik og  vi sætter os ned, X kommer over og siger at han har miste sin ven, om vi har set ham?  Hvem siger vi? ja ham den lille svare han, BB hopper op, åhh gud har jeg sat mig på ham, vi griner og X siger pyt han dukker nok op når han er færdig med at forsøge at score. Vi snakker lidt, danser lidt, og da jeg synes at nu er det ved at være gå hjem tid, siger jeg pænt farvel. X følger mig ud, og spøger så om han ikke må få mit nr, jeg tænker lidt over det, han er ikke lige typen jeg normalt ville gå efter, og jeg er os lige kommet ud af et forhold, så jeg er enlig ikke der hvor jeg tænker jeg skal score, hmm siger jeg, det ved jeg sgu ikke rigtig, han siger kom nu, jeg lover dig at jeg ikke misbruger dit nr, jeg smiler og for vist svaret, så pyt, men så heller ikke noget med at misbruge det, hvordan man så ellers gør det, han griner og siger at det lover han, og så giver jeg ham mit nr.

Jeg er ikke engang kommet hjem endnu, før den første sms kommer, hej smukke, tak for dit nummer, er du kommet godt hjem. jeg svare bare ja og så lidt da. han skriver i løbet af natten, så jeg vågner op til et hav af sms´er og tænker, det er da at misbruge mit nr, hvilket jeg så skriver til ham, han svare, undskyld, jeg vil bare så gerne se dig igen, kan du senere? jeg svare at jeg skal arbejde og så skal jeg ud med en veninde (igen BB) han skriver om jeg ikke vil komme ind til ham i byen så, han skal nok gi. Jeg svare at det behøver han ikke, jeg fint kan betale for mig selv, men at vi kan skrives ved senere. Han skriver mange gang i løbet af dagen og aften, og til sidst giver jeg efter og det ender med BB og jeg tager ind ibyen hvor han og hans venner er. Da vi kommer ind, står han i garderoben og venter, Jeg siger hej og vi snakker lidt, der går ikke ret land tid før han kysser mig, det kommer lidt bag på mig, da jeg nok ikke lige var der, men jeg tænker pyt, jeg har jo fortalt at jeg ikke er der hvor jeg søger en kæreste, så så længe vi er enige, kan vi da godt hygge lidt. Vi kysser, og hans venner bliver helt uuhhh X har scoret, og det forsætter, sjovt/fint nok de første 2-3 gange men efter der, synes jeg at nu er det vel heller ikke vildere, de har vel forhelved set folk kysse før. Jeg hiver fat i BB og siger vi skal videre, for det der kan jeg sgu ikke holde ud, det er for barnligt til mig. Jeg siger til X at BB og jeg skal videre, han spøger om han ikke skal tage med, Jeg siger jeg synes han skal blive med sine venner, hvilket han svare, fuck dem til. Jeg siger til ham, at sådan gør vi ikke der hvor jeg kommer fra, der er det vennerne før scoringer, Jeg kysser ham og går. Han skriver til mig hele natten, og vi snakker sammen dagen efter, hvor vi ender med at aftale at ses.

Vi begynder at se hinanden en del, han er sjov og vi har det skide sjovt og godt sammen, men efter noget tid, fortæller ham mig, at han meget gerne vil være kærester. Der er jeg slet ikke, jeg fortæller ham at jeg lige er kommet ud af et langt forhold, hvor at bruddet tog meget hårdt på mig, så jeg er slet ikke klar til åbne mit hjerte op for nogen i nu. Vi forsætter med at se hinanden i noget tid efter, men han bliver ved med, at spørger om vi ikke skal være kærester og da jeg afviser det igen og igen, siger han, at så vil han give en anden, han har set lidt chancen. Jeg fortæller ham at jeg selvfølgelig er ked af vi ikke skal ses mere, men at jeg fint kan forstå ham, for jeg er ikke kæreste klar. Vi ses et par gange efterfølgende, og en aften, et par minutter efter han er gået hjemme fra mig af skriver han, at det var sidste gang i sås, for han havde valgt at blive kærester med hende den anden. Jeg svare at jeg synes det var en mærkelig måde at gøre det på, for enten havde han lige være hende Utro, ellers var det da en sjov måde at blive kærester på, kun et par minutter efter vi havde være sammen. Han svare mig ikke, og jeg kan huske jeg tænkte at så sluttede det jo nok bare sådan. Hvilket jo var helt fair, for han havde jo sagt at han ville have en kæreste så det skulle jo ligesom ende.

Efter et par uger, bipper der så en sms ind. Hej smukkeste. Jeg savner dig helt vildt, og tænker om du ikke har lyst til at ses? Jeg har ikke gemt hans nr, så jeg savner, altid rart at være savnet, men hvem der? X bliver åbenbart sur over jeg ikke ved det er ham, og svare bare, hvis du har gang i så mange at du ikke ved hvem jeg er, så er det ligemeget. Hvilket jeg bare svare OK til. Han skriver så igen dagen efter, undskyld min besked igår, blev bare såret. Vi skriver lidt frem og tilbage, meget om hans kæreste. Til sidst skriver han så om vi ikke bare kan ses som venner, for vi havde det jo skride sjovt sammen, jeg svare at jeg synes det ville være lidt underligt, men at vi kan godt kan prøve, for ja vi havde det sjovt. Så vi aftaler at ses, han skal i city 2 og købe noget tøj, og han vil gerne have mig med, så det er det vi aftaler. Vi mødes og det går faktisk godt, vi griner og jeg tænker okay måske kan det godt virke, måske kan vi faktisk godt bare være venner, hvilket jeg enlig gerne vil, for han er let at snakke med og ja vi har det altid sjovt. Vi står inde i en tøj butik, jeg kigger på en bluse der ville være flot og siger hey hvad med den her, X kommer over, han smiler og siger ja den er pæn, men den er ikke lige så pæn som dig, han kysser mig, jeg skubber ham væk og siger hvad laver du? husk lige du har en kæreste, han svære jeg er ligeglad jeg har så sindsygt meget lyst til dig, du er alt jeg tænker på, og om det sker en gang mere eller ej, så har jeg jo allerede været hende utro en gang. Jeg er rystede men kan huske jeg også tænkte at det jo enlig ikke var mit problem, jeg kender hende jo ikke, og at det brude være ham der sagde nej og ikke mig. Så vi endte med at have sex på et toilet i city 2. Jeg for det vildt skidt bagefter, jeg har været med til utroskab, og det rammer mig faktisk rigtig hårdt, vi snakker meget om det, og han siger at sådan ser han det ikke, for han var jo sammen med mig, før han var sammen med hende, han nu er blevet kærester med. (lad os kalde hende Katja) Vi ses et par gange mere, men jeg kan ikke holde til det, jeg får vildt dårlig samvittighed, selvom det jo ikke er mig der er min kæreste utro. Men jeg for ondt af Katja og det ender med at jeg siger til X at vi ikke kan ses mere. Han bliver vildt sur og jeg for i løbet af de næste par dage mange sms´er, både søde og kærlige, men også sure og ondskabs fulde. Vi ser ikke hinanden i næsten et år, men han skriver tit, især når han er ude (fuld), og af en eller anden grund svarede jeg en dag og så begyndte vi at ringe sammen. (det vil sige han ringer) når han er på vej på job, eller når han er på vej hjem fra byen. Men vi ser ikke hinanden, for det vil jeg ikke, han er nemlig stadig kærester med Katja og jeg ved at vi ender sammen hvis vi ses. Så det er bedst at lad vær. X fortæller mig at han har været Katja Utro mange mange gange i det år vi ikke har snakket sammen. Så han giver mig ret i, at vi nok ender sammen hvis vi ses. Vi har mange mange snakke hvor vi snakker om os, hans forhold osv. X siger tit at han gerne vil gå fra Katja, men at han bare ikke kan lige nu, for de har lige købt lejlighed sammen, jeg synes det er den dårligste undskyldning i verden, og ser det lidt som om, at han bare gerne vil have os begge to. Jeg møder en sød jyde, som jeg forelsker mig i, og derfor ligger jeg X lidt på is. Efter X og Katja har været kærester i Ca 4 år, skriver han til mig, at nu er han gået fra hende, så han er der når jeg en dag vil have ham, jeg svare at det er forsent, jeg har fundet en sød mand, og jeg har tænkt mig at blive gammel med ham. X og Jeg ser hinanden en gang imellem tilfældigt til forbold, eller ibyen i købehavn, og det går faktisk fint, vi kan snakke og grine, han forsøger et par gange at presse mig til et kys, men da han ligesom finder ud af at hver gang han gør det, bliver han langt på is et stykke tid, dropper han det til sidst og vi bliver faktisk rigtig rigtig gode venner. Ihvertfald for en tid…

received_10201972748677236

 

Skriv en kommentar

 • Maria

  Hej Sara. Jeg faldt over din blok på Facebook og har nu læst i 3 timer.
  Jeg har aldrig interesseret mig for Blogger men denne blog giver så meget stof til eftertanke og samtidig dyb medfølelse for dit tab.
  Det er samtidig meget skræmmende læsning for tror en del ligesom mig sidder med en knude i maven og tænker “ups, det er lyder jo næsten ligesom ham jeg selv dater/har datet eller har barn med”.
  Tror desværre der findes mange mænd som X, og en masse kvinder som troede/stadig tror på dem og er viklet ind i et spind.
  Jeg er læst dette indlæg omkring hvordan i mødtes og med klump i halsen af genkendelse fra egne oplevelser ledte jeg fribrilsk efter fortsættelsen men kunne ikke finde noget.
  Håber du på et tidspunkt fortsætter historien som sluttede med at i var gode venner for en stund..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Hej Maria. tak fordi du høre mig, og tager tingene til eftertanke, og ja der er helt sikkert mange mænd der forstår at få magten over en, uden man selv ligger mærke til det, og selv når man ligger mærke til det, så tror man stadig på dem og at man er den der kan ændre dem til det bedre. Jeg har ikke skrevet “forsættelsen” endnu, da det gør ondt på mig at jeg har været så naiv og dum, så det er rigtig svært at skrive, men jeg lover den kommer, jeg skal “bare” lige have kræfterne til det.

   Igen tak fordi du høre mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Fuld forståelse, det skal komme når det giver mening for dig at sætte ord på. Jeg har Så stor respekt for at du deler ud af dit væreste mareridt og de meget ærlige tanker og følelser.
   Naiv og dum.. tja ligesom ca. 90 % af alle andre kvinder har du da nok hoppet i “utro mand fælden” men det gør dig blot menneskelig med troen på en bedre fremtid og troen på det gode i mennesker. Intet af det jeg har læst i din historie kunne have givet dig evnen til at forudse fremtiden.
   Jeg håber du en dag finder en ro i alt det grusomme og altid har din lille drengs ånd med dig. <3
   Jeg vil i hvertfald begynde at følge med dig på sidelinjen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Tak, Nu var X desværre ikke kun utro, han har budt mig så meget mere end det, men jeg var forelsket og trorede på ham når han sagde at jeg betød alt for ham, og at han nok skulle søge hjælp. men det lover jeg der kommer meget mere om, når jeg er klar. Tak fordi du følger mig, det betyder meget for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Beier

  Hvor er din englesøn Nord bare kær. Hver gang jeg læser din indlæg bliver jeg rørt, og kommer til at tænke på min egen englesøn som kunne være blevet 9 år i mandags. Ikke negativt, men med tiden bliver hverdagene nemmere, men man glemmer aldrig sine børn. De varmeste tanker til dig og Nord

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et skønt minde fra Halloween sidste år