Hvorfor skulle min søn ikke have lov at leve og blive 2 år?

Et skønt minde fra Halloween sidste år

Det er halloween, Jeg har aftalt med en veninde at vi skal i Tivoli. Jeg henter Nord fra vuggestuen, han er glad og jeg kan mærke at det nok skal blive en god tur. Vi glæder os helt vildt, for selvom vi har været i Tivoli før så har Nord aldrig prøvet noget der inde før og det skal han idag. Da vi kommer ind i Tivoli starter vi på Rasmus klump legepladsen, Nord har næsten lige lært at gå, så ja han vil bare der ud af, og rutsjebanen er bare et hit, Nord har en fest og det er svært at få ham med videre. Der bliver spillet musik, og Nord er meget imponeret over at Cille kan lave musik ved at slå på noget med en pind. Vi prøver de gamle biler, og Nord elsker det, hans øjne lyser og han er bare et stort smil, det er vidunderligt at se, så Cille og jeg tager skiftes turen med ham igen og igen, og vi får endda lov til at køre gratis en del også, Nord for nemlig charmeret ham der arbejder der, og han kan se at Nord bare synes det er toppen at køre rundt i de gamle biler. Vi går forbi en karrusel, Nord peger og vil gerne prøve den også, jeg er ikke god til karruseller, så der for moster Cille lov at tage turen alene med Nord, Nord synes selv han er rigtig sej, fordi han sidder på en “stor” hest, højt oppe, Cille holder ham selvfølgelig, men stoltheden lyser stadig ud af Nord hver gang de køre forbi mig, de vinker og jeg kan se Nord synes det er virkelig sjovt. Jeg elsker Cille for at elske min søn, det er vidunderligt at have en veninde der vil ham så gerne, der er tit når vi er ude sammen at Cille “har” Nord, det er hende der holder ham i hånden når vi går, det er hende der tager ham op af klapvognen og bære rundt på ham, når han ikke gider sidde der mere, hun fjoller med ham, leger med ham, hun giver ham mad, og trøster ham hvis han bliver ked af det eller slår sig. Hun er så meget mere end bare en veninde, og Nord elsker sin moster Gille.

20151028_16330820151028_162556

Da de er færdig med at køre karrusel og jeg er blevet helt rundtosset bare af at kigge på dem, er det tid til vi skal have noget at spise, Nord er så glad for mad, så det er nemt at finde et sted at spise hvor der også er noget han gider at spise, for han kan lide alt, vi hygger og spiser i noget tid, og så er vi klar til mere Tivoli, der er blevet mørket imellem tiden og haven er så (u)hyggelig med alle lysene og halloween pynten.  Da vi går forbi de gamle biler, vil Nord selvfølgelig prøve dem igen, så det gør vi så, da vi har taget et par ture mere er Nord ved at være træt, jeg ligger ham til at putte i klapvognen, og jeg kan mærke på ham, at det har været en god dag, han ligger bare og hygger og putter, vi går lidt rundt og der går ikke længe før at Nord sover. Cille og jeg går en lille tur gemmen haven og snakker, vi snakker om at næste år der skal vi her ind igen, og så er Nord også blevet så stor at han kan prøve meget mere, for der var mange ting han gerne ville prøve, men hvor han var lige lidt for lille. Vi snakker også om at vi da helt sikkert skal her ind igen til Jul.

20151028_172833

 

Vi går hjem, og da jeg kommer hjem, bære jeg Nord op, jeg for taget tøjet af ham og givet ham en tør numse uden han vågner, men da han skal have nattøj på vågner han lige lidt, men ligeså snart han har fået nattøj på og er kommet over i sin seng, med sin sut og Nulle så sover han igen. Det har været en vidunderlig dag.

20151028_170531

Det var så dejlig en dag, jeg husker hvert et smil, og hans stålende øjne, jeg er så glad for jeg har de her minder. Men det gør så ondt at jeg ikke får lov at opleve flere dage med Nord, Jeg havde aldrig troet jeg skulle miste ham, jeg troede jeg havde alt tiden i verden, alt tid til at opleve alt med ham, og at jeg selvfølgelig skulle i Tivoli med ham igen i år, at jeg skulle se ham vokse op og indtage hele verden. Men sådan ville X det ikke. Det gør så ondt og jeg har svært ved at se at live kan blive værd at leve igen, når Nord ikke længere er her, han var hele min verden. Min kærlighed, min stolthed, min styrke, og nu også min smerte. Nord min elskede skat, jeg mangler dig, jeg savner dig så ubeskriveligt meget, og jeg elsker dig mere end noget andet. Du vil altid være min Nr 1. Mor og Nord altid altid.

 

 

Skriv en kommentar

 • Micha

  Lys i mørket… Tænker stadig meget på dig og Nord, knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  Hej det minder lidt om mig min storebror blev 3 måneder og så blev han syg og døde min mor bor i ringkøbing og min far i ølgod jeg ser min mor 4 gange på 2 måneder;(
  jeg håber du bliver okay igen.
  blev han syg eller hvordan døde han?:););(;(:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det gør mig ondt med din store bror <3 Min lille Nord blev kvalt af sin far…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hold nu op, hvor er han kær😍
  ❤️Kærlighed til mama – det er helt ubærligt😰

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skulle min søn ikke have lov at leve og blive 2 år?