En af de mange hårde nætter/morgner jeg ville give alt for at få igen

dagen morderen skal begraves

Der er næsten gået en uge siden Nord´s begravelse, og idag skal hans morder så begraves, jeg vågner med en følelse af at idag sker der da noget ret færdighed. Jeg har været iført helt i sort siden Nord´s død, men ikke idag, idag skal der farver på, idag er en “god” dag, idag skal der ikke grædes en eneste tåre. Idag skal X til helved, hvis han da ellers vil have ham. Jeg har det for første gange bare lidt okay siden Nord´s død, men det bliver hurtig ødelagt af en tur på facebook, for der, lige hoved på mig, er en opdatering fra en af X´s venner, (vi kalder ham Bjarne) Bjarne har nogen dage efter Nord´s død ansøgt mig på facebook, vi har nok aldrig være særlig glade for hinanden, jeg fordi jeg ikke kunne lide den X var, når de to var sammen, de har lavet mange vilde og virkelig syge ting sammen, haft sex “sammen” med en masse piger. De har gennem tævet en pige under sex og taget billeder af det, og stolt vist dem frem, pige var så vidt jeg ved dog selv med på det, men alligevel. Jeg kunne ikke lide kombien af de to sammen, men ellers synes jeg enlig fint om Bjarne. Da X og Bjarne blev rigtig uvenner, for nogen år siden,( pga.et tv til 3500kr) brugte jeg over 1 år på at få X til at tale med Bjarne igen, da Bjarne tit skrev til mig og jeg ikke nok ville prøve at få X til at snakke med ham, så de kunne blive venner igen. Men det ville X ikke, han havde ikke brug for Bjarne i sit liv og han ville ikke have noget at gøre med nogen der havde svigtet ham, men til sidst gav han efter, nok mest fordi ham og jeg altid blev uvenner når jeg bragte Bjarne på banen, og de blev venner igen, dog skal det lige sige at X sagde han aldrig ville stole på Bjarne igen.

Jeg valgte at godkende Bjarnes venskab på Facebook, og tænkte at han nu i alt det her kunne indse at det var X den var gal med. Men jeg tog fejl. Bjarnes facebook status skar mig i hjertet og jeg mærkede hvordan hadet til X vældede ind over mig. Bjarne skrev noget med at idag var en hår dag, og at ingen havde ret til at dømme X da de jo ikke viste hvad han havde følt i sit hjerte, og hvordan han enlig havde haft det. Jeg så stort, og svaret at jo alle havde ret til at dømme X, da han havde slået et uskyldigt barn ihjel, Bjarne slettet mit opslag og det pissede mig bare endnu mere af. Jeg skrev en privat besked til ham. Undskyld Bjarne jeg forstår dig på igen måde, fint du savner en ven, men hvis i ikke alle kan se at X bare har brugt os og at han har været en syg syg mand, så er i stadig fanget i hans spil. Jeg bruge over 1 år på at få manden til bare så meget som at lytte til dig igen. han har svinet alt og alle til (helt sikkert os mig) hvis man ikke gjorde som han ville have det, eller han ikke lige kunne køre en rundt i hans game, så røg man ud. Det kan godt være man har oplevet mange gode ting med ham, (det har jeg også) men han har stadig slået et uskyldigt lille barn ihjel, helt koldblodigt, han har skrevet beskeder, og mail efter, han er gået der og låst døren. han har ringet til mig, og ikke på noget tidpunkt er han brugt sammen, eller ringet efter en ambulance eller anden hjælp, og der er gået over 3 timer. kan man gøre det, kan man gøre alt. Manden var psykopat og han har snydt og brugt os alle sammen. Bjarne svare bare, ikke idag Sara, ikke lige idag… klappen går ned for mig, og jeg mærker hadet vælde der ud af. Jeg svare, Jo lige præcis idag, idag er den først dag siden han myrde Nord, som bare giver lidt mening, idag bliver verden et lidt bedre sted, idag bliver en barnemoder sendt til at brande op i helved igen og igen forevigt og altid. Jeg brude jo nok enlig bare havde tænkt fuck ham, hvis han ikke kan se det, er han stadig i X´s hule hånd. Og jeg havde ret, Bjarnes svar siger det hele. Hold din kæft Sara, helt ærligt der skal to til tango og jeg håber du selv sidder med enormt dårlig smag i munden. At du kan finde på at sende sms´er rundt om folk ikke skal deltage idag- hvad fanden bilder du dig ind… Mit svar: Tænkte nok du var der, jeg har sendt en  og den var til Q, er ligeglad med om alle andre tager afsted, har endda sagt til både So og Holger at jeg synes det er fint at gør, og synes bestemt også og de andre skal afsted, da jeg ønsker der er folk der støtter Nord´s farmor og X´s bror. Så prøv lige at have styr på dine ting først. Men nej jeg kommer på igen måde til at forstå at du kan skrive at man ikke skal dømme ham, men husk lige det fremover, når nogen gør dig ondt, eller hvis du skulle opleve at dine nærmeste blev myrdet (gud forbyde det) så skal du ikke dømme manden, for du ved ikke hvad han har oplevet eller følt i sit hjerte, jeg sidder med en dårlig smag i munden, men kun over jeg har kunne elske et menneske så højt der kunne finde på at gøre som X har gjort. Min samtale og “venskab” til Bjerne sluttede der, og ja jeg ved godt at jeg ikke burde ha skrevet, men det gjorde mig så gal, og det gør det stadig når folk hyller X, jeg kan ikke have det, han har slået et barn ihjel, og ligemeget hvad hans undskyldning for det har været, kommer det aldrig til at være okay. og at folk ikke kan se det, det gør mig gal og så ked af det, især fordi en del af de mennesker faktisk er folk jeg holder virkelig meget af. Jeg ved med mig selv, at hvis det var sket for dem, ville jeg aldrig kunne finde en undskyldning der ville kunne retfærdige gøre det. Men det kan de åbenbart. Og det gør virkelig ondt på mig, for for mig er det disrespekt for min søn. De pisser både på mig, men også på Nord, og det er det der gør mest ondt. Tænk at de kan hylle en manden der har taget livet af en så glad, kærlig og uskyldig lille dreng, endda hans egen. Føj, ja jeg får det faktisk helt dårligt når jeg tænker på det, og jeg kan ikke holde det ud.

Billedresultat for et glimt af helved

Dagen går og jeg føler enlig en form for lettelse, det er dog kun indtil jeg høre at X´s “venner” og Q har hold gravøl i gade, altså i mit kvarter, i min baghave, hvad fuck laver de her? hadet bobler igen i mig, og de gør det ikke ligefrem nemt for mig at holde mig i den gode tone, og da jeg ikke kan lade mit had til X gå udover ham, kunne det meget nemt komme til at gå udover dem, men jeg vælger at holde mig inde, og sige jeg er et bedre menneske end det, selvom jeg har allermest lyst til at gå ned og få den smidt ud på røv og albuer, men jeg kæmper med alt jeg har for ikke at synke ned på deres niveau. Det bliver dog svært da jeg igen næste dag for smidt en hylles i hoved, denne gang fra en veninde jeg har kendt siden hun var et par år gammel, en pige jeg har brug rigtig meget tid og omsorg på. Men hun er også her det sidste års tid blevet forblendet af X, og valgt ham frem for mig, da vi gik fra hinanden, han var en sjovere fest, og pyt enlig os med det. Men hendes hyldest til ham, går lige i hjertet på mig. først et billede fra hans begravelse, med testen, for os der forstår dig behøver du ikke forklare det, for dem der ikke forstår det kan du ikke forklare det. Og så er det så jeg spøger, hvad er det du godt kan forstå ? At X har slået sit barn ihjel? Og så var der også en status, som lød sådan her: Vi mangler dig, festen slutter aldrig, og så havde hun tagget ham på et billede med en masse sprut. Jeg bliver så gal og ked af det, igen hvad er det hun/de forstår? at han slå sit barn ihjel? eller at han tog livet af sig selv? og efterlader dem og hans Familie i sorg? og så vi mangler dig? hvem fanden mangler en barnemoder? ja de mangler ham måske til at betale feste, for det var det han kunne. Men det var også det han ikke kunne mere og derfor følte at han ingen venner havde længere. Han ville/kunne ikke festen mere, derfor ville han tilbage til mig, tilbage til sin familie, og da jeg ikke bare ville lukke ham ind igen, så slår han Nord ihjel. Men det kan hun/de åbenbart godt forstå. Jeg er så gal, så skuffet og så ked af. Tænk at Nord skulle lide den skæbne pga. hans far, ikke kunne eller ville søge hjælp, og så kan jeg ikke lade vær at spørger mig selv, hvor gode venner var de enlig så når han ikke følte han kunne komme til bare EN af dem og sige hvor skidt han enlig havde det. I mine øjne har han brugt os alle sammen i han syge syge spil, som han så ikke kunne spille med mig mere, og så tog han det sidste træk, for han ville vinde.

Nord min skat, mor elsker dig og jeg er så ked af jeg ikke holddet dig vær fra X, jeg er så ked af jeg ikke kunne se hvor sindsyg han virkelig var, havde jeg vist hvad jeg ved idag, var jeg stukket af med dig, jeg havde aldrig ladet det monster af en mand nærme sig dig. Undskyld undskyld min elskede Nord, du fortjente ikke din skæbne.

Mor og Nord altid altid.

 

 

Skriv en kommentar

 • Helle

  Kære Sara…X var en narcissistisk psykopat og det er de mennesker der støtter ham også det hersker der ingen tvivl om…! Din “gode” veninde, Bjarne osv skulle have så mange tæsk og jeg stiller personligt gerne op fuck en lorte kælling og fuck Bjarne og alle andre der støtter X må de rådne op i helvede! Jeg blev så rasende da jeg læste dette at jeg slet ikke har ord for hvor meget! Der er intet og mener intet der retfærdiggør Nords død og ingen normale mennesker tror det! Nu ved du hvem de fuckhoveder er og de skulle være smidt ud for fuld musik! Christiania står for kærlighed og ikke den flok psykopater de skal slet ikke sætte sine ben derude…festen slutter aldrig gaab hvor er det langt ude og jeg er fuldstændig rystet over de forfærdelige afskum! X kunne have taget sit eget liv men at tage Nord med viser hvor syg og narcissistisk han var og Q skal du heller ikke tale med nogensinde igen du elskede hende og hun var ikke en pot pis værd og da slet ikke din kærlighed værd! Hun har squ da været sammen med ham den kost det kan enhver regne ud!! Tilgiv dem men kun for at få fred i dit eget sind og hold dig langt væk fra dem der ikke forstår hvad X gjorde de er jo ikke raske i deres hoveder! Du står på det hårdeste sted i dit liv og husk at leve for Nord og glem de mennesker…tal eller skriv aldrig mere med nogen af dem igen for de er ikke din tid eller smerte værdige! Glem de eksisterer og se dem ikke hvis du møder dem! Du må ikke lade dem ramme dig! X var syg og hævnede sig på dig ved at slå Nord sin egen søn ihjel det er så sygt som det overhovedet kan være! Det er IKKE dig der er noget i vejen med du faldt bare for og fik Nord med den forkerte mand det oplever tusindvis af kvinder uden det ender så tragisk så husk nu at uanset hvad der er sket og blevet sagt i jeres forhold er det ikke din skyld Nord blev slået ihjel af sin far…du reagerede som kvinder gør i forholdsmæssige situationer der er squ da ingen der ville tro om sin samlever eller x at de ville reagere så sindssygt som at slå deres eget barn ihjel…og som skrevet….der er ingen absolut ingen undskyldning for det han gjorde uanset hvad hans rådne venner siger…det er nu du skal leve for Nord også han er i dit hjerte og det ville Nord have ønsket! Du må ikke ofre så meget som en tanke på de syge mennesker du har været omgivet af det er spild af det liv du også skal leve for Nord…Lev Sara find din styrke og hav Nord med i hjertet når du lever…<3 du var en fantastisk mor for Nord og det skal du huske og intet andet du må ikke engang tvivle et sekund på om der var noget du kunne have gjort anderledes for ingen raske mennesker vil tro en far kunne ende sin egen søns liv af selvmedlidenhed med sig selv… Uanset i havde problemer som de fleste har i et forhold… Smukke Sara sender dig kærlighed og lyse tanker og håber du vil leve hver dag for Nord og du..<3 Og det gør du ved at finde din styrke stoppe med at bebrejde dig selv og huske at du er et normalt menneske som aldrig kunne have forudsagt en sådan tragedie uanset hvad der var sket forinden.. Du vil få et liv igen det ligger derude og du vil altid bære Nord med i hjertet uanset du skaber en ny familie for husk Nord og mor for altid og han vil være glad når du igen kan føle glæde ved livet…<3 mange kærlige hilsner fra Hev

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Du har mere end ret, og jeg vil kæmpe for at finde en vej, hvor jeg kan leve med Nord i hjertet og vise ham lykken igen. Tak for din opsang, det er der nogen gange brug for, så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denia

  Jeg er tom for ord! Og nu bliver jeg grov i munden overfor denne “veninde” af en forbandet kælling, så håber jeg du ser min kommentar, finder mig på Facebook og skriver! For fy for helved, hvor burde du og ikke mindst ALLE der kan støtte en person, der var så syg og egoistisk at slå sit eget barn ihjel, have den værste smag i munden! FØJ!!!

  Jeg kan fandme godt forstå du bliver så gal og ked af det! Ingen burde dukke op til hans begravelse i helvede, uanset hvor godt et venskab der har været med denne syge mand! Udover familien. Det er fuldstændig ligegyldigt! Ja ligegyldigt!! Med hvordan X har haft det, det vil jeg skide på. Det retfærdiggøre aldrig nogensinde det han har gjordt! ALDRIG!

  Det der skræmmer mig mest, er at nogen mennesker kan sidde og forsvare sådan en mand, uanset om man er en ven eller ej, til ham.. Jeg væmmes.!!!

  De varmeste tanker til dig Sara! Du er verdens sejeste kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, og ja jeg håber også de har en dårlig smag i munden, at prøve at forsvare at et uskyldigt barn skulle dø, fordi man har det dårligt, er så utilgiveligt.
   Tak for støtten og tankerne <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære Sara . Mit hjerte græder med dig! Jeg har selv mistet min datter, så kender til det savn og den (lige nu) endeløse sorg 🙁
  Alle med normalt omløb i hovedet kan se, hvor syg X har været ! Der findes ingen forklaring eller undskyldning for, hvorfor din lille dreng skulle herfra så tidligt. De mennesker der ikke kan se det, er jo et eller andet sted, ligeså langt fra virkeligheden som X var.

  Kæmpe knus og kærlige tanker til dig<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, og nej der er ingen undskyldning eller forklaring der kan retfærdigøre X´s valg og gerning. Jeg savner min lille dreng mere end ord kan forklare og jeg har svært ved at se meningen med livet, men jeg kæmper hver dag for at ære min søn. Tak for tankerne, det er lyset i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kære Sarah. Jeg synes at mange har kommenteret på hvorfor du burde holde afstand fra ALLE der ikke støtter dig, og jeg er så enig med alle der mener det. Jeg synes at du skal lave om på dit liv, således at alle dem det har noget med x at gøre, burde ikke have en plads i dit liv. Jeg har selv afbrudt kontakten til nogle af mine familiemedlemmer fordi de overskrider deres grænser gang på gang. Det er faktisk ikke så svært at afbryde kontakt til folk der skader en mere end man er skadet i forvejen. Du har KUN brug for støttende og positive mennesker der virkelig holder af dig og søde elskede Nord.! Jeg synes at du skal revurdere hvem der er en rigtig ven for dig og hvem ikke er værd af ses med, selvom de er familiemedlemmer. Jeg har det så godt den dag i dag fordi nogle familiemedlemmer ikke har plads i mit liv mere. Faktisk så nære familie at vi ses i byen ofte men hilser ikke og taler ikke sammen. Og jeg har aldrig haft det bedre. Langt væk fra mig og de kan ikke længere såre mig. Du er så Sej og stærk kvinde, glæden skal finde dig igen, det er jeg sikker på. Husk at Nord ikke er alene. Husk at der er engler der passer på ham ligeså godt som dig, han er glad, han er i himlen blandt gode mennesker. Husk at han har det godt, han er den smukkeste stjerne i himlen. Og døden er en virkelighed. Husk at vi genforenes alle i himlen. Du kommer helt sikkert til at se ham igen, men først skal du leve sund og langt liv med masser af glæde. Hvem ved måske får Nord en dag søskende, mens lille nord for altid vil være i dit og vores hjerte. Du er sådan en stærk kvinde Sara, x vinder ikke. Du finder glæden ved livet igen, det er jeg sikker på, det ville gøre Nord endnu mere stolt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Du har virkelig ret, og jeg er bestemt også igang, desværre har jeg altid været sådan at hvis du først er kommet ind i mit hjerte, går jeg meget meget langt for dem der er i mit hjerte, derfor har/er det svært, men du har ret og de må ud af mit liv, hvis de ikke kan være der for mig nu, er det sgu lige meget. Jeg må tænke på mig selv og Nord, for jeg føler også de pisser på ham, når de kan tilgive det X har gjort. og det kan jeg ikke tilgive. Så ja jeg finder kærligheden i min søn og så må jeg leve for ham og mig… tak for de sande ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor bliver jeg bare gal!! Seriøst hvordan kan nogen savne en barnemorder??? Jeg forstår det ikke, han har slået sit eget barn ihjel … Som andre skriver må det være nogle afstumpede mennesker… Men Sara jeg håber det bedste for dig og håber at du finder ro og lykke🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • randi

  Kære kære sara det er helt forståligt med det had du bære i dit hjerte til x han var intet værd som menneske!!! Dog har jeg vanvittig ondt af hans mor og bror og jeg håber af hele mit hjerte at også de finder en vej og en måde at håndtere deres sorg!!!
  Søde søde sara jeg håber for dig at du en dag vågner op og tænker på din skønne lille dreng der står og siger hop mor og du siger med det største smil på læberne….ja skat hop…og du står op og føler glæden i dit hjerte ved at du har haft din skønne lille dreng i dit liv. Når du en dag igen føler glæden ved livet, vil det være den dag X taber, for det han ville var at holde dig i det mørke du befinder dig i nu….sødeste sara træd ud i lyset og livet og VIND❤❤❤ mor og Nord altid ALTID❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak <3 Og ja det håber jeg også for jeg holder meget af dem. Jeg kæmper hver dag for at finde vejen tilbage til livet, og selvom det ser sort ud, så har jeg håbet og troen på at det skal lykkes en dag. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kære Nords mor
  Følger med i din blog og det rører mig dybt hver gang at læse der.
  Husk man kan ikke ændre andre mennesker man kan kun ændre sig selv… forsøger man det kæmper man i modstand… forstår dig så godt og hvor er det forfærdeligt hvad du gennemgår. Fjern alle de mennesker som ikke gør dig noget godt fra facebook.. … fra dine tanker, fra dit liv. giv slip på dem og det de tænker/ gør.. intet af det kan du ændre på. ..men du kan slippe dem fri ved at ikke give dem plads i dine tanker. ❤️❤️Din krop og sjæl har brug for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak og du har helt ret og jeg er også i fuld gang, men det er svært når det er familie mennesker man enlig holde af, men du har helt ret og jeg er som sagt igang, hvis de ikke kan se det og være der for mig i mit livs sorg. Så er det ikke mennesker der er værd at kæmpe for. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • randi

   Sara ❤jeg ved du kommer ud i lyset igen! Jeg ved det, fordi du ikke vil lade x vinde! jeg ved det, fordi du er så sindsyg stærk!❤ mange tanker og knus til dig❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Masser af kærlighed til dig Sara🌸. Der er INTET der kan retfærdiggøre at slå et lille barn ihjel og de venner lyder ligeså afstumpet som X . X lyder som et virkeligt sygt menneske. Har selv et barn med en psykopat og endte med at forlade Danmark for små 10år siden med mit barn. Jeg havde gudskelov fuld forældre myndighed, og gjorde ikke noget ulovligt ved at flytte om på den anden side af jorden, men gjorde det fordi jeg ikke havde noget andet valg hvis mit barn skulle have en fair chance for en normal barndom uden en far der konstant svigtede og brugte vores barn som en brik i hans syge spil. Psykopater er jo sindssygt dygtige til at manipulere folk omkring dem, og det er en kamp man aldrig kan vinde. Er ked af at det nåede så langt ud som det gjorde og at du mistede det mest dyrebare – Nord. Det er ikke din skyld. Du havde ikke set det komme , for hvem i alverden kunne være så syg at sræbe deres eget barn ?!. Som mødre ønsker vi jo bare at vores børn er lykkelige og velbalancerede, og det er en svær og kompliceret beslutning at trække stikket, og der er også en masse skyld og dårlig samvittighed forbundet med sådan et valg, men efter at have læst om din historie er jeg nu lettet og glad , at jeg fulgte min intuition og tog væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak. Og det kan jeg godt forstå du er, havde jeg tænkt tanken at X kunne finde på at gøre Nord noget havde jeg gjort det samme, men jeg så det desværre ikke. For ja han var sindsygt dygtig til at manipulere mig og alle andre omkring ham, så selvom jeg godt viste han var syg, viste jeg ikke hvor syg i hoved han virkelig var. Og det er svært at tilgive sig selv for. Jeg forstår dig fuldt ud og igen ville have gjort det samme, hvis jeg viste hvad jeg ved idag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linné

  Det er mig fuldstændig ubegribeligt at ALLE der kender din og lille Nords historie ikke er på din side! Om så X havde været ens nærmeste ven, burde man da væmmes ved overhovedet at have været i hans selskab, føj nogle ringe følelseskolde mennesker. Og at “Bjarne” kan få sig selv til at angribe dig, der står tilbage med den største af alle sorger, da jeg læste det vendte det sig seriøst inden i mig! Jeg håber så inderligt for dig at du aldrig skal udsættes for at se nogle af de mennesker igen, Jeg forstår virkelig godt dit had overfor den barnemorder! idag er som du selv skriver det en retfærdighedens dag, håber du har en masse farvestrålende og fantastiske mennesker omkring dig til at støtte dig. Mange kærlige tanker din vej og til din skønne dreng et sted deroppe<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak. <3 og ja det ville jeg også ønske, desværre er nogen af dem familie, og det kan være svært lige at slippe dem, men jeg er godt på vej. Jeg har det sådan at hvis de ikke kan være der for mig nu, er det ikke mennesker der er værd at have i mit liv. Mange tak for tankerne de er lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone F

  Jeg er virkelig virkelig rystet over det du udsættes for- der er ingen INGEN undskyldning for hans ugerning . Kan næsten mærke din sorg og magtesløshed – for fanden du er ramt hårdt- men du er også ufattelig sej og stærk. Smuk dreng din lille Nord . Mange mange tanker og støtter til dig fra mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak <3 og ja han var virkelig en smuk og dejlig dreng. tak for støtten og tankerne det er lyset i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  FUCK nogen syge mennesker ! Hvordan i al helved kan nogen mennesker synes at det er “okay ” at en mand har slået et barn ihjel – ej jeg er gal på din vegne Sara- hvor er det forfærdeligt for dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja det har jeg spurt mig selv om mange gange, men må bare indse de stadig er fanget i X´s spind. og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sara. Puha jeg er ked af høre din historie.
  Stor respekt til dig og karma den rammer 3 gange dobbelt tilbage ♡ ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg tænker at det virker til at X har nogle rigtig skidte venner, som mangler en forståelse af fakta. Fakta er at et barn er død og at X er gerningsmanden. Bum.

  For dit eget bedste tror jeg du skal slette dem fra de sociale medier. De gør ikke noget godt for dig, du kan ikke redde dem ved at forklare hvorfor det de skriver er noget rod. Men du kan passe på dig selv og værne om dig og Nord.

  Også synes jeg du skal holde fast i det farverige tøj. Fuck ja, der er lidt retfærdighed til. Jeg håber at du mærker at der er mange som bliver berørt af din situation og ikke behøver hjælp til at se hvordan din eks-partner har været destruktiv og prøvet at ødelægge alt. Jeg håber også du har nogen som er med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Du har helt ret, de skal ud af mit liv på alle måder, hvis de ikke kan se hvad det er X har gjort og være der for mig nu, så er de ikke værd at kæmpe for eller have i mit liv.

   og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise søndergaard

  Kæmpe respekt til dig.
  Puha en masse resepktløse mennesker.
  Ja måske de har elsket ham, men som du skriver ingen grund til at hylde en mand som har taget sit eget barn med i døden. Det er det rene vanvid.
  Håber du er omgivet af en masse kærlighed ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  I min optik har X venner været lige så syge i deres små hoveder som ham selv !!!!
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kære Nords mor! X, hans venner, Q og den såkaldte “veninde” er aftstumpede! Man behøver overhoved ikke at kende detaljer til alle de forskellige intriger – fordi det er så ufattelig simpelt = Manden har slået et barn ihjel!!!! DEN gerning fortæller NOK om ham – Og at de mennesker både direkte og indirekte virker støttende overfor ham er direkte væmmeligt og hjerteløst!! Det er virkelig, virkelig umenneskeligt at opføre sig sådan overfor en MOR, som har oplevet det STØRSTE, MEST BRUTALE, MARIDT nogensinde! At poste på facebook, holde gravøl – og så endda i din baghave – det er så sygt og respektløst! Ethvert normalt menneske ville give dig og din søn den største respekt! X’s venner, Q og veninden skulle i stedet sørge sammen med dig om elskede NORD! <3 Et lille barn! X er intet (læs: intet!!) andet end en morder – Det tør jeg at sige, selvom jeg ikke kender ham, fordi GERNINGEN siger ALT! Der bor nemlig INTET godt i et menneske, som formår at slå et lille barn ihjel!! Så kære Nords mor: drop de mennesker. De er afstumpede, hjerteløse og uvidende. Det kan et hvert normalt menneske med hjertet på rette sted se. Du fortjener så meget bedre, kære Nords mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak for de støttene ord, det er virkelig skrevet som jeg føler det, så tak, tak for at vise mig, at det jeg tænker og føler er helt okay. tak for mennesker som dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de mange hårde nætter/morgner jeg ville give alt for at få igen