dagen efter min søns begravelse

Støtte loppemarkedet

Et lidt anderledes indlæg fra mig idag. Midt i mit livs sorg og smerte, er økonomien rigtig stram, det er dyrt at blive englemor, psykolog timer, og alle de ting jeg gerne vil ha lavet med Nord, tatovering af Nord, maleri´er af Nord og meget andet sætter sine spor i økonomigen. Derudover vil jeg gerne lave et børnetøjs mærke (Nord for mælkevejen) hvor at det skal være sådan, at så og sår stor en del af overskuddet går til andre i sammen sorg og smerte som jeg, netop så der er hjælp at hente til psykolog timer, min psykolog er en kæmpe støtte og hjælpe for mig, men de koster også, især hvis man ikke får en/kan vente på en igennem sygesikringen, og det kunne jeg ikke, det mener jeg heller ikke andre skal, og derfor vil jeg gerne gøre noget så andre kan få hjælp med det samme. Det ville også være fedt hvis det bliver så stort, at jeg også kunne hjælpe med andre ting, så som en rejse. Jeg tror det kan være godt at komme lidt “væk” fra det hele, ikke at man kan rejse/flygte fra savnet og smerten, men man kan få lidt luft og se noget andet end huset fire vægge. Jeg har selv være en smut tur i Berlin (Turen var købt og betalt lang tid før Nord´s død) Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle tage afsted, om jeg kunne, og om jeg overhoved ville. Men jeg gjorde det og det var godt, det var hårdt, men det var også hyggeligt. Jeg fik lidt luft, fik set noget andet, og fik samlet lidt kræfter til kampen for livet. Da jeg var væk savnet jeg Nord helt vildt, men jeg savnet ham på en anden måde end jeg ellers gør, jeg savnet ham som jeg gjorde før, når jeg var væk fra ham, som om han stadig var her hjemme og han bare hyggede med mormor og morfar, og det gav mig faktisk noget luft, selvom jeg jo godt viste at sådan var det ikke, for vi snakket også meget om Nord og om hans død på turen, vi var inde i en kirke og tænde lys for ham og jeg grad også hver dag, som jeg gør her hjemme, men det var stadig noget andet end her hjemme, smerten og savnet var et andet, og det var rart at få en lille “pause” Det var så også rigtig rigtig hårdt at komme hjem igen, det hele ramte mig igen på fuld smadder og det gør så sindsygt ondt at skulle gemmen leve det hele igen og igen. Men det er jo min virkelighed, selvom jeg på mange måder bare ikke vil indse det, og det er nok derfor det rammer så hård, hver gang jeg er væk hjemme fra. Jeg kommer hjem til en tom lejelighed, alle Nord ting er her jo stadig og man kan både se og mærke at han har været her, det er hårdt og det gør ondt, men det er sådan det skal være, for han har jo været her, han er det bedste der er sket mig, han gav mig så meget glæde og kærlighed og jeg ville aldrig havet været ham foruden, så heller leve med smerten. Og det er så det jeg prøver at gøre/lære nu. Jeg har valgt at jeg gerne vil lave det tøj mærke for at hjælpe andre og der ved også hjælpe mig selv. Det er også for mig en måde at “udødeliggøre” Nord på, han var så glad og kærlighed en dreng, og han fortjener at hans død men også kærlighed ikke var forgæves, derfor skal hans kærlighed også stadig ud i verden, det fortjener den og han virkelig. Og det kan den komme ved at jeg/vi gør noget for at hjælpe andre. For at jeg kan komme igang med dette projekt (Nord for mælkevejen) skal der nogen penge til, og derfor har jeg valgt at holde et støtte loppemarked, hvor at pengene der kommer ind går til at gøre mit liv lidt “nemmere” og så jeg kan komme igang med drømmen. Der vil være en masse ting,tøj,sko,tasker osv. man kan købe billigt, men der udover vil der også være mulighed for at vinde/købe gavekort, til bla. restaurant kød, photoshoot, Downtown, Elitepole, Microblading af bryn, et årskort til den blå planet, og meget meget andet. Der vil også være kage og kaffe man kan købe og så støtte på den måde. Det hele sker i weekenden fra fredag d.7/10 kl 12.00 til søndag d. 9/10 til omkring kl 18.00. i rockmaskinen på Christiania. Så kom og støt, huske kontanter (mobilpay 29661517) og masser af kærlighed. Har du eller din arbejdsplads noget i gerne vil donere bliver alt taget imod med kyshånd og kærlighed. (Der kan skrives til mig på Facebook Sara Kastrup Thane) Håber på at se en masse skønne mennesker fyldt med kærlighed. Kærlighenden skal vinde, Mor og Nord altid altid…

2016-02-14 12.59.30

Skriv en kommentar

 • Meryem

  Er virkelig ked af det der er sket😔Har virkelig ondt af dig😭😭og hvor er han dog sød og pæn som sin mor❤️😳Håber du forstår at det ikke er din skyld men ved bare ikke hvad der sker i fremmetiden og du er bare så stærk❤️Håber du for det bedre og bedre❤️😔😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Du sagde noget smukt i en udsendelse jeg så.. Du fortalte at smerten ikke var til at holde ud, og du ikke kunne holde ud at være her! “Men jeg vil ikke give det her videre”. Det er smukt og så stærkt du formår at tænke sådan.. Du er så pisse stærk! ❤️

  Jeg har ikke mulighed for at deltage, men giver et bidrag på mobilepay! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak for de søde ord, jeg kæmper virkelig hver dag, og har lyst til at give op hver dag, men det kan jeg ikke byde min bror og familie, eller Nord, jeg vil ære ham og gøre ham stolt. Men hver dag er en kamp. Mange mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Tousig

  Hej Sara. Har netop set go’ aften Danmark. Det gør mig så ondt, at du har mistet din søn😢 Syntes du er helt fantastisk og det er en super god ide’ med støtte loppemarkedet. Har delt dit sidste blog indlæg på Facebook. Ved ikke om du er interesseret el hvordan det praktisk skal gøres men jeg stod faktisk og skulle sælge noget meget lækkert børne tøj 1-3 år , som min niece har haft. Ikke meget men tænker, at mange bække små …….😊 Send mig en sms 28127471, hvis du vil have tøjet til loppemarkedet. Mvh Berit Tousig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, og jeg vil meget gerne have lov at takke ja til tilbudet, alt støtte giver lys i mørket… Jeg sender dig en besked og igen mange mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kære Sara
  Pyha en smerte og et helt uforståeligt og meningsløst tab du er igennem.
  Jeg har selv 2 små drenge og måtte knibe en tåre da jeg så dit interview i god aften Danmark her til aften.
  Du må være en af de stærkeste personer jeg har hørt om – tænk at du midt i sorgen kan finde styrke til ikke kun at stå frem og fortælle din historie men også hjælpe andre. Al respekt herfra og jeg håber virkelig du en dag igen kan blive lykkelig og måske bliver mor igen 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak for de smukke ord, og tak det håber jeg også, selvom jeg synes det er svært at se lidt nu, men jeg kæmper med alt hvad jeg har <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kan desvære ikke møde på loppemarked men som jeg har lovet dig før så støtter jeg hjertens gerne med at betale med mobile pay ! Hvor er det dejligt at du er ved at “hele”, ikke at du glemmer sorgen (!), men at du kom se lys forud. Og jeg hjælper med det jeg kan ❤ rigtig dejlig indlæg, har for første gang ikke grædt over din indlæg 💙 sådan skal det være og kærligheden vinder, mens lille Nord er piv stolt af sin mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. og ja kærligheden skal vinde… Mor og Nord altid altid og igen mange mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sødeste Sara. Jeg er så ked af alt den sorg du er igennem. Jeg kender dig ikke men er Christinas (fra din salon) svigerinde. Det gør så ondt det der er sket. Og du kan tro jeg vil støtte dig. Du kan tro min mobilepay vil komme i brug i hvert fald én gang om måneden. De kærligste knus fra Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, det betyder så meget for mig, og jeg er dybt taknemmelig. tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zigzak

  To ting:

  Man kan høre på din måde at skrive på, at du er ved at ha arbejdet dig gennem den første del af din sorg. Fedt at dette loppemarked får dig til at drømme om noget godt. Sådan! 😊

  Min far har lavet en del finde en skulpturer af smukke fejlbrændte mursten. Da jeg fortalte om Nord, donerede han straks to til dit loppemarked og en til dig og Nords minde. Jeg regner med at man bare dukker op i Rockmaskinen med dem fredag, eller ….?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hvor er det sødt af ham <3 og tak for alt du har gjort og gør, det betyder meget for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Rathleff Vinther

  Hej Sara 😊
  Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage i loppemarkeder, men tænker om man “bare” må støtte med et beløb via Mobile Pay?
  Jeg synes det er så fedt du vil mindes Nord på den her måde, at hjælpe andre er også en måde at hjælpe sig selv på, tror jeg.
  Mange tanker og kærlighed herfra ❤❤❤
  Hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det må man ihvertfald, alt hjælper og giver lys på vejen tilbage til livet. Tak det tror jeg også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åh altså jeg tænker på dig 💕💕 konstant ! Fatter ikke hvordan du gør som du gør. Du må være gjort af et helt særligt stof .hvor var han dejlig din nord 💙💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak… Det fatter jeg heller ikke helt, men jeg synes ikke jeg har andet valg, så selvom det virkelig er en kamp, så kæmper jeg med alt jeg har <3 og ja han var fantastisk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagen efter min søns begravelse