første møde med psykologen.

Min lille Nord´s begravelse

Det er skt. hans dag, det er d. 23/6-2016. Jeg vågner tidligt, og som alle de andre dage, siden Nord´s død, har jeg ikke lyst til at åbne øjnene. Jeg har ikke lyst til at dette mareridt, skal være min virkelighed. Jeg ligge lidt med øjnene lukket, forstiller mig at når jeg åbner dem, så ligger Nord i sin seng ved siden af mig og sover. Jeg har ikke lyst til, at idag er dagen jeg har frygtet, men som jeg også har ventet på siden Nord´s død. Jeg er ikke klar. Jeg krammer Nord´s dyne, dufter til Nulle (Nord´s nusbamse) trækker vejret dybt, krammer dynen en gang mere og så tager jeg mod til mig og åbner øjnene.  Nord ligger ikke i sin seng, det er dagen jeg har frygtet. Det er idag Nord skal begraves, det har været det eneste jeg har haft at “se frem til”/beskæftiget mig med, siden Nord´s død, jeg har skulle planlægge den, jeg skulle vælge tøj til ham (for sidste gang) Jeg har skulle finde ud af,  hvad han skal have med, blomster, hvad der skal synges i kirken osv. Og så er det idag, dagen hvor jeg kan se Nord igen. Men nu da dagen er kommet, ser jeg ikke længere frem til den, jeg har jeg slet ikke lyst, jeg er simpelhen ikke klar. Tårerne fylder mine øjne, smerten overtager alt i mig. Åh Nord at jeg er så ked af det, jeg er så ked af jeg ikke kunne rede dig, jeg er så ked af, jeg ikke så bare et lille tegn på at X ville gøre dig ondt, jeg ville for alt i verden bytte plads med dig, åh hvis jeg dog bare havde fået lov at tage din plads. Hvis X var sur på mig, så skulle han da slå mig ihjel og ikke myrde et uskyldigt lille barn. Åh Nord undskyld undskyld, undskyld. Min mor holder om mig, hun siger at jeg ikke skal slå mig selv oven i hoved, at hvis der var nogen der hade vist hvor syg i hoved X virkelig var, så havde han jo aldrig haft Nord. Vi sidder lidt, jeg er slet ikke klar til denne her dag, men jeg kan heller ikke undgå den, så jeg tørre tårerne væk, trækker vejret dybt et par gange, før jeg rejser mig fra sengen, jeg kysser Nulle og putter den i Nord´s seng.

Selvom det er dumt, og selvom jeg godt ved at Nord er ligeglad, så vil jeg gerne være pæn for ham i dag, det er hans dag, selvom den er trist, men kærlighenden til ham er og skal være i fokus på denne dag. Det er svært for mig at finde ud af hvad skal jeg have på? hvad skal jeg gøre med mit hår? Jeg kigger mig i spejlet, hold nu kæft jeg ligner lort, der er kommet flere rynker i panden, mine øjne er døde, munden hænger ned af. Jeg ser enlig bare skide sur og gammel ud. Jeg vender mig væk fra spejlet og sukker, kigger ind i skabet, og rakker ud efter en sort kjole. Jeg har kun gået i sort siden Nord´s død, og idag skal det også være i sort. Så det bliver en sort kjole, sorte strømpebukser, sorte sko. Men i ørene vælger jeg gule og blå stjerner, ligesom der er på Nord´s kiste. Jeg bære også et smykke om halsen, som Nord havde fået i gave, hvor der står Nord på den ene siden og er et F for familie på den anden.

Der er kommet en del veninder hjem til mig, for at støtte og hjælpe med det sidste, så huset er fyldt af mennesker, der alle sammen er fyldt af kærlighed til Nord og jeg. De har medbragt Chai latte (min ynglings fra baresso) og morgen mad, og selvom jeg ikke er sulten, ved jeg godt at jeg er nød til at have noget at stå i mod med, for det bliver en hård dag. Der er så mange nerver på, og jeg har det så skidt, så jeg får ikke spist så meget, men jeg for dukket det meste af min Chai.

Da det er ved at være tid til at komme ud af døren, kan jeg mærke jeg stresser. Jeg skal over til min søn, jeg savner ham, og jeg længes sådan efter at se ham, jeg har lyst til at løbe over til kirken, og jeg kan ikke helt hold det tilbage, så jeg går meget hurtig. Vi nærmer os vor frelser kirke. Der står allerede en del mennesker uden foran. Knuden i min maven strammes til, smerten breder sig til hele kroppen, og jeg for kvalme. Jeg knuger billedet jeg har af Nord i hånden, en veninder kigger på mig, tager min hård og siger, det bliver så hårdt, men vi klare os den her, jeg giver hendes hånd et lille klem, og så går jeg over og siger hej og krammer nogen af dem der allerede er kommet. Malene (Bedemanden) kommer over, hun giver mig et kram, og siger, vi har ikke lukket nogen ind i kirken endnu, du skal have lov til at gå alene ind med de nærmeste alene først. Jeg nikker til hende, tårrene presser sig på i det jeg går ind i kirken.

DSC_4871

Helt nede i den anden enden, tæt på alteret står kisten med Nord, jeg kan ikke længere holde tårerne tilbage, de strømmer ud, og da jeg høre min egen gråd give ekko, tager jeg en hånd op foran munden. Jeg går stille hen mod kisten, på den ene siden har lyst til at løbe der hen, kysse og kramme Nord, sige Mor er her, nu bliver altid godt igen, men på den anden siden, vil jeg væk, jeg vil ud af kirken. Jeg kan ikke klare at, jeg godt ved at det ikke bliver okay, ja jeg skal se Nord, men jeg for ham ikke med hjem. Tårrene tager til, og smerten i mig vokser og vokser jo tætter på jeg kommer på kisten. Da jeg kommer helt hen til kisten, og jeg kan se min lille dreng, kommer den følelse jeg havde ventet og frygtet. Jeg kan godt se min lille dreng ER død,  jeg kan også godt se at hans sjæl har forladt hans lille smukke krop. Jeg sætter mig ned på hug, aer hans kind, tårerne strømmer ud, åh gud min lille dreng, hvordan fanden kunne du gøre det, hader til X rammer  mig, hvordan fanden kunne du taget livet fra så smuk, dejlig og glad en lille uskyldig dreng. Jeg er tæt på knække helt sammen og ladet hadet over taget alt, men jeg stopper mine tanker, nej nej NEJ, X skal ikke styre den her, X skal ikke have eller få plads idag, idag er det Nord og kun Nord, Nord´s kærlighed og kærligheden til Nord der skal fylde og mærkes. Jeg kigger på Nord, han ligger så fint i sit grå nattøjet med blå stjerner på, og han ligger i sit eget senge tøj, han er så smuk, selv når han ligger der, jeg aer Nord´s kind igen, finder brevet frem jeg har skrevet til ham, og ligger det i hans hånd, han får også sin ekstra Nulle, og to sutter med, hvis den ene nu skulle blive væk. Han får bamser (ærten) biler og andet legetøj med, et billede af mor og Nord (som han fik ude til ligsyn) tegninger, et flag (Tårn31) chokolade (han ikke måtte få for X) og så den sommerfugl vi havde fået død hjemme i vinduet.

Da vi har været alene med Nord, i noget tid, bliver resten af dem der gerne vil se Nord lukket ind i kirken. Jeg betrækter folk der siger farvel til ham, og jeg kan slet ikke fatte at det er min lille dreng der ligger der. Det gør så ondt, jeg har flere gange lyst til at kravle op i kisten til ham, og bare dø der med ham.

Malene (bedemanden) kommer over og siger at nu er det ved at være tid til vi lukker kisten, folk er kommet med blomster og begravelsen skal snart igang. Jeg er slet ikke klar, jeg vil ikke sige farvel, jeg ved at når låget kommer på, så ser jeg aldrig ALDRIG men smukke søn igen. Mit hjerte bløder, mine øjne græder, og alt i mig skriger af smerte. Jeg kan ikke sige farvel, jeg VIL IKKE sige farvel. Selvom jeg godt kan se og mærke at han sjæl ikke længere er i den lille krop, er han stadig så smuk, og han er min smukke dreng, hvordan skal jeg kunne leve uden at kunne se ham igen? Hvordan skal jeg kunne leve uden at kunne kysse og kramme ham igen. Det vil jeg ikke, det kan jeg ikke. Jeg bukker mig ned, kysser ham igen og igen, aer hans bløde hår, og kind i mens, jeg siger, Nord husk mor elsker dig, og jeg vil altid elske dig, jeg elsker dig højre end alt andet, du vil altid være min nr 1. Det er  Mor og Nord altid altid. Jeg kysser ham igen og så rejser jeg mig op, men jeg fortryder straks, så jeg bukker mig ned, og kysser ham en allersidste gang, Mor og Nord altid altid.

 

Malene peger på låget, vil i selv gøre det? Det giver et sug i mig, og først tanker er nej, det kan jeg da ikke, hvordan skulle jeg kunne det? selv ligge låg på min søns kiste. Men så mærker jeg mig selv nikke og gå over mod låget, min bror følger med, og vi tager i hver sin ende af låget. Inden i låget er der en masse billeder, af Nord, familien og vennerne. Billeder Nord kan “kigge” på, billeder med gode minder og en masse kærlighed. Vi sætter låget på, og selvom det gør så ondt, og jeg på ingen måde har lyst til det, så føles det “rigtig” at det er mig og min bror der gør det. Godnat elskede Nord, vi elsker dig altid. Vi står lidt sammen, kigger på kisten og lader tårrene løbe.

DSC_4862kiste

Kirken er fyldt af de smukkeste blomster, og der er kommet så mange mennesker, det røre mig dybt, at der er kommet så mange for at vise deres støtte og kærlighed, kirken er fyldt. Salmen, du som har tændt milioner af stjerner er den første samle der lyder, og jeg stor tuder, jeg kan hverken holde tårer eller lyd tilbage, det er som om smerten inden i mig, vil ud og jeg kan intet gøre, jeg knækker fuldstændig sammen, og jeg har allermest lyst til bare at løbe ud af kirken, løbe væk fra det hele, det her kan ikke passe, det kan ikke være min virkelighed, min lille Nord kan ikke være død, det kan ikke passe, det må ikke passe. salmen slutter og præsten siger noget, om Nord, liv og død, at dette ikke giver mening, at man ikke kan finde mening i det, og at det ikke burde være muligt at tage et liv, man selv har skabt.

DSC_4976FB_IMG_1467298635681

Min smukke svigerinde får ordet, hendes tale er så smuk,rørende og så fuld af kærlighed og derfor også så fuld af smerte. Hun fortæller hvor tæt vores børn var (hende og min bror har en søn der er 6 måneder og 1 dag ældre end Nord) at vi ligesom har været en familie med 2 børn og 3 voksne. at de på en måde også har mistet en søn, og at deres søn har mistet hans bror (fætre af blod, brødre i hjertet) og hvor svært det hele bliver uden Nord, hvor meget de elsker ham, og hvor meget de vil savne ham. de gav Nord et kompas i navne gave, for at han altid kunne finde vejen, (hjem) men nu er det hele vendt rundt, nu er det os der skal finde vejen, og det er ham der er nød til at vise os den.

DSC_48751

Min mor tager så ordet, hendes tale er så rigtig og så fuld af kærlighed. Hun siger at Nord rørte noget i hende ingen andre har rør, han gav hende så meget, på så kort tid. Han er den der på kortes tid er kommet ind under huden på hende, (min mor kan virke og være meget hård) og at han altid altid vil være elsket og savnet.

Så synger Anna David, når en englen siger fravel, det var så smukt, ærligt og så rørende, Anna og den sang vil foraltid betyde noget helt særlig for mig.

DSC_5028

Præsten kigger på mig, jeg trækker på skulderne, hun nikker stille til mig, jeg mærker jeg nikker stille tilbage til hende, selvom alt inden i mig skriger, du kan ikke, du knækker, du tør ikke, du klare det ikke. Jeg høre præsten sige, Sara sang elefantens vuggevise for Nord når han skulle sove, så det vil hun også gerne gøre nu. Tankenerne køre rundt i hoved på mig, nej nej nej, jeg kan ikke, jeg kan ikke. Men jeg mærker min krop rejse sig op, jeg høre min mor sige husk at trække vejret og så jeg går over til kisten, kompasset Nord fik i gave af min bror og svigerinde hænger i en lang kæde og jeg tager det rundt om halsen. Jeg ligger et lille billede jeg havde af Nord i hånden på kisten og så starter stille, Nu tænders der stjerner på himmelen blå. den er ved at knække helt for mig flere gange, og i slutningen af første værs, er jeg nød til lige at holde en lille pause, jeg knuger kompasset i hånden, kigger på Nord, forstiller mig det kun er ham og jeg, ligesom det plejede at være, jeg trækker vejret dybt og så forsætter jeg, og tante sover den gamle struds og næsehornet din onkel. Mine tanker siger, synger for Nord, og kun for Nord, skidt med hvis det ikke lyder godt, det er KUN for Nord, ligesom vi plejer. Og så på nærmest mirakuløs vis kommer jeg helt igennem sangen.

DSC_50371præst

Jeg bliver stånede med præsten imens hun kommer jord på kisten, hun siger nogen smukke ord og så synger vi den sidste salme i østen stiger solen op. På Christiania har vi den tradition at man går op rundt om kisten inden man går ud. Der bliver spillet stille før storm, det tager noget tid da der er rigtig mange mennesker, og mange gerne lige vil givet et kram, det er hård da folk bryder sammen når de kommer op og krammer en, men det er også godt at mærke så meget støtte og kærlighed. Kærligheden tænder et lille lys i mørket hos mig. Da Nord blev slået ihjel blev verden for mig et meget meget ondt sted, men lige her idag, er der så meget kærlighed at jeg ser et lille glimt af at verden os kan være god, at mennesker godt kan være gode ved hinanden og vise kærlighed.

FB_IMG_1467298629941bære

Da alle har været rundet, skal vi bære kisten ud. Mig, min bror, min mor og min svigerinde. Den knækker fuldstændig for mig, da løfter ham og begynder at gå, åh gud, vi skal bære ham ud, jeg er ved at bære min søn ud af en kirke i en kiste. Tårerne strømmer bare ud og det gør så ondt inde i mig, at jeg slet ikke kan være i det, mine ben ryster, jeg har kvalme og jeg er bange for at besvime. Smerten skær i mig, det er som om mit hjerte er sprunget i en million stykker og hvert et stykke skær i mig. Han er ikke så tung, men alligevel er det som om jeg ikke kan bære ham, men jeg kan og VIL heller ikke slippe ham. Der er langt ud af kirken og alligevel er der alt alt for kort, det er den længste og korteste tur jeg har gået på samme tid. Alt i mig skriger af smerte og jeg VIL IKKE slippe ham, Jeg KAN IKKE slippe ham. Vi bære ham ned af trappen, og nærmer som rustvognen uden for. Jeg har ikke lyst til at sætte kisten op i vognen, jeg vil være hos Nord så længe som muligt, jeg vil have ham hos mig. Nord bliver sat op på rustvognen og jeg står længe bare og holder på kisten, imens tårene strømmer ud og smerten gennem bore mig. Min bror og jeg ligger blå og gule blomster på kisten og andre ligger også blomster, bamser osv. Det er nu, det er NU jeg skal sige et sidste farvel, åh nej nej nej, min elskede lille dreng. Det er så svært at slippe kisten, det er så hårdt at lade ham køre, det er det hårdeste jeg nogenside har skulle gøre. Jeg ligger en hård på kisten, knuger kompasset, hvisker mor elsker dig, det er mor og Nord altid altid som vi aftale. Mor elsker dig altid.

FB_IMG_1467298617421DSC_5136.DSC_51441

Kirsten bliver kørt ind og der bliver lukket, og så køre rusvognen lige så stille ud på vejen, Min bror tager mig i hånden og vi går langsomt efter bilen, min ben ryster, og det er de ikke længere kan bære mig, jeg mærker en tage om mig, og jeg kan høre min veninde Cille, sige, bare rolig Sara jeg har dig. Heldigvis, for ellers var jeg løbet efter vognen eller jeg var faldt sammen på jorden i skrig og smerte, men heldigvis har vi som tradition på Christiania at man går bag vognen ned af prinsessegade, indtil man når hovedindgangen, der stille folk sig på begge sider af vejen og venter man på at vognen vender og kommer kørerende forbi folk igen. Da vognen kommer, giver det et sug i mig, vi klapper og “jubler”  Jeg får gåsehud, jeg bryder sammen, med på samme tid, kan jeg se Nord for mig, (På hans lille sky) han klapper og griner, det er lige i hans ånd og det giver mig en følelse af at jeg ikke bare har smidt ham ind i en vogn og lad ham køre, jeg har ikke bare tabt ham, men jeg/vi får skubbet/sendt ham smukt afsked, med klapsalver, sæbebobler og hyldest. Nord du lærte mig så meget, du har og giver så meget kærlighed og jeg vil aldrig ha været dig foruden, du gav livet mening, du gav mig og verden så meget kærlighed. Tak for alt din kærlighed, Tak for ALT min elskede Nord.

DSC_51751DSC_52041DSC_52371DSC_52491

Vi går ned til søen og ligge alle blomsterne fra kirken ved kanten, der er så mange blomster, så mange mennesker, der alle er berørt, af hvad der er sket med lille Nord, det røre mig dybt og jeg virkelig taknemmelig for støtten. Vi går op på loppen, der er en der synger et par smukke sange, der er øl, vand, kaffe og kage til dem der har lyst til lige at blive og få snakket lidt. Jeg får sagt tak til folk fordi de kom, det betød virkelig meget for mig. (Tak til Nord´s farmor for at hun også kom, jeg ved det var hårdt for hende, men jeg er virklig glad for hun var der)

FB_IMG_1467298584545

Skt.hans dag er ved at blive til skt.hans aften. Der er blevet stille og tomt, jeg er træt, ked af det og udmatte, men alligevel for en veninde og jeg slæbt os selv ned til min lille brors svigermor, som har lavet mad, Vi sidder der ned og snakker, snakker om dagen, snakker om Nord, hvor skøn, sjov, dejlig og glad han var og hvor svært det hele bliver uden ham.

Det har været den hårdeste dag i mit liv, men det har også været en meget meget smuk dag med så ubeskrivelig meget kærlighed. Det gør så ondt i mig at jeg aldrig skal se min søn igen, savnet er ubeskriveligt, men jeg ville aldrig ha været ham for uden, han er det bedste der nogensinde er sket mig, han lærte mig så meget, han gav mig så meget kærlighed og min kærlighed til ham er uendelig. Jeg kæmper hver dag for netop ham, han ville livet så gerne, så jeg kæmper for at give ham så meget af det jeg kan, så længe mit hjerte slår, slår hans hjerte i mit. Så jeg tager alt smerten, mærker den, lever den, og kæmper af den, smerten kommer af kærlighed… Nord min elskede, mor elsker dig, og mor vil altid elske dig, det er Mor og Nord altid altid…

 

Skriv en kommentar

 • Natacha

  Hej Sara
  Ikke for at gøre dig mere ked af det igen, men hvilken sang var det Anna David sang på dagen han blev begravet?
  Varme tanker herfra selvom det er ved at være noget tid siden, men det sidder nok stadig meget dybt i dig♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aslaug

  Kære Sara,
  Jeg faldt over din blog i dag, og kan huske tragedien fra medierne.
  Jeg er dybt rørt og tårerne triller imens jeg læser dine indlæg. Hvor er det flot at du har mod på at blogge og dele dine tanker og følelser.
  Alt den smerte og uretfærdighed, det er ikke noget nogle forælder skal opleve. Tænker på stakkels lille Nord og hans alt for korte liv <3 Sender dig mine varmeste tanker <3 Er der et sted man kan støtte dig og tøjmærket Nord for Mælkevejen?
  Mange varme knus og tanker
  Aslaug

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Undskyld det meget sene svar. Tak for dine smukke ord, nej ingen forældre skulle opleve at miste sit barn, det er en ulidelig smerte. Jeg er desværre ikke kommet igang med Nord for mælkevejen tøj mærket endnu, der skal først spares en masse penge op til det, men jeg lover det kommer, og så skal jeg nok skrive om det, så du/i ved hvor i kan købe det, Tak for støtten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er først lige faldet over din blog, og har læst alle dine indlæg igennem. Det rør mig så dybt, jeg kan slet ikke holde tårene tilbage, det er bare ikke retfærdigt den måde han døde på, så forfærdeligt!! der ingen der skal gå igennem sådan en smerte!! Du er virkelig sej! Og jeg vil ønske dig alt det bedste fremover! Og sender dig varme tanker 🙁
  Nord er en meget smuk engel oppe i himlen
  Og jeg er sikker på han sidder og kigger med på dig!! 👼🏼👼🏼👼🏼
  -Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak Caroline. tak for støtten og de varme tanker, det er de små lys i min ellers så mørke verden. så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten

  Faldt tilfældig over din blog..

  Jeg er normalt en mand der ikke viser de store følelser men er du vild jeg både hulkede og tårer trillede i store strømme.

  Er du vild du er den sejeste kvinde jeg nogensinde har læst om, stor kærlighed til dig og ikke mindst smukke Nord ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg sidder med tårnene rendende ned af kinderne. Jeg er startet fra indlæg 1, og er nu nået hertil. Jeg stopper for idag, jeg er nød til ind og kramme min lille Nohr.
  Ord kan ikke beskrive, hvor ked af det jeg er på dine vegne. Det her er så uvirkeligt, tanker man slet ikke vil tænke, ting man slet ikke kan forestille sig.. og så alligevel. Den smerte jeg har siddet med igennem dine indlæg, er simpelthen forfærdelig og ubeskrivelig smertefuld, og jeg ville ønske bare et eller andet kunne tage noget af din smerte. Du er en ufattelig stærk kvinde, at du har valgt livet, også selvom du har fået frataget dig det mest dyrebare i dit liv.

  Ønsker dig alt det bedste på din vej.
  Sender dig en masse kram ✨

  – Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, virkelig tankerne og støtten er lyset i min meget mørke verden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Westergaard

  Tårerne strømmer ned af mine kinder mens jeg læser din gribende fortælling. Det gør mig så ondt på dine vegne at du skulle miste sin lille elskede Nord på så tragisk vis. Men hvor er du en sej kvinde, at du kunne holde sådan en flot afsked for sin lille søn. Intet af det jeg eller andre skriver vil nogensinde lindre din smerte. Men vi er mange der tænker på dig og resten af familien. Håber at du med tiden kan tænke tilbage på de dejlige minder du har med Nord.
  Dyb respekt herfra og varme tanker til din og familien samt dine skønne veninder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kæreste Sara.
  Jeg ved ikke hvad jeg skal sige du skrive så flot sidder hedder med tåre i øjnene og kan slet ikke forstille mig hvilke smerte du må gennemleve. Det er så rørende og samtidig hårdt at læse hvad du har måtte opleve. Du er udsat for noget som ingen forældre burde opleve.
  Alle mine tanker går til dig. Held og lykke fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pedersen

  Kære Sara.
  Jeg har lyst til at skrive en masse til dig, efter jeg har læst din tragiske historie. Mit eneste problem er, at jeg ikke finde passende ord. Det gør mig så usigelig ondt, at du har skullet gennemgå et sådan helvede. Det fortjener ingen mennesker på denne jord.
  Det må have krævet en umenneskelig styrke at skrive denne blog. En styrke man ikke ser hos særlig mange mennesker. Jeg er sikker på, at du med din styrke med tiden komme videre med dit liv.
  Jeg ønsker dig alt det bedste og mere til. Det fortjener du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hold da op. Det er jo helt ubærligt at læse. Sidder med tåre i øjnene og føler med dig.
  Du er stærk. At du kan komme igennem det du går og kæmper med er fanme stærkt. Undskyld mit sprog. Du er for sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabina

  wow :O

  Jeg synes det er helt utroligt at du er så stærk når du lige nu gennemgår en så ubeskrivelig mørk tid, hvor jeg selv ville være faldet så langt ned i et dyb mørkt hul. Men at læse hvor stor en styrke du har til at gør din smukke drengs begravelse så smuk og til at dele din historie med så mange mennesker er så vild en stor styrke at have !! Jeg har i aften set dig i go´aften Danmark og din historie ramte mig.

  Du har en kæmpe styrke i livet og du har gjort en kæmpe in sats for at din søn vil mindes for altid <3

  Smukt !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak for de smukke ord, og jeg kæmper med alt jeg har for at høre min lille dreng stolt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Kære Sara.
  Det er næsten ubærligt at læse din historie. Jeg får lyst til at stoppe med at læse, fordi jeg næsten ikke kan holde det ud- holde tanken ud, at det var mine niecer eller nevø. (Har ikke engang selv børn). Men det her.. det er din virkelighed. Dit liv. Dit elskede barn. Og så sidder jeg, en vildt fremmede, og syns det er hårdt at LÆSE, fordi tanken gør ondt!
  Sara, jeg føler virkelig med dig. Jeg ved, du er sat i en situation, hvor du er nødt til at være I det, hver dag, og blot lade tiden dulme din smerte.. Den tid, den er uendeligt lang. Du skal bare vide, at der her sidder en vildt fremmede pige- en af dem, hvis liv “bare går videre” – og har stoppet op, lagt lektier m.v til side blot for at læse din historie, græde undervejs og helt sikkert, vil tænke på dig og Nord fremover med et ønske om, at du heler. Når mit liv “bare går videre” vil I fremover være en del af det, når jeg sætter tid af til at følge din blog og græde sammen med dig i din helingsproces. Du er stærkt Sara. Du overlever og en dag vil du komme til at leve igen og den dag vil jeg glædes med dig.. Hold ved, Sara!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Puha tak for dine meget smukke ord, og tak for lige at stoppe op med mig, det betyder så meget mere end du tror, så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åh Sara…. 😢
  Jeg har fulgt med på din blog fra start, tit har det været virkelig svært for mig ikk at lade tårerne få frit løb.
  Dette indlæg sad jeg nu her, og læste i et tog. Alle andre tror sikkert der er et eller andet galt med mig, for kunne overhovedet ikk holde tårerne væk, mine kinder er helt våde. 😢
  Hvor er det dog forfærdeligt det du går igennem, hvor er retfærdigheden henne?
  Det er sku ikk meningen at en lille dreng ska tages væk fra sin mor på den måde, det er overhovedet ikk meningen af det er mor der ska begrave sin dreng, men istedet at ens lille guldklump ska begrave sin mor om mange, mange år, når mor er blevet gammel.

  Jeg har den største respekt for dig, at du har overskud til at lave denne blog og fortælle hva der er sket for dig og hvordan du kommer igennem den værste tid nogensinde.

  Jeg ved virkelig ikk hva jeg ville gøre, hvis min datter døde (fra 29-12-2014), jeg er ret sikker på at jeg ikk ville kunne komme op til overfladen igen. 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, støtten betyder alt, det er lyset i mørket, og lyset giver styrke til kæmpen for livet, kæmpen for at gøre min lille Nord stolt. så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kæreste Sara…mit hjerte græder med dig. Hvordan kan noget så ulykkeligt, være så smukt beskrevet. Jeg sidder her i sofaen med gåsehud og tårer i øjnene, og kan slet ikke forestille mig at skulle rejse mig igen, hvis jeg mistede en af mine små piger.
  Du bliver stærk igen! Men lige nu skal du være i sorgen, og forhåbentligt med en masse hjælp til at komme på den anden side. Det vil være med små skridt ad gangen, og vi vil være mange der vil være der for dig på din blog, støtte dig og hjælpe med at holde dig oppe når du har allermest brug for det!
  Kram og tanker fra Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak Gitte, og der er og vil være brug for det, livet er bestemt ikke sjovt eller dejligt lige nu, men jeg har lovet at kæmpe så det gør jeg, jeg kæmper for Nord, hans kærlighed har lært og givet mig så meget, og den kærlighed skal stadig ud i verden. Så det vil jeg kæmpe for at den kommer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  Det er første gang jeg har næsten har grædt som et lille barn da jeg jeg læste den her sørgelige historie. At man kan tage livet fra sådan en lækker lille basse er noget af det værste jeg har hørt i mit liv. De varmeste tanker og medfølelse fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  Hvor er mit hjerte knust på dine vegne.
  Det er det værste en mor kan komme ud for det du har været igennem, er så færdig i tårer over at en så dejlig knægt skal så tidligt herfra.
  Sender en masse cyper kram din vej om må din knægt hvile for evigt i fred og ro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hej Sarah
  Hvor er det bare fucking uretfærdigt! Og frygteligt, jeg er så ulykkelig på dine vejne!
  hvor ville jeg bare ønske, at man kunne gøre noget for dig ❤️ Din lille dreng må sidde “deroppe” og være så overdrevet stolt af dig! For din måde at takle det på og for din måde at ære hans minde på❤️🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Kære Sara.
  jeg kondolere med dit store tab
  det er så stort at du deler din sorg <3
  Jeg har læst alle kommentarer og hvor er det smukt at se støtten, og alle de smukke tanker du får!

  Jeg tror aldrig andre vil kunne sætte sig 100%
  ind i hvordan man har det.
  Men det kan hjælpe lidt at komme ud med det.
  Og forståelsen fra andre..
  Ønsker dig al mulig held og kærlighed..
  Jeg tror på de venter på os på den anden side 🙂 , om ikke andet gør det det nemmere at leve med sine engle. Og mindre svært at acceptere uretfærdighed..
  Nord og mor lyder rart og dejligt 🙂
  <3
  Fra en engeldatter til en engel mor 🙂
  Betina. D.L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. og ja støtten og tankerne giver mig lys i mørket, så jeg sætter stor pris på hver og en <3 det er styrken i kæmpen og der er brug for det, så det betyder alt for mig. tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Alt min kærlighed går ud til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Alt min kærlighed går ud til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saral

  Utrolig flot at du er så stærk. Og bliv ved med at være det. Føler med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malia Sofia

  Mit hjerte græder med dit. Du har givet mig den største klump i halsen og de tungeste tåre på mine kinder. Jeg er så ked af dit tab. Ingen burde gå igennem det, du har været udsat for.

  Men når det så er sagt, er jeg glad for, at du har fundet din indre styrke frem og er i stand til at dele din sorg med andre. Jeg synes, du er så se, Saraj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kæreste Sara. Jeg tjekker tit din blog, jeg vil så gerne vide hvordan du har det. Jeg kender dig ikke og du kender ikke mig. Som mor, kan jeg kun forstille mig hvilken smerte du har gennemgået og stadig gennemgår. Jeg græder ved hvert af dine indlæg, det er så dybt rørende det du skriver, jeg kan næsten mærke hvad du føler, og jeg fatter slet ikke at nogen som helst skal opleve sådan en smerte, det er mig ubegribeligt. Jeg har den dybeste respekt for du ikke har kastet håndklædet i ringen, og sagt fuck det. Du må være den stærkeste kvinde i live. Kh Camilla❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak for de smukke ord, jeg har tit lyst til at give op, hver dag, tit flere gange om dagen, men Nord ville så gerne livet, han var så glad og elskede det fuldt ud, så hvilken mor ville jeg være hvis jeg opgave det han ville så gerne. Nej jeg er nød til at kæmpe, jeg er nød til at gøre ham stolt, det skylder jeg ham. kærligheden Nord gav skal ikke være forgæves…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Ravnborg

  Kære Sara. I dag krammer og kysser jeg min lille pige lidt ekstra. Jeg skammer mig over at jeg i går, næsten var vred på min lille pige og var meget utålmodig overfor hende fordi hun ikke lige ville sove og kun ville skrige! Efter at have læst din fortælling, synes det fuldstændig ligegyldigt om hun så skreg i 100 år! Jeg er så taknemmelig i dag og din fortælling rører mig dybt dybt ind i hjertet. Den vil jeg ikke glemme. Se Alt den kærlighed Nord har skabt og hvor dybt og langt den rækker. Tak for dit mod til at dele din historie med os. Jeg græder med dig og håber du finder vej tilbage til lyset når tid er. Du er den modiste og sejeste mor. Masser af kram og kærlighed til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, og tak for at huske på kærligheden og vær taknemmelig for hver dag med din lille pige, selvfølgelig er det okay at blive sur osv. men man skal bare lige huske på hvor heldig man stadig er, så tak for det, det betyder meget for mig. Nord´s kærlighed skal nemlig stadig ud i verden.<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jag ved slet, slet ikke hvordan jeg skal udtrykke min sympati for dig og lille, smukke, perfekte Nord. Kære Sara, tak for at du deler din historie, dine følelser og tanker. Jeg er på din alder og mor til 2 børn og er netop,blevet englemor til ham som skulle have været den tredje. Jeg har læst hele din blog med tårer fra første side, og jeg ved godt at min sympati ikke kan hjælpe dig, men jeg håber du kan se i alle kommentarerne at du og Nord hjælpe alle os som læser med. Jeg ved vi ikke kender hinanden, jeg forstår at alt bliver lidt flyvsk i den virtuelle verden, men jeg håber du ved at vi er mange som sørger med dig, som mærker en smerten, og som tænker på Nord og dig.
  De kærligste tanker
  Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg er ked af dit tab. at blive englemor er det sværeste at være på denne jord. jeg håber du finder styrke,kærlighed og trøst hos dine børn. Tak fordi du lytter til mig, og støtter mig, det er gemmen kærligheden jeg måder jeg finder styrke til at kæmpe videre hver dag. så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Nyborg

  Kære Sara.
  Meningsløst, trist, ærligt, rørende og utrolig smukt skrevet og din kærlighed til Nord mærkes så tydeligt❤️
  Jeg tør slet ikke forestille mig hvilken sorg du går igennem… Det er så uforståeligt, trist, kujonagtigt, frygteligt og trist, at Nord ikke længere kan putte med sin Nulle sammen med dig💔
  Din situation berører mig dybt og det findes ingen ord, der kan ændre dit savn.
  Jeg er så imponeret over den vilje og kærlighed du besidder, og jeg vælger at tro på, at den kærlighed dig og Nord har sammen, den en dag gør dig i stand til atter, at finde en (nogen) mening med livet❤️
  Tak fordi du deler dine tanker, de berører mig dybt – TAK! ❤️
  Jeg sender dig en masse kærlige tanker og et lille børne highfive afsted op mod skyerne💙⭐️💙
  De kærligste og varmeste hilsner, Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, og jeg håber du har ret, jeg håber jeg af kærlighenden til og fra Nord kan rejse mig igen. lige nu virker det dog helt umuligt, men jeg ved jeg er nød til at kæmpe for det hver dag, så det gør jeg. tak for tankerne og støtten det betyder alt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Føler så meget med dig. Jeg sidder med store tårer i øjnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt tom for ord. Kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan du har det. Sidder med en klump i halsen og en tåre i øjenkrogen, livet er simpelthen bare uretfærdig indimellem 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Puha det gav en klump i halsen …. Tårerne trillede ned af min kind … Hvor gør det ondt at du skal miste lille nord 💝💝 mange kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kæreste Sara.
  Jeg kan ikke skrive noget som de andre ikke allerede har skrevet… jeg har grædt når jeg har læst dine beretninger og jeg har hadet på dine vegne, men mest af alt… jeg har påskønnet kys og kram fra mine piger endnu mere pga. Din styrke til at stå frem!!! Du er den sejeste person i mine øjne og den stærkeste… sikke et forbillede du formår at være for din søn selv i døden… dyb respekt 😉 og så syntes jeg du skal have denne med på din vej:
  My mom is a survivor, or so i heard it Said , but i Can hear her crying at night, when all others are in bed, i watch her lay awake at night, and i go to hold her hand, she doesn’t know im with her, to help her understand, but like the sands on the beach that never wash away, i watch over my surviving mom, who thinks og me Each day, she wears a smile for others, a smile of disguise, but through heavens door i see tears flowing from her eyes, my mom tries to cope with death to keep my memory alive, but anyone who knows her, knows, it’s her way to survive, as i watch over my mom from heavens open door, i try to tell her that Angels protect me forever more, i know that doesn’t help her, or ease the burden that she bears, so if you get a chance, go visit her and show her that you care, for no matter what she says, no matter what she feels, my surviving mom has a broken heart that time will never heal………<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak for de smukke ord og digt. og mit hjerte er knust, og min smerte og savnet vil aldrig forsvinde, men jeg skal lære at finde en måde at leve med det. Det er et smukt digt, tak. og tak for tankerne og støtten det betyder alt for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Therkildsen

  Hvor er det smukt, og fint du har overskud til at dele dette med os. Jeg er rørt til tårerne. Din lille mand er gået i forvejen og I mødes igen<3 En meget smuk afsted , men i hjertet for altid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Dahlmann

  Kære Sara, mit hjerte græder sammen med dit 😪 Det skulle ingen gå igennem. 💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Nej ingen forældre skulle føle og leve med denne smerte, det er ikke okay. tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sys

  Hvor er det smukt. Tårerne triller ned mens jeg læser dine svært men smukke ord. Det gør ondt helt ind for din skæbne. Det er ikke retfærdigt det du må igennem. Hverken for dig el for Nord.
  Sender dig og jer de varmeste tanker med ønsker om en styrke og lykke frem over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak. tankerne giver lidt lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Tårerne triller ukontrolleret… Jeg er selv blevet mor til en fantastisk lille pige for en måned siden. Tanken om at miste hende er fuldstændig ubærlig!! Jeg kan kun gisne om den smerte som du går igennem og som du nu skal leve med. Det er så uretfærdigt. :'( Mit hjerte græder for dig og Nord, og jeg kysser min datter et par ekstra gange i aften <3
  Du stærke kvinde, jeg sender dig ekstra meget styrke og kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak <3. pas godt på lille pigen din og over fyld hende med kærlighed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du gør det der er fuldstændig umuligt – at være stærk .! Jeg har fulgt sagen fra første ord i ekstra bladet , og har grædt og grædt. Tak fordi du har delt det hele med alle os.,! Kigger på min søn og tænker jeg selv ville dø langsomt hvis det var mig der var dig…. Jeg håber og ønsker så inderligt i mit hjerte at du får fred i den her smerte…. NORD må være den smukkeste og mest stolte stjerne der lyser på himlen med en mor som dig.! Tak for dine ord…… Og må lille Nord hvile trygt i fred ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, jeg kæmper hver dag for at gøre min elskede Nord stolt, så han når vi mødes igen kan sige, sådan mor, du viste mig live og vi klaret det. Men tro mig, jeg har allermest lyst til at ligge mig ned og dø langsomt. men det er bare ikke et valg jeg har, X må ikke vinde den her, Nord ville så gerne livet, så hvilken mor ville jeg være hvis jeg opgav det han ville. jeg kæmper og jeg kæmper af kærlighed til Nord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kæreste Sara.
  Tak fordi du viser og deler med verden hvad du gennemgår, du er med til at brude et tabu, du skal vide at din blog husker mennesker som jeg på at kysse mine børn lidt ekstra og måske holde lidt længere fast når jeg krammer dem… og til sidst min aller ydmygeste og dybeste respekt til dig for at være SÅ stærk, SÅ tro mod din søns kærlighed og til sidst min dybeste respekt til din lille Nord som på kort tid har formået at sprede så meget kærlighed til sin mor!!! Du er så sej!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. og hvis det at jeg står frem og fortæller om min sorg og smerte, kan gøre at nogen børn for lidt ekstra kærlighed så gør Nord stadig noget godt. Han havde så meget kærlighed og han var så god, og det skal stadig ud i verden. så tak for at tage det ind og kysse og kramme mere, alt kærlighed til børnene <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa Meilgaard

  Grundet dig og din lille Nord kysser jeg mine drenge, og min mand et par ekstra gange i dag! Hvor har livet været uretfærdig ved dig. Jeg er mundlam … jeg sidder med følelse af …. tom! Jeg er tom, fuldstændig tom!
  Sara – kæmp, selv på de sværeste dage … Jeg vil lyve, hvis jeg fortalte dig at jeg viste hvad du gennemgik – men for pokker for skære det i mit hjerte …. jeg sender dig min dybeste medfølelse, min respekt og et kæmpe stort knus!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak. og tak for at give lidt mere kærlighed, på den måde gør Nord stadig noget godt og tak for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne keller

  Pyha det var hårdt at læse, mine tårer trillede da også , smukt smukt skrevet og
  jeg er sikker på din lille Nord ville ha været så stolt af dig . Kram og tanker til dig 🌹❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  hej Sara ❤ min dybeste medfølse du går i gennem har selv prøvet og miste det var 6 dage før termin 😢😢
  hvad døde din søn af og hvor gammel blev han 😍😍😢😢❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg er ked af dit tab.
   Min søn blev kvalt af sin far, Min lille Nord blev 1 år og 7 måneder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  PS. Jeg skal lige ud og pudse næse og tørre øjne, for hold nu op det var hård læsning<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Hej Sara. Vi kender ikke hinanden, men har læst din blog da den blev delt af en brkendt på FB. Du har uden tvivl været igennem det værste, man som mor kan forestille sig. Hvor er det beundringsværdigt at du har haft modet og styrken til at skrive dine tanker ned Nord har haft den sejeste mor<3 Jeg ønsker dig alverdens lykke, selvom alt er sort nu<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan jensen

  Sender dig så mange varme kram. Sad og læste det og følte at jeg var med i kirken. Mærkede mit hjerte nærmest gå i stå såvel som tiden der stod stille. Kender dig ikke men du er nok den varmeste mor som jeg bare mærker så nært. Ingen kan sætte sig ind i din smerte. Men vi alle kan give en skulder, tid til at lytte og varme krammer. Jeg sender dig hermed masser af varme krammer. Du er et varmt menneske. Nord sidder og ser på sin mor og sir det der er MIN MOR hun er så sej. Intet er din skyld. Susan. PS undskyld hvis der er stave fejl men du ved nok hvad jeg mener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak. og jeg håber du har ret, jeg kæmper ihvertfald for det, kæmper for at gøre min lille Nord stolt af sin mor. Tak for støtten og kærligheden det giver styrke til kampen, så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Sara.. Ej jeg er helt rørt.. Normalt kan jeg godt læse en blog og få sådan lidt ondt i maven men puha…. Det går lige i hjertet.. Er mor til 5 børn og kan slet ikke sætte mig ind i hvilken smerte du går igennem. Den video af dig og din smukke nord.. Græder som aldrig før på dine vegne. Ingen fortjener at gå igennem det der.. Synes du er pisse sej at kunne skrive om denne svære tid. Alt held og lykke og kæmpe skulder klap her fra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kære Sara
  Puha sidder og græder lige nu, læste din historie om din lille Nord og Gud hvor er det frygteligt og hvor er livet dog uretfærdig 😞 Ved selv hvor ondt det gør at miste for har selv mistet min datter 😞 Vil bare sende dig en masse kærlighed og kram til dig du har skulle stå meget igennem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   tak <3 Jeg er ked af dit tab, at blive englemor er desværre nemt, men at være det, er det sværeste nogenside. tak for kærligheden den giver støtte og lys og der er brug for det, så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hold da op hvor mine tåre triller – og næsen løber .. Hvor er det flot sat ord på, så flot man NÆSTEN føler dele af din smerte . Du vil nok aldrig finde en mening men nogen skal overleve sine børn, og slet ikke så små uskyldige væsner . Men jeg ønsker dig alt held og lykke fremover , og ønsker din hverdag tilpasse sig nye gode stunder ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så stærk læsning.
  Tusind tak fordi du deler med os Sara og giver os indsigt i din forfærdelige virkelighed.
  Jeg er selv mor til tre vidunderlige og unikke børn og ved at det at miste dem, ville være det værste der kunne ske.
  Jeg sender dig tanker og kærlighed og ønsker dig alt mulig held og lykke til at komme videre i dit liv, med den sorg du må have inden i dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlottegrandt

  Kære Sara.. Sikken en styrke du har.. Ingen ord kan fortælle den smerte der findes i dit hjerte.. Sender al mulig kærlighed og tanker din vej!!
  ❤️🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Mit hjerte bløder for dig mor, jeg er slet ikke i tvivl om at Nord vidste at han var dit et og alt❤️💙 ønsker dig alt det bedste og masser af kærlighed. Hilsen Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Det er den mest gribende læsning og hold op hvor jeres kærlighed stråler igennem skærmen ❤❤
  Da jeg mistede min søster overlevet jeg den dybe sorg ved, at sige til mig selv at hun ikke er gået bort, blot i forvejen…
  Sender så mange tanker og kærlighed din vej og håber du har de bedste mennesker omkring dig til at fylde dit liv med kærlighed.
  Sorg er kærlighed der er blevet hjemløs ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   tak og ja sorg er kærlighed. og jeg er ligesom dig nød til at tro på at jeg skal se ham igen. et liv her uden ham er ubærligt, men tanken om aldrig at se ham igen, kan jeg ikke klare.
   tak for tankerne og kærligheden det giver lidt lys i min meget mørke verden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hallundbæk

  Kærlighed og styrke sendes herfra. ord falder til jorden så jeg sender i stedet kærlighed og styrke og håber det når frem🌈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, der er brug for det og det betyder alt for mig, så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Puha💔💔 ved slet ikke hvad jeg skal skrive, andet end du er et fantastisk stærkt menneske! Må solen altid skinne på din vej☀️ Og Nords stjerne skinne så smukt, at du altid vil kunne finde den på himlen✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Happy heidi hansen

  Kære søde Sara! Jeg føler med dig helt ind i sjælen! ❤ måtte lige bide denne her over af nogen gange for synes sgu’ ikke det er fair! Du er en droning af en mor og hvor er du en stærk pige at fortælle dine inderste tanker! Det kræver mod!😍 Du og Nord får tanker fra fra mig! Møz til dig og vi ses en dag hvor du får den største krammer! 😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Så smukt skrevet du er stærk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  Det her, er det mest sindsyge jeg nogensinde har læst. Normalt, så når jeg ser så lange tekster, så bliver jeg ærligt lidt træt. Men jeg er dybt imponeret over, at du har formået at skrive alt det her ned og publicere det. Jeg kan forestille mig, at det må ha haft en terapeutisk virkning på dig. Det håber jeg i hvert fald. Jeg håber, at det har givet dig bare en lille bitte smule ro, og at det har hjulpet dig bare en lille bitte smule. Intet menneske fortjener at skulle begrave sit barn, jeg kan ikke sætte mig ind i det overhovedet, men for helvede hvor jeg syntes det er flot af dig, at du deler det her. Jeg har dig så meget i mine tanker, og jeg har Nord i mine tanker, og hvor håber jeg virkeligt, at livet går din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak for de smukke ord. Jeg skriver helt sikkert for at hjælpe mig selv, men jeg skriver også for at hjælpe andre, at fortælle dem at det de føler er helt okay, også de grimme ting, får det gør man, jeg har lyst til at give op hver dag, og den tanke er jo ikke lige frem det ens familie gerne vil høre, men jeg siger det, så de ved at de tanker er der altså også. jeg vil så aldrig byde dem at skulle opleve samme smerte som jeg går rundt med, så jeg gør det ikke. men tankerne er der. Tak fordi du lytter, støtten og tankerne er mit lys i mørket, så tak for lyset <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kæreste Sara

  Ingen kan mærke din indre smerte, men dine ord og billeder , fortæller så godt dét du gennemgå og har gennemgået til nu.
  Du er en fantastisk kvinde , med livet for dig endnu, men sorg tager tid og lad dig være i sorgen , nyd alle de unikke tanker og minder du har for altid i dit hjerte , altid altid Nord & mor 💙❤.
  Du er ét meget stort mennesker, du nedgøre ikke , i din tekst og hans farmor er nævnt og med 😇.
  Du takler virkelig det UVIRKELIGE, der er sket på den største måde 😇.
  Himlen har fået den smukkeste lille stjerne 🌟, og i vil altid have luften – universet sammen , dét kan INGEN TAGE FRA JER ❇.

  De inderligste varme kram
  Mor til Maja på 9 & Mia på 13 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak for de meget smukke ord, og du har ret, minderne kan ingen tage fra mig, jeg skal “bare” lære at leve med at det nu “kun” er minderne jeg har. Mange tak for tankerne de giver lidt lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Sara
  Jeg ligger her kl.1 om natten og stor tuder. Faldt over din blog på fb og ville lige kigge.
  Men samtidig med jeg græder på jeres vegne, har du åbnet mit hjerte. Din varme og kærlighed er så stærk. Min mindste søn på 6år er lige kommet ind og spurgt om han måtte sove hos mig. Og snart vil jeg kramme ham og fortælle ham hvor heldig han er og hvor højt jeg elsker ham. Dernæst vil jeg tage til drømmeland og fortælle Nord hvor mange han har berørt og hvor heldig han er at have så skøn en mor. Husk der er mere mellem himmel og jord end vi kan se.
  Pøj pøj og pas på dig selv og dine skønne venner og familie som passer på dig 😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, og tak for at give mere kærlighed. Det er så meget i Nord´s ånd, han var så fuld af kærlighed, han var så glad en lille dreng. tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Kære Sara.

  Av hvor gør det ondt i mit hjerte hver gang du skriver. Du skriver så levende at selv uden selv at have oplevet smerten så ligger jeg med tårerne trillende og hylken som fylder lokalet.

  Din lille Nord lyder som et fantastisk menneske og at du skal igennem dette fortjener ingen! Dog skal du have tak fordi du deler smerten med os – jeg kender flere som har mistet, dog ikke på så grusomt vis, hvor denne blog giver dem et håb og en følende af ikke at være alene.

  Der går ikke en dag uden jeg tænker på jer, helt uden at kende Jer. Og sender en masse kærlighed og en besked til dig om at det du deler gør at du ikke er alene – din sorg deler vi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak. Nord var et fantastisk menneske, han var så fyld af kærlighed. tak hvor er jeg glad for at høre at min blog giver andre noget, det hjælper mig at hjælpe dem, for så gør min lille Nord´s kærlighed stadig noget godt. Så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Uhhh! Stærk læsning! Nord må have følt rigtig megen kærlighed i sit korte liv, han har levet – dejligt at tænke på. Du lyder som et stærkt menneske Sara. Der vil være lys -selv om det tager tid. Din søn har været heldig, at have dig som mor…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   tak for de smukke ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   min dybeste medfølse herfra har seæv mistet en pige mem det var 6 dage før termin 😢😢 hvor gammeæ blev din søn og hvad er han død af ❤❤😢😢

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natacha

   Michelle han blev to år og blev dræbt af hans far, det har hun skrevet et indlæg om

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Tårerne triller ned af kinderne på mig og jeg er utrolig rørt over hvordan du kan dele din smerte med andre. Jeg sender dig alle mine varmeste tanker ❤️❤️❤️ Kærlighed din vej ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sender dig et kæmpe kram og en masse varme tanker ❤️ Kan slet ikke forestille mig den smerte og sorg du må gå igennem er selv mor til en lille pige og kunne slet ikke forestille mig den sorg det må være.. Du virker stærk og til at have en fantastisk støtte omkring dig er sikker på Nord kigger ned på dig fra sin lille sky og er utroligs stolt af dig og din måde at kæmpe for livet på.. Mange kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kæreste Sara. Jeg ved du har fået masser af disse beskeder men hold nu op hvor gjorde det ond at læse din historie og følte virkelig din smerte som du skriver det er slet ikke til at forstå at noget så frygtelig kan sker herhjemme det jo ligesom en uhyggelig og gyser film (ikke den virkelige verden) men din blog er rigtig godt skrevet og jeg tror den vil kunne hjælpe andre!!! og du virker til at være en utrolig stærk kvinde så selvom det vil være hårdt at blive glad igen så er jeg sikker på det nok skal lykkes dig du må bare tro og ikke gi op!!!! De bedste tanker og ønsker at det skal gå dig godt i fremtiden… puh selv mine ord kan ikke beskrive alt hvad jeg ønsker for dig ❤ og har lyst til at skrive sender dig et kæmpe kram og mange tanker knus Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak for de smukke ord, Jeg kæmper så godt jeg nu kan, og håber på at kunne gøre Nord stolt af sin mor. Tak for tankerne, de giver lidt lys i min meget mørke verden…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tusind tanker går i din retning Sara. Ingen mor, ingen forældre burde gå igennem det du har gjort. Jeg bliver utrolig rørt af din beskrivende fortælling, og kan næsten mærke din sorg på skrift. Du er en stærk kvinde <3
  Jeg har grædt mange tåre til dine indlæg nu, men sikkert kun en brøkdel af hvad du har måtte – det skærer i mit hjerte ❤️
  Jeg håber at sorgen med tiden bliver til minder, der kan bringe et lille smil på dine læber.
  Sender dig et stort, langt og inderligt kram ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Albretsen

  Kondolere ❤️Måtte holde pauser mens jeg læste ,det er så urimeligt at skal miste ens kød og blod ❤️er selv mor til 5 og kan slet ikke forestille mig din smerte ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Åh ha. Tårerne de triller kan jeg næsten ikk stoppe igen. Puha hvor er livet bare uretfærdigt. Jeg har selv 3 piger på 6år, 5år og en bette på 15 mdr. Jeg kan slet ikk forestille mig hvor hårdt det vil være at få taget sit guld fra sig på den måde. Åh ha og nu tuder jeg igen. Altså jeg måtte lige stoppe med at læse da jeg kom til at du lagde 2 sutter ned i kisten til ham, for tænk hvis den 1 blev væk 😢 Det ved en hver mor til sådan en lille str at sutter bliver altid væk og det er jo der og hos deres nærmeste de søger trøst. I videoen der vælter han rundt hos dig. Min yngste datter gør det samme. Synes det er så stærkt og vildt sejt gået af dig at du kunne synge i kirken og hold nu op hvor synger du smukt. Jeg sender dig alle de varme tanker jeg har ❤️ Kæmpe kram fra en mor der græder med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   puha tak for de smukke ord, støtten og kærligheden jeg modtager betyder alt, den giver lys i mørket og styrke til kampen for livet. så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  De aller, aller, aller varmeste tanker til dig & familie.. Jeg voksede selv om i dén stræde hvor Nord blev fundet, (og bor den dag i dag tæt på) så det har ramt mit blødeste punkt i hjertet. Det er for mig så ubegribelig, så ubarmhjertigt det er sket. Jeg har læst din blog og grædt ufatteligt mange tårer! Det er så urimeligt. Jeg genkender mange ting din sorg, som jeg også havde det da jeg mistede min far. Selvom det ikke er helt det samme, så har sorgen nogle fælles nævnere. Jeg genkender dem, sender en masse styrke til dig <3 Tusinde Tanker fra Nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, tankerne er lyset i mørket. så tak for lyset <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Je sender dig alverdens kram. Dog kan intet nogensinde erstatte der store tab du har lidt.. Jeg er selv mor og ved hvor meget det vil knuse mig hvis jeg mistede.. Jeg har læst din beretning med mange tårer og føler jeg er nødt til at skrive til dig. Du er en kærlig sjæl f du vil se din lille Nord igen oppe blandt stjernerne, for der venter han på dig. 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Mange tanker din vej, det må være helt ubeskriveligt hårdt. Ingen mor skal gå igennem den smerte du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique nielsen

  Jeg er dybt rørt over din historie! Jeg kan fortælle dig vores sønner er præcis samme alder. Jeg har grædt og grædt over den tragiske hændelse du har og din søn har
  Været udsat for! Jeg kan slet ikke sætte mig ind i det smerte du har men en anden kvinde kan og jeg har kopierret denne her hilsen til dig fra hende.”Kære du Sara – forstår din sorg helt ind i hjertet og du skal ha tak for at fortælle om hvilke følelser jeg også havde da min lille Sophie blev til en stjerne blot 6 år gammel. Din sorg kan ingen lindre, dit savn har bidt sig fast og dit hjerte er taget med. Men på en eller anden måde så får du det med dig videre – man kommer aldrig over det men man får det med – det umulige sker. Din Nord og min Sophie lyser himlen op for tusind af mennesker hver dag nu – de er livets stjerner, nattens lys og kærlighedens symboler. Jeg ønsker dig og dine nærmeste varme og tryghed i jeres sorg og ønsker kærlighedens blomster på din vej som hjælp til at komme videre. De kærligste tanker fra en mor – også med en dyrbar stjerne på himmelen. ❤️
  JEG laver en indsamling til dig imorgen. En indsamling som jeg håber kan lette de praktiske ting fra din skulder så du kan fokusere på dig❤️ Jeg håber du ville kontakte mig så vi evt kan snakke nærmere om det. Jeg undersøger muglighederne for det imorgen kærligste tanker fra Monique mor til
  Marco på 1,7 månede

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Puha meget rørende at læse, men også meget meget smukt, og selvom det ikke lindre min smerte, give det mig lidt lys i mørket, så mange mange tak, jeg er dybt rørt og meget meget taknemmelig <3 tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  💙💙💕det rører mig helt vildt du stærk og alt hvad du gennemfører sender alt min varme til dig Annette 💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åhh Sara jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive.. jeg har lyst til at gå ud i min bil og bare køre helt over til dig og give dig den største krammer. Det ville aldrig hjælpe, men du skal vide at der sidde mange hele landet over og b’er for dig. Det er så tragisk det der er sket, jeg føler smerten med dig og du er IKKE alene.. kram og kys fra Nordjylland ❤❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Sara – Hvor er du bare et fantastisk bevis for den kærlighed og styrke vi mødre har!
  Du har min dybeste medfølelse og sympati!
  Du er igennem en hård tid, og som jeg kan læse, har du nogle gode veninder og en fantastisk familie, der er der for dig!
  Jeg ønsker dig en fantastisk rejse gennem livet, frem til den dag, hvor du skal mod Nord ❤️
  Mange kærlige kys og kram fra en mor ude i det danske land ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Alle kram i verden til dig, så smukt at du vil dele det med os alle. Mine tanker går til dig og din søn som er en smuk stjerne på himlen nu ❤❤❤ jeg kondolerer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Sender de varmeste tanker til dig og din familie 💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Kondolerer mange gange <3
  Dernæst tak for at måtte læse om din smukke Nords begravelse. Tårene triller ned af kinderne på mig nu. Din beretning minder mig om, at jeg skal huske at nyde hver dag med min elskede datter <3 Jeg er blot rigtig ked af at du ikke har din smukke Nord hos dig mere :'(
  Jeg tror på at man en dag møder sine kære uge. <3 Og at de holder øje med, og passer på en fra hvor de nu er <3
  Tak for en rigtig smuk beretning <3
  Kram og den største respekt til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, jeg tror og håber inderligt du har ret, jeg er nød til at tro på at jeg mødes med min elskede Nord igen. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carolina

  Det gør så ondt at læse 😭😭 jeg er mor til to drenge og kan ikke forestille mig, hvor hårdt dette må være for dig. har mistet min kusine og kan ikke lade være med at tænke på min kære moster og det hun stadig gennemgår 😰B
  Kram og kærlighed til dig ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg sender dig endnu engang, alt den varme jeg overhovedet kan ❤️. Og de varmeste tanker.
  Du er så inspirerende, midt i al din sorg. Det håber jeg at du ved.
  De kærligste hilsner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lajla

  Til dig og din familie
  Kondolere 💜💜
  De varmeste tanker til dig og din familie, sidder her med tårer i øjnene mens jeg læse ,det gør mig ondt at læse og alt det som du/I går igennem. 😢😢😢😢 sender de varmeste tanker til jer ❤❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toppersmor

  Åh mit hjerte bløder med dig 😭
  Hvis man bare kunne tage en lille smule af din smerte, men det kan jeg desværre ikke 😔
  Sad i vores gård igår med min søn og så en smuk sommerfugle og straks tænkte jeg på din lille nord 😭 Han laver vidre i os alle og vil aldrig blive glemt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, og tak for tankerne, de giver lys i mørket, at vide at der bliver tænkt på Nord betyder alt for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Puha.. jeg sender dig mine varmeste tanker jeg sidder her med tårer i øjnene❤ og ved slet ikke hvad jeg skal skrive til dig har alt for mange ord og kan ikke sætte dem sammen❤ den måde du fortæller på fik mig til at føle at jeg var der ❤ sender en masse lys og tanker til dig og lille Nord❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, tankerne giver lidt lys i min meget mørke verden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Helld

  Åh Sara! Jeg er fuldstændig ødelagt, og tanken om hvordan du så har det, gør endnu mere ondt! Jeg er så ked af at du skal igennem det her! Du er virkelig stærk og du er en god Mor for Nord! Du har gjort det så godt med det hele. En masse tanker og kærlighed på din vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak. Jeg kæmper for at blive ved at være den bedste mor for Nord jeg overhoved kan. så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Søde Sarah det skærer i mit hjerte at læse om dine smerter. Kan ikke sætte mig i din plads. Det gør så ondt. Så forfærdeligt, men husk det skal nok gå. Og jeg siger dig af hele mit hjerte; får du nogensinde brug for hvad som helst, uanset hvad for at lette dine smerter så er jeg en af de første der står klar til at hjælpe. Jeg ønsker man kunne tage noget af dine smerter væk men du kan alene kæmpe og du skal vide at du klarer det så godt. Han er så stolt af sin mor ! Nord og mor for altid. Han er så heldig at have en så stærk mor som dig, der kæmper for ham. Kæmpe kæmpe kram til dig søde. Kan kun be for dig og be for at du kæmper videre så stærk som du er. Hold ud søde det SKAL nok gå. Det skal det. Du klarer det så flot! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, og tak for de smukke ord. som jeg har sagt så mange gange så føler jeg mig på ingen måde stræk, men jeg kæmper for Nord og den kærlighed jeg har til ham, han ville livet så gerne, så hvilken mor ville jeg være hvis jeg opgav det kan så gerne ville. så jeg kæmper. og tak for støtten, der er brug for det og det betyder så meget for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Nielsen

  Åh søde Sara 😢💔

  Jeg græder, så tårerne løber ned af mine kinder….
  Det er så smertefuldt det du gennemgår og intet jeg kan skrive vil hjælpe på det…
  Men vid at mine tanker ofte går din vej og kunne jeg give dig et kram, så gjorde jeg det❤️
  Jeg har selv mistet to ønskebørn midt i graviditeten med 1,5 års mellemrum og kan tydeligt mærke din smerte💔.
  Sender dig så mange tanker og cyberkram❤️❤️❤️

  Kh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya

  Du har gjort det så smukt for ham <3
  Hvor gør det bare ondt at læse, har selv et lille barn på samme alder og jeg kan slet ikke sætte mig i dit sted, ingen mor burde opleve dette!
  Ville bare sige at jeg tænker på dig , og sender dig et stort kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør mig så inderligt og frygteligt ondt, at du nu skal leve videre uden din dejlige Nord. Jeg har grædt til så mange af dine indlæg nu. Jeres historie rører mig dybt, og jeg kan som mor slet ikke forestille mig, at skulle leve videre uden mit barn. Jeg er virkelig virkelig ked af det, for dig, for Nord og for jeres familie. Det er så brutalt og formålsløst, det der er overgået jer, og jeg har simpelthen ingen ord.

  Du er I mine tanker. Det er Nord også. Og selvom jeg ikke er troende, så vælger jeg altid at tro, at dem vi elsker som er gået i forvejen, venter på os og tager imod os den dag vi skal herfra. Jeg er sikker på, at du en dag skal kramme din smukke dreng igen.

  Sender dig tusind kram og varme tanker. Du er stærk, det mærker man tydeligt gennem dine ord. Solen skal nok skinne på dig igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak. tankerne giver lidt styrke og lys i min meget mørke verden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isaacs_mor

  Mit hjerte knuses fuldstændig når jeg læser din blog, i dag sidder jeg bare med tåre strømmende ned af mine kinder.
  Det hør mig så ondt og det eneste jeg tænker på nu er at kysse og kramme min 2 år gamle bandit når jeg skal hente ham i vuggeren,
  Alle mine tanker og bønner er hos dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. og jeg er glad for det er den følelse og tanker du får, kys og kram dit barn ekstra meget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

første møde med psykologen.