Ligsyn. Jeg skal se min døde søn.

Brevet der skulle retfærdiggøre et mord?

En del af familien, der i blandt Q, var at “besøge” os 5 dage efter Nord´s død, de kunne ikke komme før (da Q skulle til psykolog) Da Q kommer hjem efter at ha være på besøg hos mig, ser hun at hun har modtaget en mail fra X (hun siger hun ikke har set den før) Mailen er dog sendt samme dag X slår Nord ihjel, den er sendt lidt under en halv time efter han har myrdet Nord. Mailen indholder en vedhæftet fil, men et 3 et halv sider langt computere skrevet brev. Hvor X beskylder og anklager mig for alt.

Brevet Starter sådan her: Jeg ved godt det er klicheagtigt, men jeg føler ikke længere jeg har andre mulighedder. Som nogen af jeg ved har Sara og jeg brugt de sidste to måneder sammen. ikke på sofaen, ikke i hver sin side af sengen, eller hvad Sara ellers har brugt af undskyldninger. Vi har levet som kærester.

Mig: Vi har ses meget, vi har lavet mange “familie” ting sammen, X, jeg og Nord, og vi snakkede om at kunne blive kærester/en familie igen en dag. Men jeg ville se at han virkelig ville det. X skulle bevise det over længere tid, så han ikke bare skrider igen, hvis live blev lidt hårdt.

brevet forsætter: I tirsdags (altså 3 dage før Nord´s død) valgte Sara endnu en gang at sætte sig selv højere end Nord, og den familie hun altid påstår hun ønsker. Sara har et krav for at vi kan finde sammen, og det er at jeg helt og aldeles undlukker mennesker i mit liv og aldrig nogensinde snakker med dem igen. Det har jeg fortalt Sara at jeg ikke kan efterleve og derfor valgte hun i tirsdags at vi skulle stoppes med at ses indtil jeg en dag skifter mening, det gør jeg ikke.

Mig: Ja jeg havde krav, jeg havde 2 faktisk, for at vi kunne finde sammen igen. Det ene krav var at han skulle stoppe med at se og have kontakt til Q, da hun var grunde til han gik fra mig i første omgang. Så ja, han skulle ikke ses med et af mine familie meldlemmer når han har være sammen med hende, (været mig utro med hende) Det andet var at han skulle bevise over for mig over længere tid at han virkelig ville Nord og jeg, at det ikke bare var fordi at han træt af festen lige nu, at han gerne ville hjem, men at han også havde det sådan om 1år. At han om 1 år stadig ville Nord og jeg, og ikke bare skred igen, når han kedet sig, eller livet lige var lidt hårdt. Jeg sagde at hvis han droppet Q, så kunne vi begynde at snakke om det, og se hvad der skulle ske, men at han ikke bare kunne flytte ind fra den ene dag til den anden, jeg ville se han mente det. Han har sagt så mange ting så mange gange før, men der skete bare aldrig en skid, jo måske et par uger, og så var det tilbage til den gamle rutine. Jeg kunne og ville ikke byde Nord at først var hans far der, så var han der ikke igen osv. Jeg fortalt ham den tirsdag at vi ikke kunne blive kæreste igen, hvis ikke kan kunne efter leve min krav, (han har budt mig så meget lort, så jeg måtte se han mente det) men vi kunne stadig godt kunne ses og lave “familie” ting med Nord. Det var rigtig for mig at Nord så sin far og jeg ønskede et godt samarbejde i forhold til Nord.

Resten af brevet er beskyldninger og anklager om alt jeg nogensiden har gjort, eller kunne ha gjort.

Så som: Jeg har brugt halvendet år at mit liv, mens Sara havde en anden kæreste, på at overbevise hende om at vi skulle være kærester. Vi kyssede og Knaldede, men hun to altid hjem til kæresten, indtil de langt om længe gik fra hinanden.

Mig: Ja vi kyssede et par gange, når vi var stive. Han jagtet mig i over et 1 år, og til sidst gav jeg efter, og nej det var selvfølgelig ikke okay.

Brevet: Det næste der sker efter Sara og jeg endelig bliver kærester, er at hun begynder at straffe mig for ting jeg har gjort før vi blev kærester, såsom at jeg har været tidligere kærester utro, jeg må pludselig ikke snakke med mine veninder længere eller ekskærester. ( han måtte ikke snakke med en veninde der var hans ekskæreste, da jeg finder ud af de har skrevet frækt sammen, imens han og jeg var kærester) tiltros for hun ønsker at bevare et venskab med hendes eks. Jeg fortæller hende at hvis hun ønsker at se sin eks. Så forsætter jeg også med at se min.

Mig: Han måtte ikke snakke med 1 veninde, der også var hans ekskæreste, og det sker først, da jeg finder ud af de har skrevet frækt sammen, imens han og jeg var kærester.

Brevet: Så alleredde inden vi kommer igang bliver der sat begrænsninger og regler for hvordan jeg skal leve mit liv. Tiden går og vores forhold er meget turbulent, Jeg har absolut min andel af skylden, men jeg føler også tit, at uanset hvad jeg gjorde, blev jeg straffet, og hvorfor så ikke bare gøre de ting man bliver straffet for, så det valgt jeg at gøre. Jeg har skrevet med andre piger. Jeg har kysset med andre piger. Og jeg har knaldet med en anden pige, mens Sara og jeg officielt var kærester. Så ja jeg har også min del af skylden for vi ikke lykkes. Men det har Sara også.

Mig: Vi snakker om at han er på alle sex dating sider, han skriver med over 100 piger, sender og modtager billeder, og er mig utro. Når jeg finder ud af de her ting, bliver jeg selvfølgelig skide sur, og vildt ked af det, og det er så den “straf han snakker om, og når jeg så “straffet ham ved at blive sur og ked af det, ja så gjorde han det da bare igen. Han har et par gange slået op, taget i byen, været sammen med en anden og så er han kommet hjem igen næste eftermiddag, hvor vi så (desværre) er fundet sammen igen. Og så havde han jo ikke være utro, for vi var jo ikke kærester da det sket.

I brevet, beskylder X mig også for at ha´ faket et overfald jeg var udsat for, for nogen år siden, det var før X og jeg blev kærester. Jeg meldte det først til politiet dagen efter da jeg var i chok, men pga. det mener X det aldrig er sket. X mener også at mine menstruations smerte heller ikke er rigtige. Jeg har lidt meget af smerter, inden jeg fik Nord. Nogen gange var det så slemme at jeg besvimet, men ifølge X er det os noget jeg faker. ligesom jeg i følge x også faker at jeg gik ned med stress og fik angst efter x forlod mig. Alt dette er noget jeg skulle have sagt/gjort for at få opmærksomhed. Jeg er også i følge X en dårlig mor, fordi jeg var 4 dage (3 nætter) i London med nogen tøser, hvor min mor og far passet Nord, det var jo ikke for Nord´s bedste ifølge ham, men jeg ser sådan på det, at hvis det kunne gøre mig til en gladere mor, så var det for Nord´s bedste. og det gav mig faktisk overskud til at komme lidt oven på.

Han skriver også om at jeg har skrevet med en fyr, som jeg har kendt i mange år.

Brevet: Sara har igennem hele vores forhold, haft kontakt med fyre som “kun” var venner. En af de fyre skrev hun som den første til kort efter jeg valgte at gå og spørge om de ikke snart skulle knalde. I øvrigt hendes ekskæreste`s fætter. Her er det åbenbart okay at knalde andre folks kusiner/fætre.

Mig: Skal lige siges at jeg ikke har knaldet ham, men ja vi skrev sammen om det.

Videre i brevet beskylder han mig for at bruge mennesker i mit liv, at jeg dropper dem når jeg ikke længere får noget ud af dem. En ting han altid selv har gjort, jeg brugte over 1 år på at få ham til at tale med sin bedste ven, fordi han skyldte X 3500kr.  X blev ved at sige at han aldrig kunne stole på ham igen, og at han ville ikke have ham i hans liv. Men da der så ikke var så mange andre venner på et tidpunkt så blev han da lukket ind igen, Det samme med Morten, han var os altid on and off efter hvem X ellers lige havde omkring sig. Der er dog noget sandhed i at jeg ikke havde brug for mennesker i mit liv, der valgte at stole blindt på X, (så som Q) på trods af de viste alt det han havde budt mig. Meget af det har de jo selv været vidner til.  Men X var godt til at få manipuleret folk, og få dem til at tro på ham og gøre som han ville have det. Rigtig god, jeg har været i det, i det meste af vores forhold, han har talt mig fra at tro på ting, jeg faktisk selv har set, så ja han var virkelig dygtig. Og det viste han også godt selv, han har flere gange blæret sig med det, han har ordret sagt. Jeg kan få folk til at gøre alt, jeg for det altid som jeg vil have det, jeg har folk lige der hvor jeg vil, og de ved det ikke engang selv. Han havde jo desværre ret. Jeg skulle været gået fra ham, første gang han gjorde mig ondt. Men jeg gik ikke, selv ikke efter X havde været mig utro, selv ikke efter X havde skrevet fræk med en af mine “veninder” og sendt og fået sendt, (undskyld sproget) pik og fisse billeder, selv ikke efter X havde taget billede af min svigerinde i vores bad, selv ikke efter jeg fandt ud af at X havde være sammen med Q. Jeg elskede ham og jeg ville for alt i verden være en familie, jeg ville det så meget at han havde han fået mig fanget i hans spind, og jeg så det slet ikke. Men da han gik fra mig og Nord, skete der noget, jeg kom ligeså langsomt ud af hans spind, jeg elskede ham stadig, men jeg begyndet at kunne se igen, og jeg havde Nord´s kærlighed der fik mig til at elske at leve igen. Livet var godt selvom jeg var alene mor, Nord´s kærlighed var nok. Jeg ville selvfølgelig gerne give Nord en familie, og derfor overvejet jeg også at blive kæreste med X igen, på trods af alt, Jeg elskede ham jo også stadig og ja det ville være skønt hvis Nord kunne have sin mor og far på engang. Men det skulle ikke være for en værd pris, Nord var vigtigst. Så X skulle først bevise at han var klar, at det var slut med fuck op´s, at han var blevet voksen og at han virkelig ville være en familie, hvor Nord og jeg kom først. Sådan blev det desværre ikke, da han ikke ville “ofre” noget for det, han ville ikke arbejde på det, det skulle bare være NU.

Brevet slutter sådan her: Jeg ved godt mine anklager er hårde, men jeg har fået nok. Og er træt af at se Sara leve sit liv uden konsekvenser: Hende handlinger er til tider så vanvittige og skræmmende at jeg frygter for hvordan det vil påvirke Nord i fremtiden. Og det er det, det hele handler om: Nord´s liv. Og Nord fortjener en mor og en far. Og han fortjener en familie, der prioriterer ham højere end noget andet. Det gør Sara ikke, og hun ønsker ikke at lade mig gøre det. Så nu giver jeg Sara lov til at leve et liv hvor hun ikke længere kan skade Nord. Hun kan ikke længere gøre os ondt, og det er ikke længere mit problem hvem hun skader. Folk kan læse der her, og så må det være op til hver enkelte om de ønsker at være en del af Saras liv. Nord og jeg ønsker det i hvert fald ikke. Og ja, jeg kan godt snakke på Nord´s vegne. For det er nu gået op for mig hvilken skod mor Sara har været, og hvor dårligt hun har prioritere Nord´s ve og lev fremfor sit eget. Sara må ikke ødelægge flere mennesker.

brev

Vi/jeg for først brevet 2 dage efter Q har læst det, altså fredag en uge efter Nord´s død, da hun/de lige skulle finde ud af om jeg skulle have det. Hvad der ellers stod i den mail Q modtog ved jeg ikke, og det får jeg nok heller aldrig af vide. Vi ikke har kontakt mere, da hun og resten af den del af familie, stadig er fanget af X spind og de ikke kan se at det er ham der skabte drama, ( jeg reagere måske dramastik, på det han har gjort.) de valgte at tage til min søn´s morders begravelse. Det er som om de ikke kan eller vil se hvad det er X har gjort. X har myrdet et lille uskyldigt barn, fordi han ikke fik sin vilje. Og de er kede af manden er død?

Jeg er glad for han er død, selvom jeg synes det var alt alt for nemt sluppet at tage sit eget liv. X skulle i følge mig, side i et rum fyldt med billede af Nord. X skulle være helt klar i hoved, men ikke kunne bevæge sig, han skulle følge konstant smerte, han skulle sidde og pisse og skide i bukserne, kun få sonde mad, uden af have kontakt til nogen andre end dem/os der gerne lige ville på føre ham lidt ekstra smerte en gang imellem. Ja det er måske en syg tankegange, Undskyld, men det er sådan jeg har det. Han skulle føle bare lidt af den smerte, jeg føler ved at have miste min elskede søn.

 

 

Skriv en kommentar

 • Natacha

  Hej Sara
  Det er nogen syge beskyldninger, at en mand kan være så syg i hovedet er jo vanvittigt, jeg er glad for du ikke har ham i dit liv mere❤️
  At han så også til sidst i brevet vælger at skrive at hverken ham eller Nord ønsker at vlre en del af dit liv, og han sagtens kan tale på Nord vegne, det er jo sygt, det er sindsygt at sådan en mand har været på jorden❤️

  Varme tanker din vej Sara❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Sara
  Puha, sikke et helvede du har gennemlevet det sidste halve år! Jeg har først hørt om din blog idag og læst næsten det hele 🙂 og hold da op jeg er rørt til tårer/hulken over din historie! Jeg blev simpelthen nødt til at kommentere, et lidt ældre indlæg kan jeg se, men sådan blev det lige.
  Jeg synes du viser en enorm styrke! Jeg synes det er så dejligt at læse om Nord, han virker som verdens dejligste dreng og selvom han blev taget fra dig på den grusommeste måde så står du op hver morgen. Du har min dybeste respekt. Jeg ønsker dig kun godt fremover og vil glæde mig til at læse mere om din skønne Nord som heldigvis altid vil være i dit hjerte og i dine minder❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, og ja Nord var den dejligste dreng, altid et stort smil, den var det bedste. Hver dag uden ham er ikke en dag jeg har lyst til at leve, men jeg håber at jeg en dag kan finde den lyst, selvfølgelig med Nord i hjertet. Mange tak for støtten, det betyder så meget mere end du kan forstille dig. så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Puha sidder helt med tårer i øjnene hvor er det frygteligt det du går igennem, men hold op hvor er du også bare en sej stærk kvinde der kan rejse sig op igen efter at miste sit barn. Jeg har 4 sønner og kan slet ikke forstille mig en skulle mangler. Flot kommet tilbage!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak… Jeg er dog på igen måde tilbage, og jeg savner Nord hele tiden, jeg græder hver dag, og jeg kæmper en kamp for at komme ud af min seng hver dag. Livet gør ondt og lysten til det er der bestemt ikke, men jeg skal leve, jeg skal leve for Nord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Dine tanker er overhovedet ikke syge. Jeg ville tænke præcis lige sådan. Hvorfor tog han mon sit eget liv. Troede han du ville blive ked af det eller var det netop fordi, han vidste at han ville komme til at sidde som du skriver. Stakkels mor. Stakkels barn. Jeg bliver så vred og ked af det.
  Sender dig masser af kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, man/jeg tænker mange syge ting, det er så svært at forstå at man hade nogen mere end man elsker sit barn. jeg er så gal på X og så ked af at det gik udover min lille uskyldige dreng…
   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Sara.
  Jeg læser med på din blog engang i mellem – selvom jeg næsten ikke kan bære det. Tårnede triller altid ned af min kind, ved tanken om hvad du har måtte gå igennem. Jeg er selv mor til en lille pige, og kan næsten ikke rumme den smerte du må have i dit hjerte.

  Derfor ville jeg blot sige, at jeg synes det er godt du skriver her, da det virker til at virke for dig, og få luft for frustration og sorg.
  Som en anden bruger skriver, så behøver du ikke forsvare dine handlinger som du gør i dette indlæg (svare på de ting X skriver og forklare), for ved du hvad? Uanset hvad der er gået forud, hvem der har kysset hvem, og hvem som har skrevet hvornår, så er det ALDRIG din skyld det der er sket. Det er HAM der er hamrende syg i hovedet og HAM den er helt gal med, uanset historik. Du må aldrig se det som din skyld – det er kun ham dom må stå til ansvar for hans handlinger, hvorend han er endt hende efter døden.

  Uden at kende dig, tror jeg på at du selvfølgelig altid har villet dit barn det bedste og give ham de bedste kår. Det vil en mor nemlig gøre, ubetinget.

  Jeg kondolere, og ønsker dig alt det bedste. Altid altid.
  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak Trine. og du skriver det samme som alle også siger til mig, men som mor vil man nok altid føle skyld hvis der sker ens barn noget, så det gør jeg desværre også, selvom jeg godt ved at det ikke er min skyld, og at jeg ikke fik en chance. Tak for de smukke ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kære Sara
  Nu har jeg læst med et par gange, selvom jeg næsten ikke kan bære det – det er så forfærdeligt, så ondt, så meningsløst, dét der er sket!
  Jeg er slet ikke i tvivl om, at du elsker Nord højere end noget andet, at du vil gøre alt for ham og hans minde, at du er og har været, den bedste, kærligste, varmeste og mest omsorgsfulde mor Nord overhovedet kunne få! Uanset hvad, uanset hvilke fejl nogle mener du har, uanset hvilke beslutninger nogle måtte være uenige i, så kan han ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG, retfærdiggøre hvad han gjorde mod Nord! Han er ikke en far. Den titel var han ikke værdig til. Han var ikke værdig til Nord! Du skal på ingen måde forklare, eller forsvare hvad du har gjort eller hvad der er sket mellem jer, for det er udelukkende ham der har skylden. KUN han er skyldig i din smerte, din sorg!
  Smukke Nord sidder på sin stjerne og kigger på mor, sender hende stjernekys og styrke, han er hos dig altid.
  Sara, det gør mig uendeligt ondt for dig, for Nord, for jer der elskede ham så højt.
  Jeg ønsker for dig at du en dag finder lyset igen, med Nord som kompas og sjæleven <3
  De kærligste hilsner,
  Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak for de støttende ord. og Nej X var ikke far titlen værdig og jeg har også steget ham fra fødselsattesten osv. Han er ikke Nord´s far.
   Ja jeg elsker Nord mere end noget andet, og det at skulle leve uden ham gør så ubeskriveligt ondt, men jeg kæmper med ham i mit hjerte, han ville livet så gerne, så hvilken mor ville jeg være hvis jeg op gav noget han så gerne ville. Så længe mit hjerte slår, slår hans i mit. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sara – har læst på din blog og så dig i Station 2 i går. Så ondt, så ondt og jeg føler smerteligt med dig.

  Efter at have læst/hørt om din historie, er jeg slet ikke i tvivl om, at du vil finde en form for forklaring, hvis du finder en bog/ noget på nettet om psykopater og de specielle karaktertræk denne personlighedstype har.

  Det er et sindssygt spind, man bliver vævet ind i, og det er desværre meget svært at få andre, der kun ser den charmerede overflade, til at forstå hvordan virkeligheden er.

  Det er jo den ultimative skrækkelige handling x har gjort, og intet, intet du overhovedet kunne gøre af “led-kællinge-ting” kan nogensinde retfærdiggøre den handling.

  At nogen alligevel kan det, viser bare hvilket spind, han stadig fastholder selv efter sin død.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. Det er næsten umuligt at se det når man står i det, X har fået mig talt fra at tro på ting jeg selv har set, han var dygtig. og ja meget charmerede, han kunne få en til at føle at man var den heldigste kvinde i verden ved at have ham som mand, og så 5 min var man dybt ulykkelig, da man får en bedsked fra en anden kvinde han os lige havde fået til at føle sig som den heldigste i verden… Ja han har desværre stadig nogen fanget i hans spind, og jeg kom nok os kun helt fri fra det, fordi han slå min søn ihjel, kærligheden til min søn er større end den der var til ham.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Sara
  Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal skrive til dig, andet end at det gør mig så ufattelig ondt. Du gennemlever mit væreste mareridt. Jeg håber alt det bedste for dig ❤️

  Kære lille Nord
  Hvil i fred lille mand 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sara
  Jeg kender dig ikke, men jeg har læst en smule af din blog. ( Kun lidt for det er hårdt at læse den). Jeg håber sådan, at du formår at være stærk og finde bare lidt ro i, at Nord altid er med dig for altid. Jeg håber, at du kan holde fast i, at det ALDRIG er dig som bærer nogen form for ansvar for det der er sket. Jeg ønsker dig alt det bedste. Tak fordi jeg må læse med. ❤️Hvil i fred lille Nord. Hilsen Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise søndergaard

  Kæreste Sara
  Kondolere❤️
  Har lige læst alle dine blog indlæg og er helt færdig, tårer ned af kinderne, ondt i hjertet og i maven.
  Tabet du gennemgår skal ingen mor opleve.
  Jeg føler din kæmpe kærlighed til din smukke dreng. Og den kærlighed vil bærer dig i gennem livet. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej kære Sara. Jeg har fulgt med på sidelinien siden du skrev om din situation på en facebook gruppe vi begge var i. Jeg ville ønske man kunne gøre noget for at fjerne noget af din lidelse. Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan du har det – bare tanken om at nogen skulle gøre mine børn ondt, gør mig fysisk dårlig. Jeg føler så meget med dig og jeg forstår din frustration omkring din eks og HANS “sandhed” – hans manipulation af omverdenen. Det kan jeg selv relatere til. Og jeg kender den frustration der er forbundet med det – jeg har selv en eks af samme kaliber. Sara jeg håber tiden han læge dine sår bare lidt – jeg ønsker for dig du på en måde kan finde styrke til at holde tilværelsen ud. Du fortjener ikke at lide sådan. Mange knus og tanker fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Der er desværre en del af den slags mænd, men heldigvis er der ikke “så” mange der tager den så langt som X. og tak, tankerne giver lidt lys i mørket…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Kære stærke Sara. Jeg læste den blok i går og har ikke sovet godt i nat har ligget og kigget på min lille pige og tænkt om jeg ville kunne være så stærk som du er hvis nogen tog hende fra mig. Føler virkelig med dig. Når man læser det du skriver føler man det dybt dybt inde i hjertet. Er sikker på at du var den bedste mor for lille Nord ( han var en enorm smuk lille fyr ). Den kamp du kæmper nu vil jeg ikke ønske for nogen at skulle kæmpe men du er så super stærk og gør det super flot.jeg er glad for at kunne og får lov til at følge din blok din historie .
  Lige igen du er så super stærk og fyldt af kærlighed som kun gør dig stærkere og så har du en fantastisk familie så jeg tror på at du kan.
  Varme knus og kærlige tanker fra mig til dig og din familie 💔💗💖⭐🌟⭐🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, jeg følger mig på ingen måde stræk, men kærligheden er det helt sikkert, og derfor kæmper jeg, jeg kæmper af kærlighed til Nord og for at gøre ham stolt. og så håber jeg at du har ret i, at jeg kan klare det. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Kære Sara, din historie har virkelig ramt mig, måske fordi jeg selv er mor til en lille pige og kan forestille mig den sorg du går igennem. Jeg er så ked af det på dine vegne, hvor er det uretfærdigt! Jeg ville nok også, som dig, ønske at ende det hele og være sammen med mit barn, men jeg håber du får kæmpet dig igennem sorgen og finder glæde i dit liv igen. Hvil i fred lille Nord <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære stærke Sara, det skære mig dybt i hjertet at læse din historie. Jeg har dyb dyb respekt for du deler din kærlighed til lille Nord med os og det kæmpe gigantiske tomrum af savn han har efterladt. Når det så er sagt, så er brevet skrevet af en meget meget syg mand, der forsøger at retfærdiggøre en handling, der ikke kan retfærdiggøres. Tro ikke et øjeblik at det der er sket er din skyld, alle der følger din blok Kan ikke undgå at føle den kæmpe store kærlighed du har til Nord. Jeg har læst gang på gang du ikke føler dig stærk, men tro mig du er så MEGA stærk. Kære Sara kæmp. Du er en fantastisk mor for Nord, det var du da han stadig var her og det er du i dag. Han er stolt af dig. Jeg håber, det at få sat ord på din enorme sorg med tiden vil hjælpe dig. Savnet forsvinder aldrig helt, men det bliver lettere at leve med som tiden går. Sender dig varme tanker og alle de bedste ønsker for fremtiden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   puha tak for de smukke og meget rørene ord. Jeg ved godt det ikke er min skyld, men X er alligevel så meget inde under huden på mig, med alt han har bud mig og fået mig til at tro på at det nogen gange er svært at slippe det. og man vil nok altid som mor, føle skyld hvis der sker ens barn noget.
   Jeg håber du har ret, jeg vil kæmpe hver dag for at gøre min elskede Nord stolt.
   igen tak, støtten giver styrke til kampen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Min absolute dybeste medfølelse Sara, jeg kan på ingen måde sætte mig i dit sted.
  Som nybagt mor, gør bare tanken om miste ondt helt ind inderst inde og kan slet ikke forstille mig virkelig have mistet. Du er en fantastisk kvinde for stadig stå oprejst med den sorg du bærer.

  Det var en tilfældighed jeg faldt over din blog, en veninde havde lagt en kommentar på et videoklip fra station 2 med dig. Synes jeg havde set et billede af dig før.
  Det tog lidt tid før brikkerne faldt på plads, men så gik det op for mig at den frygtelige historie jeg havde læst i juni omhandlede dig og X.
  Er desværre ret sikker på jeg ved hvem X er/var, og har selv været manipuleret ind i hans spind. Og det frygtelig brev ligner desværre meget ham og hans måde køre en ned på.
  Håber aldrig du føler bare den mindste skyld, for han var en mester i manipulation og lægge ansvar fra sig. Det var aldrig hans skyld, det var altid en selv der var skyld i det. Og alt man sagde kunne han vende rundt som det passede ham.
  Det tog mig en del år komme over, og måtte flytte langt væk for komme oven på.
  Jeg kan ikke sætte mig ind i din smerte, men jeg ved hvordan X kunne være, og jeg er overbevidst om du er den mest fantastisk mor for Nord og han for altid vil leve videre i dit hjerte, og hvad X skriver gør aldrig det mindre sandt.
  Håber ikke du lader X sidste hævnagt styre dit liv, Nord er din stjerne som aldrig skulle være taget fra dig.
  Håber du lærer leve med sorgen, trods jeg ikke ved hvordan man gør det.
  Og du en dag finder lykken igen, for det fortjener du i tusindfold.

  Håber ikke jeg har trådt dig over tæerne med denne kommentar i din sorg.

  Mvh
  Winnie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Du er bestemt ikke trådt mig over tærene, jeg er glad for du skriver, støtten giver styrke i kampen for livet. Ja x var meget manipulerende, og han var sindsyg godt, dit navn siger mig noget, var du kærester med hans bedste ven måske? det kan os godt være jeg husker forkert. som mor tror jeg altid man vil følge den from for skyld hvis der sker ens barn noget, og sådan har jeg det også, jeg skulle ha passet bedre på ham, jeg ved dog ikke hvordan. for jeg så det ikke komme på nogen måde.
   Igen tak for støtten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Winnie

   x kan helt sikkert have sagt jeg var en af vens kæreste… Men jeg var hans kæreste for en 10 år siden. I følge ham var du vist hans bedsteveninde.
   Det er en fandens lang historie jeg ikke vil kede dig eller såre dig med, hvis i allerede var sammen dengang. Som du ved kunne man ikke rigtig stole på det X sagde. Det tog lang tid psykisk/mentalt blive mig selv igen efter mit møde med ham.
   Selvfølgelig så du den ikke komme, hvem slår sit eget barn ihjel. Det er en tanke der er så langt ude man ikke komme på den som normal forældre. Og det så modbydeligt og ondskabsfuldt han skulle ødelægge livet for Nord og dig, og ikke haft anstændigheden til kun begå selvmord og ikke mord.
   Håber du kan holde op med føle skyld, for det har du ikke fortjent. Men som du siger som mor kan man nok aldrig lade vær føle det når det ens barn det handler om.
   Men jeg synes det er aller helveds flot du har fundet en måde komme ud med det på også selvom du ikke ved hvordan du kommer videre. Men som du gør, med en dag af gangen er nok den eneste der er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hmm så ved jeg ikke om det er dig jeg tænker på, men ihvertfald kan jeg fortælle dig at han for 10 år siden også havde en anden kæreste, ikke mig, men en anden pige. de var kærester i omkring 4 år og de blev kærester for 11-12 år siden. men ked af det over det bliver jeg ikke, jeg har ingen kærlige følelser for ham mere, så er ligeglad om han har været kærester med alle på samme tid, eller hvad han ellers har lavet. men ja det viser jo bare at han virkelig var syg.

   Tak og jeg prøver ikke at lade skyllen fylde for meget, og jeg kæmper for at X kommer helt ud af min sind, så han på ingen måde kan ramme mig igen. og så tager jeg en dag af gangen, nogen gange lykkes det, andre gange gør det ikke, men så lidt alligevel, for jeg er her jo i nu. tak for din støtte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ani

  Kæreste Sara.

  Jeg kan ikke begynde at forstå hvad du gennemgår lige nu.. Livet er hårdt for os alle, men det du har været udsat for, er så uretfærdigt og uhyggeligt som noget kan være, og jeg er så ked af at det måtte ske for dig.

  Intet jeg kan skrive, kan gøre det nemmere for dig, og det er næsten det værste. Intet eller ingen kan læge de sår du har fået. Men én ting er sikkert, og det er, at du kan komme over på den anden side, som et stærkere menneske. Det er jeg sikker på du kan. Så må du leve med sårene som bevis på, at du har en kampånd ingen kan slå ned. For en stærk kvinde, det er du!
  Jeg ønsker dig så meget godt fremover. Ønsker du finder glæden og kærligheden som du fortjener. Og så håber jeg at du er klar til at tage imod det, når det melder sig <3

  Det er de sværeste og mest kringlede veje, der leder til de smukkeste destinationer.

  R.I.P kære Nord <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej Sara
  Kender dig ikke men din oprigtighed om det frygtelige der er sket i dit liv rører mig dybt. Jeg føler med dig og smerte, som er SÅ stærk at det føles som om den aldrig slipper sit tag. Det er det frygligste tab en forældre kan opleve. Der findes ingen trøstende ord overhovedet for smerten og savnet, men det du gør her vidner om du er en stærk pige og ved det sikkert ikke føles sådan nu. Men tro mig, kan man gå ind i sorgen på den måde du nu gør, så er man stærk. Der er en langvarig proces man skal igennem og lade sig komme igennem, uanset hvor frygtelig ondt det gør, for der findes ikke nogen nemme veje. Og du kan. Jeg ved det for har selv taget vejen da jeg mistede min søn. Vejen er slem, det ved alle men giv ikke op, det bliver “nemmere”, men går aldrig over og det skal det heller ikke. Men man lærer at leve med sorgen og savnet og alligevel kunne være i sig selv. Men vejen er svær men du KAN
  Mange tanker fra
  En der selv har taget vejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Puha mange tak, det er “dejligt” eller det kan man ikke sige, og jeg er så ked af dit tab. men ja det er “dejligt” at høre fra en som selv har oplevet smerten, og høre og se at man godt kan komme til at leve igen. så tak for dig, og tak for du dele det med mig, det giver lys i mørket og styrke til kampen for livet. af hjertet tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  Det lyser langt væk af X’s brev at han var en psykopat, det skriver jeg dog uden at være læge, og uden at kende ham, men med den selvindsigt han ikke selv kunne få øje på, syntes jeg det lyser langt væk af hans brev og hans handling. Jeg har selv levet sammen med en psykopat. Og som flere har skrevet så skal du ikke tage et eneste af hans ord (beskyldninger) for sandt. I mit hjerte er der ingen tvivl om at DU har gjort alt i Kærlighed, men det kan enhver psykopat få fordrejet. I mine øjne har du gjort alt hvad der skulle gøres for at Nord og dig samt X skulle få et godt liv sammen, men i hans hjerne var der kun en synder og det er dig. For en psykopat kan aldrig og jeg mener aldrig se sine egne fejl, men bruger andre mennesker som skak brikker. Jeg syntes det er så ulækkert at han forsøger at give dig skylden for hans onde handling og jeg ønsker at han vil brænde i helvede for evigt for hvad han har budt Nord, Dig og jeres familie. Så selv om han valgte den lette vej, så kan han i fremtiden ikke skade flere. Dine dage må være grufulde og jeg beundre dig for at dele dine tanker med os og din kærlighed til Nord. Og jeg ved du gør det fordi din søn Nord var kærligheden og at du derfor vil have at kærligheden skal sejre. Nord vil aldrig blive glemt og det gælder også for andre som ikke har kendt ham, det er jeg sikker på. Jeg ønsker dig og dine kære Alt det Bedste, og at du ønsker at kærligheden skal sejre, er en kæmpe styrke. Men i guder hvor jeg føler med Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. og ja jeg håber også inderligt at X aldrig finder ro, man må ikke slippe så nemt fra at slå et barn ihjel. Jeg bliver så gal når jeg tænker på at X synes han kunne tale på Nord´s vegne, at han prøver at retfærdiggøre at han myrder Nord.
   Rigtig at jeg gør det her af min kærlighed til Nord og hans til jeg, Nord´s kærlighed skal stadig spredes, kærligheden skal vinde, så jeg når min tid her på jorden “endelig” slutter, så kan jeg blive genforenet med Nord med god samvittighed, masser af mindre og uendelig kærlighed.
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merlina

  Kære Sara.
  Uden at kende x, så kender jeg typen af mand alt alt for godt, har selv kærestet et par af typerne, og ved hvor altødelæggende de er.

  Selv om der er små ting i hans brev der er rigtig, må du ikke tro at det her er din skyld, det er en meget syg mands værk, og som du og andre skriver, hans sidste træk for at ramme dig hårdest muligt, du må ikke lade ham vinde.

  Du har alt for meget kærlighed omkring dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg kæmper hver dag for at han ikke skal få det sidste ord, han skal ikke vinde.
   og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Sara… Jeg læser alt hvad du skriver og må virkelig tage hatten af for din kamp gejst.. Du er mega sej og tapper!
  Din X var syg- ingen tvivl om det! Intet normalt menneske ville ta sit barns liv for at skade den anden forældre…
  Vigtigst af alt håber jeg inderligt, at du ikke bebrejder dig selv for at have prøvet at samle et forhold du inderst inde godt vidste var slut.. Det beviser bare hvor uselvisk du er.. Man ønsker altid det bedste for sit barn – også selvom det skal betyde at man måske aldrig selv bliver 100% tilfreds.
  Du har sikkert gjort og sagt dumme ting fra tid til anden.. Men bundresultatet beviser at du nok havde dine grunde.
  Kæmp seje Sara.. Du gør det SÅ godt! Husk på dårlige dage hvor du er hård mod dig selv, har du uden tvivl min (og mange andres) støtte.
  Masser af solskin og kærlighed din vej❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ens kærlighed til ens børn burde være større end alt andet. og tak, støtten giver lys i mørket og det er der brug for i min meget mørke verden. så igen tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det brev bevidner jo hvor syg han var…alle der har været på sidelinjen ved jo at indholdet i det brev er opdigtet af en syg syg mand! Jeg forstår heller ikke hvorfor der kan være folk tilbage der kan have forståelse for hans handlinger! De være være snoet godt og grundigt om hans lillefinger! Trist at han skulle få sin vilje og det sidste ord! Kujon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja han gjorde alt for at ramme hårdest muligt, og det må man sige at han fik gjort. Men han skal ikke vinde den her, han har vundet alle andre gange, jeg har tilgivet og tilgivet, men ikke den her gang… Nord´s kærlighed og kærligheden til Nord vinder den her <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zigzak

  Det gode for dig og din familie ved at X er død er, at han aldrig mere skal skade andre med sin fordrejede tankegang. Han fik IKKE sin vilje denne gang, for da han slog Nord ihjel, tabte han alt, selvom han troede det modsatte. Godt han ikke sidder i et fængsel og stadig tror, han har ret.
  Jeg håber inderligt at han hoppede ud foran toget, fordi han opdagede, hvor forkert, det han havde gjort, var. Hvis han stadig havde ret, var der joingen grund til, han skulle tage sit eget liv.

  Hans beskyldninger viser kun, hvor twisted hans hjerne var, og at han var længere ude end nogen af jer ku forestille sig, fordi vi gerne vil det gode i mennesker.

  At du tar til London nogle dage, mens Nord er i trygge hænder hos mormor og morfar, er kun sundt for jer begge. At X ikke kan se det, fortæller kun noget om, hvor syg hans sind har været.

  Du må ALDRIG falde for at tro på det lort, han har skrevet, heller ikke om små bidder passer. Du har, i modsætning til ham, masser af muligheder for at udvikle dig. Ingen unge gør noget perfekt, man lærer af sine fejl med alderen, men jeg tror, uden at kende X, at han var typen, der ikke lærte af sine fejl, men troede han var stort set fejlfri. Han var dygtig til at skyde egen skyld over på andre.

  Når du spørger dig selv, hvordan det ku ske, både at du kærstede ham, og at han slog sin søn ihjel, så er svaret nok: psykopat eller psykopatiske træk.

  En dag finder du en mand, der er liså rar som din far, for nu ved du og har styrke til at smide en idiot på porten.

  Plz, jeg vil så gerne høre nogle af alle de dejlige oplevelser, du havde med Nord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja det er godt X ikke lever mere, men synes stadig det var for let sluppet. (hvis jeg havde den mulighed, ville jeg heller ikke være her mere, det gør sgu for ondt) ja han fik altid sin vilje, og han har ikke kunne tåle at han ikke kunne køre mig rundt længere, derfor skulle jeg knuses, og det kunne han kun ved at tage Nord, Og det gjorde han så.

   Jeg lover der kommer en masse med Nord og vores vidunderlig tid sammen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligsyn. Jeg skal se min døde søn.