dejligt med fysisk smerte.

Ligsyn. Jeg skal se min døde søn.

Tænk at første gang jeg skal ind og se et dødt menneske, så er det min søn. Det er en underlig tanke, og selvom jeg godt ved han er død, så er det ikke helt sådan jeg tænker. Jeg tænker, jeg skal se min lille dreng igen, Jeg glæder mig, jeg savner ham, men jeg ved jo som sagt også godt at han er død, at det ikke er det gensyn, som jeg ønsker det skal være. Jeg har siden den dag Nord døde, tænk så meget over, om jeg bare skulle ha låst mig selv inde med Nord,da jeg fandt ham på senge, om jeg bare skulle ha´ siddet med ham i mine arme så længe som muligt. Tankerne vender tilbage til dagen, jeg ser Nord ligge der død på sengen, kun iført en hvid body, han ligger uden dyne, hans sut og nus bamse Nulle, ligger lidt væk fra ham og han er meget bleg. Jeg forstiller mig, at jeg tager ham i mine arme, låser døren indtil soveværelset, og nu prøver jeg bare at få så meget tid med ham som jeg kan, før nogen får døren op, og tager ham fra mig. jeg kan godt mærke han er lidt stiv i det, jeg holder ham tæt, ligesom jeg gjorde kort den dag, før jeg igen gik i gang med at yde førstehjælp. Tankerne køre over på det, og jeg ser mig selv sidde der på gulvet og kæmpe for Nord´s liv. Jeg kunne jo ikke bare holde ham tæt, jeg måtte jo gøre noget, og jeg ville nok også altid ha´ fortrudt hvis jeg ikke havde prøvet at rede ham.

Da redderene opgav den uvindlige kamp, og Nord blev erklæret død, kom der en betjent hen til mig, han sætte sig på hug foran mig, to mine hænder væk fra mine ører, han kigget på mig med tårer i øjnene, og sagde så, Sara jeg er så ked af at skulle sige det her, din søn er død. alt blev sort omkring mig, i et har sekunder, jeg høre mig selv sige, må jeg ikke godt holde ham, må jeg ikke godt få lov at sidde med ham, bare en sidste gang. Men da vi stadig ikke viste at X var død der, var det jo et mord sted og jeg måtte ikke komme ind i huset igen og Nord skulle også undersøges. Så jeg fik ikke lov at holde min lille dreng igen: (Aldrig nogensinde igen)

Men idag skal jeg se ham, jeg må ikke holde ham, jeg kommer aldrig til at holde ham igen, aldrig, tanken gør så ubeskrivelig ondt, hver gang jeg tænker tanken, føles det som om nogen stikker en kniv i mit hjerte, hele min krop gør ondt.

Uden foran Rigshospitalet, mødes jeg som aftalt med min veninde Cille, hendes mor er der også, men hun skal ikke med ind og se Nord, hun er ” bare ” en støtte. Jeg for ondt i maven, mit hjerte hammere der ud af, og jeg er faktisk rigtig nervøs, hvordan ser han ud nu? kan jeg tåle at se ham? kan jeg gå der fra igen? Vi ringer på og en mand klædt helt i hvidt, kommer ud over tager i mod os. Hej siger han, i er her for at se Nord ikke? Jo det er vi svare jeg. Han viser os ind i et stort rum, altså der kommer flere får jeg sagt, Nord´s farmor kommer også. okay, siger han, men i kan starte med lige at komme her ind, så samles vi lige og jeg fortæller lige kort om det  der skal ske. Jeg afbryder ham, er der et toilet jeg kan låne først, selvfølgelig svare han og peger. Jeg skynder mig der ud, jeg har det så skidt, tårene presser sig på, jeg har kvalme måske jeg skal kaste op. Jeg kan ikke, jeg kan ikke gå der ind. Min mor kommer ud, klare du den skat? nej, nej det gør jeg ikke, mor jeg tror ikke at jeg kan, jo du kan, savner hun, jeg bryder ud i gråd, hun holder om mig, og siger så, kom så skat, træk været dybt, helt ned i maven, det gør vi et par gange, og så går vi ud til de andre.

Vi sidder i et lille “vente” rum, Mig,min mor, far, bror, svigerinde, min moster og Cille. Nord ligger lige inden ved siden af, jeg kigger over på døren ind til rummet, hvor Nord ligger. Jeg har lyst til at løbe der ind, kysse og kramme ham, Måske det hele bare har været en ond ond joke, han er der inde og han ligger bare og sover, så om lidt når jeg kommer der ind, så vågner han, det er han nød til. Mine tanker bliver afbrudt af manden i den hvide kittel, han forklare at Nord godt kan have nogen mærke, han måske ikke havde sidst, min bror og jeg så ham, at det er så kaldte døds mærker. Han siger også at hvis vi røre ved Nord skal vi vide at han er kold, og at vi ikke kan være der så længe hvis vi ønsker at se ham igen før begravelsen.

okay, nu er det nu, jeg trække vejret dybt, åbner døren, der står en rød børne hospitals seng, og der ligger min lille Nord, Mine ben ryster, og jeg kan ikke længere holde tårne tilbage, Åh Nord, nej nej nej, min lille dreng, jeg går over til sengen, hele min krop ryster, det kan ikke passe, det må ikke være virkeligt. Jeg tager hånden jeg har oppe for munden væk, trækker vejret dybt, tårerene strømmer ud, jeg aer hans kind, hvisker stille til ham, mor er hos dig skat, Cille holder om mig, jeg kan høre de andre bryde sammen. Vi krammer, græder og står rundt om sengen. Nord´s farmor kommer også ind, hun har Dorte og en gammel ven af X med, (lad os kalde ham Morten) Morten har enlig os været en af mine gode venner, og jeg har altid holdt rigtig meget af ham, men jeg har ikke rigtig haft nogen kontakt til ham, siden X og jeg gik fra hinanden, da jeg følte han kun lyttede til X´s side af historien og det såret mig utrolig meget, da jeg som sagt holder af manden og jeg altid har forsvaret ham når X  og de andre snakket, dårligt om ham/til ham.

Jeg krammer Nord´s farmor, for sagt, at jeg holder meget af hende, og at jeg elsker hende, for at elske min søn så højt. Hun var den bedste farmor for Nord. Det var vigtig for mig, da jeg godt ved inderst inde, at vi ikke for så meget mere kontakt desværre, selvom jeg stadig holder meget af hende (og det vil jeg altid gøre) jeg tænker tit på hende. Hvordan fanden kunne X, byde sin mor det her, det er så ondt. hvordan kan hans had til mig være større end kærligheden til sin mor og søn, det forstår jeg virkelig ikke. Min kærlighed til Nord til altid være større end alt andet.

Da tiden er ved at være gået, lader jeg folk sige farvel til Nord. Man kan både se og mærke at, Nord ikke er i sin krop mere, men han er stadig meget smuk, han ser dog lidt ældre ud nu, men han er smuk, så smuk. Jeg aer hans hår, det er stadig blødt, jeg kysser ham, fortæller ham at jeg elsker ham, at jeg altid vil elske ham, han vil altid være min nr 1. Hele min krop ryster, jeg har ikke lyst til at gå, jeg vil ikke gå fra ham, jeg skal jo passe på ham, jeg kan ikke gå fra ham. Jeg trækker vejret dybt, kysser ham igen, tager mig sammen og går ud af rummet, men jeg må der ind igen, min mor går med, jeg kysser ham igen, tårene triller ned af mine kinder, jeg aer hans hår. Min mor løfter på det hvide lagen han ligger med, så vi kan se hans små fødder, de er så små, men alligevel er han blevet stor så hurtig, åh min lille Nord, Jeg bryder sammen, Nord mor elsker dig så uendeligt meget, jeg er så ked af det, jeg er så ked af, at jeg stolet på X som far, så ked af han misbrugte vores tidlid til ham. Jeg kysser Nord igen, aer hans kind, tager mig sammen, kysser ham igen, og siger så før jeg går, Mor og Nord altid altid. Mor elsker dig skat.

20160614_152220_resized

Skriv en kommentar

 • Maiken

  Kære Sara jeg er ked af og høre om din søn jeg er en pige på 15 nu 16 her den 31 august og da jeg blev født blev jeg kvælt i min navlestrang så jeg blev genoplivet det var et mirakel at jeg levede og stadig er i live de var ved at give op på mig fordi mit hjerte ikke gad og slå men så prøvede de engang mere og så træk jeg været igen men det har også kostede mig nogle konsekvenser og da jeg læste det jer belv jeg virkelig ked af det fordi de minde mig om det der skete med mig som mine forældre fortalte mig så jeg kender lidt din følelse ❤

  K.H Maiken som blev genoplivet som baby ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Tak for at dele din historie og hvor er jeg glad for de ikke gav op og at du lever ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamila

  Åh Gud det er ikk til at bære at tænke på hvordan du har det ? Jeg er tom for ord ? Jeg ønsker dig det bedste i det her liv selvom du skal leve uden din elskede smukke søn ?
  1 million tanker herfra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Mange tak for støtten, det er et lille lys i min ellers så mørke verden, så tak fordi du høre mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kære Sara 💕

  Mit hjerte bløder for Nord og den ondskabsfulde handling som har gjort din smukke enestående Nord ondt og sluttet hans alt for korte liv.Og for DIG som Mor, det tab, den smerte du gennemlever og som følger og former resten af dit liv er SÅ meningsløst, ondt og helt uforståeligt. Jeg stiller mig selv ? Som hvordan skal man overhovedet kunne finde et snert af styrke til at leve videre og føle glæde ved noget igen ? Jeg ved det at miste er en naturlig del af livet. Men NEJ ikke på denne måde, der er intet naturligt ved mord og slet ikke når en far begår det, han skal jo beskytte sit barn. Så lov mig at du ikke vil bebrejde dig selv, selvom jeg godt kan forstå dig. Du troede jo hans Far ville passe på Nord precis som jeg ved du altid selv har gjort og ville gøre.Du er i din fulde ret til at glæde dig over X’s død det gør bestemt ikke dig til noget dårligere menneske HUSK DET! Jeg kan se på dine billeder af dig og Nord at du var en god Mor og han var en glad dreng, og jeg se og mærke på alt du skriver at du er en mor fyldt med kærlighed som altid har gjort det bedste for sit barn.jeg kan intet sige eller skrive som hjælper dig, gør det lettere Men jeg kan se og høre du er stærkere end du tror og en kvinde/mor fuld af muligheder og potentiale. Du har mange gaver, du er god til at skrive og jeg håber du en dag vil skrive en bog/ beretning om Nord og din skæbne. Så du læste til psykolog. Måske hjælper du en dag i fremtiden andre i lignende situationer selvom den tanke måske nu , virker helt uoverkommelig. Jeg tror på at du trods den store sorg finder en måde at leve et nogenlunde lykkeligligt liv.Det er jeg helt sikkert på Nord og ønsker når han passer på sin Mor fra sin stjerne. Jeg ønsker dig trods denne tunge byrde, masser af styrke og glæde i livet.
  Hvis jeg en dag skulle se dig ude i verden et sted er jeg simpelhent nød til at gi dig et Kram( hvis jeg må!)

  ❤️ Kram fra Sara ( selv mor til en lille dreng)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak for de meget store og smukke ord, tak fordi du høre mig, og fordi du tror på mig, det betyder meget når man ikke selv gør det længere. Jeg kæmper for en dag at kunne holde ud at leve igen, men jeg synes vejen er svær at se, jeg synes der er meget meget mørkt, så jeg sætter virkelig pris på støtten. tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kære Sara 💕

  Mit hjerte bløder for Nord og den ondskabsfulde handling som har gjort din smukke enestående Nord ondt og sluttet hans alt for korte liv.Og for DIG som Mor, det tab, den smerte du gennemlever og som følger og former resten af dit liv er SÅ meningsløst, ondt og helt uforståeligt. Jeg stiller mig selv ? Som hvordan skal man overhovedet kunne finde et snert af styrke til at leve videre og føle glæde ved noget igen ? Jeg ved det at miste er en naturlig del af livet. Men NEJ ikke på denne måde, der er intet naturligt ved mord og slet ikke når en far begår det, han skal jo beskytte sit barn. Så lov mig at du ikke vil bebrejde dig selv, selvom jeg godt kan forstå dig. Du troede jo hans Far ville passe på Nord precis som jeg ved du altid selv har gjort og ville gøre.Du er i din fulde ret til at glæde dig over X’s død det gør bestemt ikke dig til noget dårligere menneske HUSK DET! Jeg kan se på dine billeder af dig og Nord at du var en god Mor og han var en glad dreng, og jeg se og mærke på alt du skriver at du er en mor fyldt med kærlighed som altid har gjort det bedste for sit barn.jeg kan intet sige eller skrive som hjælper dig, gør det lettere Men jeg kan se og høre du er stærkere end du tror og en kvinde/mor fuld af muligheder og potentiale. Du har mange gaver, du er god til at skrive og jeg håber du en dag vil skrive en bog/ beretning om Nord og din skæbne. Så du læste til psykolog. Måske hjælper du en dag i fremtiden andre i lignende situationer selvom den tanke måske nu , virker helt uoverkommelig. Jeg tror på at du trods den store sorg finder en måde at leve et nogenlunde lykkeligligt liv.Det er jeg helt sikkert på Nord og ønsker når han passer på sin Mor fra sin stjerne. Jeg ønsker dig trods denne tunge byrde, masser af styrke og glæde i livet.
  Hvis jeg en dag skulle se dig ude i verden et sted er jeg simpelhent nød til at gi dig et Kram( hvis jeg må!)

  ❤️ Kram fra Sara ( selv mor til en lille dreng)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Kæreste kæreste kæreste Sara! ❤️
  GUD hvor er det her dig forfærdeligt, frygteligt, djævelsk, umenneskeligt og alt det værste i hele verden man kan sige af ord, det som “x” har budt du, og din elskede lille Nord. Jeg er 22 år gammel og mor til to små på 2 og 3 år, jeg får knuder i maven, og tårnene triller ned af kinderne på mig når jeg læser omkring denne tragiske hændelse. jeg er fuldstændig grædefærdig!, Aldrig, og ALDRIG skulle et menneske på denne jord bydes en så modbydelig og tragisk ting som du er blevet budt! Det er enhver mors værste mareridt! Jeg læste for første gang din blog for to dage siden, og jeg læste alle “afsnit” på engang (dog med pauser for at pudse næse) , jeg håber for alt i verden, at du en dag vil blive stærk igen, for du fortjener bestemt intet andet i hele verden end at stå oprejst! Jeg tænker på dig et par gange om dagen, og jeg får det lige skidt hver gang! Føj hvor jeg væmmes ved tanken om det møg sv*n.!!!!
  Må han brænde op i helvede (det er nok sket) !!
  Og må du for alt i verden fyldes med kærlighed, støtte, tanker, en masse kys og kram! Du er det sejeste menneske der findes på denne jord! Og jeg håber du får ALT den hjælp du har brug for!

  De kærligste varmeste tanker og kram fra en mor!
  En Engel er med dig på din vej, for altid.!!!
  💙💛nord💛💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak for de smukke ord, for støtten og tankerne, det er mit lys i mørket, så tak for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kimmie

   Vi ønsker dig alt det bedste i HELE verden!! Stort kram❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde wiese

  Jeg har delt din side hvor at man kan donér på min Facebook, jeg håber at jeg kan sprede budskabet. Mange kys, kram og kærlighed herfra- du er sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DET ER SGU’ URETFÆRDIGT AT DU IKKE FOR LOV TIL AT SE DIN EGEN SØN IGEN JEG HAR LÆST DIN BLOG IDAG MINDT 10 GANGE OG GRÆDER STADIG OVER DET DER KOMMER JO SÅ MEGET SMERTE UD AT TÆNKE PÅ SIN SØN HAN ER JO SÅ FIN/YNDIG TIL AT DØ SÅ TIDLIGT!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina cebula

  åh hvor er der bare ingen retfærdighed …føler med dig og har stortudet på dine vejne og ingen ord kan lindre din smerte og som mor er den smerte du føler den værste af alle …smuk lille dreng …💔💔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ltls

  Kære Sara.
  Jeg mangler ord og mit hjerte gør ondt 😢
  Jeg ville så gerne kunne sige noget til dig, som kunne lindre din smerte i det sekund du læser det.
  Men ingen ord kan trøste en mor, der har mistet det dyrebareste i livet.
  Det er det værste som kan ske og det mest uretfærdige som kan ske!
  Jeg håber, at du på et tidspunkt finder ind til dig selv igen – til den mor som Nord elskede over alt.
  Ære være din smukke søns minde.
  Smukt lys på jorden – Smukkeste stjerne på himlen.
  Mange tanker til dig, Sara ❤
  Jeg føler så inderligt i mit moderhjerte med dig.
  Jeg vil følge din blog og håbe at jeg på en eller anden måde kan støtte dig i din sorg.
  Kærlig hilsen
  Laila

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, støtten giver små lysglimt i min meget mørke verden, <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  Kære Sara
  Jeg så indslaget i tv2 og fik lyst til at skrive til dig igen! Det er godt at du får så meget støtte hos dine venner og det lyder til at der er rigtig mangeder holder af dig!Men medmindre man har prøvet sådan noget, kan man ikke vide hvordan det føles. Jeg tænker på om du har fået krisehjælp – ikke fordi det kan tage smerterne med et snuptag, men det kan være behjælpelig med at få styre på sine følelser. Jeg er sikker på at du er en stærk pige og håber du kan tilgive – ikke så meget Nords far – men mest dig selv. Du har ikke gjort noget forkert – det er alene til denne psykopats”ære”. Jeg ønsker dig styrke, og kærlighed i dit liv og at Gud vil omfavne dig og trøste dig. Jeg håber også at du fokuserer på det du havde sammen med Nord, som kun en mor og sit barn kan have sammen.Gud velsigne dig og give dig FRED.<3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg har fået krisehjælp (2 gange) men det fik jeg ikke så meget ud af, jeg har så fundet en psykolog der er rigtig god, hun hjælper mig meget, så de penge er godt givet ud, selvom jeg dog bliver sur over at det ikke er hjælp man får gratis.
   Jeg tilgiver ALDRIG X. men jeg arbejder på at tilgive mig selv. og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Hej Sara. For 8 år siden måtte jeg også sige farvel til min søn, som var 8 måneder.
  Jeg kan nikke genkendende til alt det du skrive. Dine tanker, følelser og behov.
  Jeg håber så inderligt at du har overskud til at tage kontakt til en selvhjælpsgruppe.
  De varmeste tanker fra mig, til dig. Jacob

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. Jeg er ked af dit tab.
   Jeg har idag være til et kontakt møde, i en forening for folk der har mistet et barn, og der igennem kan jeg komme i en sorg gruppe.
   tak for tankerne de giver lys i mørket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jacob

   Hej Sara.
   Super dejligt at høre, at du har taget det skridt.
   Må jeg af ren nysgerrighed spørge hvad foreningen hedder.?
   Kh Jacob

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg stortuder 😢 føler så meget med dig. Er selv mor og bare tanken om dette mareridt du er igennem skærer i mit hjerte ❤️ Ingen fortjener at stå i det mareridt du står i. Min dybeste medfølelse sender jeg dig og håber du, trods din lille prins nu er en stjerne på himlen, finder styrke til at komme videre ❤️ De varmeste og mest dybtfølende tanker sender jeg dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Åh kære du… Mine tåre triller ned af mine kinder mens jeg læste din historie. Det rammer mig så dybt og inderligt.. Jeg har selv to små piger og bare tanken om at miste er slet ikke til at bære.. Det er en forfærdelig sorg du må igennem og det er umenneskeligt det du er blevet udsat for. Mit hjerte græder for dig og lille Nord.. Må han hvile i fred på en smuk lille stjerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leon

  Der var dog en forfærdelig historie, kan slet ikke forstå at et “menneske” uanset situationen kan forvolde den skade på det liv man selv har skabt.. Det er så uskyld rent, så fint, så livs bekræftede en ting at have børn.. At du finder styrke og deler det med “os” andre er intet mere end imponerende og tror jeg ville været i et kæmpe hul længe før jeg ville kunne dele… Jeg føler med dig og din lille smølf.. Kærlig hilsen en far til 4..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, jeg deler min smerte fordi min søn ikke skal ties ihjel også, han var så fuld af kærlighed, og den kærlighed skal stadig ud i verden, jeg skal “bare” lige finde en vej. og det prøver jeg så med det her, håber at kunne gøre en forskel så min søn stadig gør noget godt her i verden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det skær i mit hjerte at læse det 😢😢 har virkelig ondt af dig, men han vil altid være i dit hjerte lige meget hvad ❤❤ fik virkelig tåre i øjebe da jeg læste det. Ingen mor/forældre fortjener at miste sit barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det skær i mit hjerte at læse det 😢😢 var virkelig ondt af dig, men han vil altid være i dit hjerte lige meget hvad ❤❤ fik virkelig tåre i øjebe da jeg læste det. Ingen mor/forældre fortjener at miste sit barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanela

  Hej Sara hvor er jeg ked af og læse det her det gør ondt i hjertet kan ik forstille mig dit smerte jeg er selv mor og jeg ved ik om jeg vil kunne klare den situation… Du er stærk ❤️ Hvis jeg bare kunne hjælpe på et eller andet måde… 😔😔😔jeg håber virkelig han lider og at Gud straffer ham… Jeg håber at du heler stille… Du har en smuk engel der passer på dig op fra himlen ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Igen tak. Det håber jeg også. og ja håber jeg en dag kan leve igen, jeg kæmper ihvertfald med alt hvad jeg har for at komme til det, X skal ikke vinde den her, og Nord´s kærlighed skal stadig spredes ud i verden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mit hjerte bløder 😭 Ej hvor er det hårdt at læse. Jeg græder hvergang jeg læser din blog. Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor ondt det gør💔 .. Har selv en datter på 4 mdr – jeg kan ikke forestille mig et liv uden hende. Mine tanker er hos dig og din smukke dreng❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Åh gud hvor skærer det i mit hjerte at læse med. Græder hver gang jeg læser din blog. Er mor til 3 og forestiller mig hvor hårdt det må være. Hvor er det uretfærdigt det du gennemgår. Hvis man bare kunne hjælpe dig kære du, så ville jeg gøre det med glæde. Kender dig ikke og faldt tilfældigvis over din blog men håber virkelig at du “heler” stille og roligt. Han vil altid være i dit liv og lige ved dig når du har brug for ham. Du godeste må x brænde i helved. Tom for ord, kunne man hjælpe eller er der noget man kan hjælpe dig med, står jeg klar og vil gøre mit bedste. Tanker din vej ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   tak det sætter jeg stor pris på, for selvom det ikke rigtig er noget nogen kan gøre, så er det dejligt at vide at der er nogen hvis der skulle kommet et eller andet. Ja jeg håber X han lider, andet ville ikke være fair. man må ikke slippe ustraffet fra at slå et barn ihjel.
   Mange tak for dine tanker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Åh gud hvor skærer det i mit hjerte at læse med. Græder hver gang jeg læser din blog. Er mor til 3 og forestiller mig hvor hårdt det må være. Hvor er det uretfærdigt det du gennemgår. Hvis man bare kunne hjælpe dig kære du, så ville jeg gøre det med glæde. Kender dig ikke og faldt tilfældigvis over din blog men håber virkelig at du “heler” stille og roligt. Han vil altid være i dit liv og lige ved dig når du har brug for ham. Du godeste må han brænde i helved! Tom for ord, kunne man hjælpe eller er der noget man kan hjælpe dig med, står jeg klar og vil gøre mit bedste. Tanker din vej ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalia christensen

  Hej hvor er du stærk, græd da jeg læste det, men hvad var årsagen til den uskyldige drengs død ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Min x/hans far kvalte ham, da han ville såre mig mest muligt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette-My

  Kære Sara. Det har taget mig et par dage, at få samlet mig til at skrive denne kommentar. Jeg græder med dig, hver gang jeg læser dine indlæg. Der gør så ondt indeni mig. Jeg ville aller mest ønske, at jeg bare kunne flyve op i himlen og hente din lille engel hjem til dig igen. Han er så smuk. Der findes ingen ord. Jeg har selv en søn på 3,5 år, og jeg kan ikke engang i mine grimmeste mareridt forestille mig, hvad det er, du gennemgår. Jeg ville ønske, at jeg kunne tage en del af din smerte. Gøre noget, der ville fjerne omend bare en lille del af den smerte du må føle. Men det kan jeg ikke. En ting vil jeg dog sige til dig, at du skal holde fast i: Der er aldrig nogensinde nogen der kan tage fra dig, at DU er Nords mor. Den aller bedste mor. X har taget ham fra dig, men han kan aldrig tage den plads fra dig som Nord har i dit hjerte. Jeg sender dig al verdens varme og styrke til at komme igennem denne svære tid ❤️

  Du sagde aldrig, du skulle afsed
  Du sagde aldrig farvel
  Du var væk, før vi vidste af det
  og kun Gud ved hvorfor
  Millioner af gange har vi savnet dig
  Millioner af gange har vi grædt
  Hvis kærligheden alene kunne redde dig
  så ville du aldrig være død
  I livet elskede vi dig utroligt
  I døden vi elsker dig stadig
  I vores hjerter har du efterladt et hul
  som ingen andre kan udfylde
  Det sønderrev vore hjerter at miste dig
  Men du tog ikke alene afsted
  For en del af os tog med dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Aller kæreste Sara

  Mit hjerte bløder for dig, og tårerne har fået frit løb. Jeg er så ked af, alt det du nu skal gå igennem- uden din højt elskede Nord. Når jeg læser dine indlæg, så er din og Nord kærlighed til at få øje på- heletiden❤️ Jeg er tom for ord og ved slet ikke hvad jeg skal sige. 😢
  Jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden. Jeg er sikker på, at den med tiden bliver lys, for der er ingen tvivl om du har den smukkeste, dejligste og mest vidunderlige skytsengel der passer på dig- nemlig Din Nord❤️
  100000 kram fra mig til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. og jeg håber du har ret, at det måske en dag bliver bare lidt mindre smerte fuldt at være i live. kærligheden til Nord er det største og derfor skal kærligheden vinde. Jeg vil altid kæmpe for at gøre ham stolt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Petersen

  Hvor er det smukt skrevet. Jeg sidder tilbage med følelsen af at være i rummet med jer. Din måde at beskrive din smerte på og dit lives største tab. Ville ønske det var en novelle jeg sad og læste og ikke din virkelighed. Det gør mig ondt, du og andre skal opleve tabet af jeres barn. En tak skal lyde for at du deler din sorg som du gør. . Jeg er sikker på det kommer til at hjælpe andre og ikke minst dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak det håber jeg inderligt at det gør. tak for de smukke ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Sara.
  Det gør så ondt på mig det der er sket med Lille Nord.
  Tudet helt vildt, for den første gang jeg så et dødt menneske var også hård, da Jeg kan med 100% sætte mig ind i din fortælling da jeg har mistede min 10 md gammel lille bror og hvor mine forældre fandt ham den gang i deres sove værelse.
  Det er så flot og stærkt at du står frem med dette der er sket.
  Må han hvile i fred R.i.P lille Nord.
  Alle Tanker til dig og din familie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  ❤️❤️❤️❤️❤️ Alle tanker til jer hvil i fred Nord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Kære Sara.
  Mit hjerte græder for dig og din familie.
  Det tab du har bærer med dig hver dag, har ingen fortjent.
  Du er en stærk kvinde, med en skøn englesøn.

  Jeg tudbrøler hver gang jeg læser din blog. I dag var den rigtig hård at komme igennem, men jeg læser alligevel trofast med, fordi Nord fortjener at få sin historie fortalt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, det betyder meget for mig, for ja det gør han nemmelig, min søn skal ikke ties ihjel os. så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej igen
  Vil bare sender flere tanker og mere styrke.
  Jeg tilslutter mig koret: du er ekstrem sej, kærligheden til din dejlige søn lyser ud af det, du skriver.
  Du er en fantastisk mor til Nord – og det vil du altid være. Sorg er kærlighed der er blevet hjemløs.
  1000 knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, der er brug for det, nogen dage er hårde end andre, og idag er en af de alt alt for hårde. så tak for støtten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Du er en fantastisk mor det er så smukt skrevet kan ikke stoppe med at græde på dine vegne ingen forældre i verden skal gå i gennem det du gør lige nu. Du er så stærk at du deler din historie med os alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Thøgersen

  Sidder med tårer i øjnene og en dyb dyb respekt over at du står op endnu, og kan indvie os i din tragiske historie. Det er en mors værste mareridt du går igennem, og jeg håber du har folk omkring dig til at støtte dig. Du er utrolig stærk. Sender dig et varmt knus og håb om at du en dag finder lykke og fred igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, uden støtten og kærligheden havde jeg os lagt mig ned, men jeg kæmper hver dag for at gøre min søn stolt, hans kærlighed skal leve videre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Åh Gud 😰 Så kom tårnene. Hvor er du stærk, så stærk at du kan fortælle din historie om din engel. Hvor er det flot😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Åh sikke en smerte du har føler med dig du så sej 💞💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette D

  Den smerte du går igennem er ubeskrivelig, men du klarer det så flot Sara. Du er en sej mor! Nord er stolt af dig, og følger dig resten af dit liv🌟
  Mine tårer presser på når jeg læser med på din blog. Alt kærlighed og tanker til dig og din smukke søn❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   tak <3 jeg kæmper ihvertfald hver dag for at gøre ham stolt, han gav så meget kærlighed, og det er den kærlighed der skal vinde en dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.I.B

  Kære Sara.
  Jeg kender ikke dig og du kender ikke mig. Men vi har en fælles bekendt og derfra har jeg kunne følge din tragedie og kamp.
  Jeg er også mor, så jeg ved du gennemgår det værste af alt. Jeg sender dig tit tanker og masser af god energi <3 Og jeg græder med dig hver gang jeg læser din blog.
  Du er pisse sej og stærk og jeg ved at din lille Nord er stolt over at hans mor bare kæmper, uanset hvor hårdt det er.
  Fra en mor til en anden – sender dig fortsat en masse kærlighed og styrke <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, jeg føler mig på ingen måde stærk, men jeg kæmper hver dag, jeg kæmper for at gøre Nord stolt. Han gav så meget kærlighed og han er det bedste der er sket mig, så hans liv skal ikke ha være forgæves. Kærligheden skal vinde. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Frifeldt Kofoed

  Puha 😢 Sikke flot skrevet…. Puha jeg måtte hente Klinex og tørre øjne flere gange😢😢😢 sikke en kamp, hold da helt op hvor fik jeg ondt i maven over dette 😭😭😭😭😭😭 sender varme knus din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ferida

  Må indrømme at jeg græder efter at ha’ læst teksten…. 😪😪
  Du er SÅ sej, du fortjener kæmpe kram. Det er så vildt at du kan sætte ord på dine følelser….
  Håber så meget at fu kommer igennem den svære tid og ved at din Nord kigger på dig og er stolt af sin mor❤️❤️
  Sender dig kæmpe knus og en masse tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg håber du ret, kæmper hver dag for at gøre min Nord stolt, han gav så meget kærlighed, han er det bedste der er sket for mig. Kærligheden skal vinde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive til dig, men jeg kan ikke forlade din historie uden at sige: Fuck du er stærk ❤😍😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor til en dreng

  Åh Sara mit hjerte bløder hver gang jeg læser på din blog . Det du har oplevet er ingen fortjent med har selv en søn med en “syg” far og din historie er mit værste mareridt – Du er så stærk en mor at du kun kan beundres ❤️ Hold hoved oppe Sara du er så stærk og fuld af kærlighed lad ingen tage det fra dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg prøver og kæmper med alt hvad jeg har, kærligheden skal vinde. Jeg for helt ondt i maven (mere end jeg hele tiden har) når du skriver at du selv har en søn med en “syg” far. pas godt på din søn og dig selv. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice

  Smukke smukke Sara, selvom det er 10? År siden vi løst kendte hinanden begyndte jeg at følge dig på Facebook da jeg fandt ud af at det var dig og din søn aviserne fortalte den skrækkelige historie om😥 er så ked af det på dine vegne, min søn er lige så gammel som Nord ville have været og hvor er det en frygtelig situation du står i, heldigvis , kan jeg dog følge med i du får støtte fra familie og venner . Du klare det så godt som man kan forvente ❤kæmp videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   tak <3 jeg kæmper med alt jeg har, kærligheden skal vinde, selvom jeg tit (hver dag) har lyst til at give op, jeg savner min lille dreng så meget at jeg slet ikke kan holde ud at være i mig selv. kys og kram din søn, lige lidt mere end du ellers ville ha gjort, nyd hver en dag os de dårlige, vi for dem aldrig igen. desværre…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Er grædfærdig…jeg er såååå ked af det på dine vegne… er selv mor til 2 og kan ikke forestille mig mit liv uden dem så din smerte ….puhaa har ingen ord…og din lille stjerne…hvor er det dog frygteligt..håber at mr. X brænder i helvede😠

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   tak, det håber jeg virkelig os, det er han nød til, man må ikke slippe så let fra at slå et lille uskyldigt barn ihjel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold nu op får helt tårer i øjnene. Kæft hvor er du sej, det at du kan sætte ord på din helt vild hårde kamp, en hver forældres værste frygt. Din lille Nord er helt sikkert stolt af dig. Du får lige en cyper krammer her fra, du er så sej. Ønsker dig alt muligt lykke til 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Puha, fik lige en kæmpe klump i halsen og måtte af med lidt tåre.😓 alle mine tanker går til dig🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Hove

  Smukt smukt smukt , hvor jeg dog græder når jeg læser dine små opdateringer , hvor er du sej og stærk , Nord sidder på sin lille sky og er mega stolt af sin mor … Knus og varme tanker Alice .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det håber jeg, jeg kæmper for at gøre ham stolt hver dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dejligt med fysisk smerte.