Hvordan skal jeg overleve det her?

dejligt med fysisk smerte.

Smerte, smerte kan være mange ting. Men for mig er det en følelse der er der hele tiden, jeg har hele tiden ondt inden i, Nogen gange “kun” i hjerte, men for det meste i hele kroppen, hjertet, maven, mine ben, mit hoved, ja selv ud i fingerne.

Jeg har besluttede mig for at jeg skal have vokset ben osv. i dag, det er længe siden, og jeg er gået langt over den tid jeg normalt går, jeg har ikke haft overskud til det og jeg har enlig os været ligeglad. Men idag, har jeg taget mig sammen til at komme lidt ud, og så kan jeg jo lige så godt gå ind forbi salonen, altså salon B Nice, min salon. En lækker frisør og skønheds salon, der ligger inde i indre by. Det er et sted jeg har brugt meget tid, og jeg elskede at være der, så det er vigtig for mig, at det stadig køre der inde, så at når jeg engang skal tilbage på arbejde, at der er et arbejde at komme tilbage til.

Jeg kommer ind, pigerne er så søde, vi krammer og snakker, de har også alle sammen være forbi mig der hjemme, de er også alle sammen meget påvirket af det der er sket med Nord, han har jo også været meget med nede i salonen, og det samme har X, så de er os i chok og dyb sorg. Jeg har det enlig ikke godt, med at være så langt væk hjemme fra, men lige nu er det “okay” jeg er i selskab med nogen jeg stoler på og føler mig tryk ved, Jeg ved at hvis jeg går amok eller ikke kan andet end at græde, så forstår de det, og de er der for mig, så lige nu går det enlig okay.

Jeg går ind til kosmetologen, smider tøjet, ligger mig op på briksen, som så mange gange før. jeg mærker den varme voks, og gør mig klar til at, hun hiver voksen af om lidt, og så gør det ondt, jeg tæller for mig selv, 1, 2, 3, hun hiver, men det gør ikke ondt, eller jo det gør det, men det er dejligt, for det er en anden smerte end den der ellers fylder mig, hun hiver igen, og igen er det rart, jeg bliver lidt forskrækket over jeg har det sådan, jeg kan godt lide smerten, måske er det fordi så gør det ikke så ondt inden i, at man på en eller anden måde, ikke kan have lige ondt både psykisk og fysisk. Jeg forsår ligepluslig hvorfor nogen skære i sig selv, ikke at man skal gøre det, og det er heller ikke noget jeg gør eller har tænkt mig at gøre, men jeg forstår det, jeg forsår det på en helt anden måde nu.

Da jeg er færdig, er det som om jeg lige har fået en pause fra den psykiske smerte, det er dejligt, men der går ikke mere end 2-3 minutter og så vender den tilbage igen på fuld smadre. Vi joker lidt med at jeg må komme lidt oftere så kosmetologen kan påføre mig lidt fysisk smerte. Jeg kan mærke allerede inden at jeg går der fra at jeg glæder mig til næste gang, faktisk ville jeg ønske jeg kunne gøre det hver dag, det skrammer mig at jeg tænker sådan, at jeg længes efter fysiks smerte, at jeg kan nyde fysiks smerte. Men på en eller anden måde kan jeg bare bedre forholde mig til den, den går væk igen (hurtig) jeg kan bedre håndtere den end den psykisk smerte der ellers fylder mig hele tiden. den går ikke væk, den er der hele tiden.

I dagene efter tager jeg mig selv i at sidde med en pincet og lede efter hår på mine ben, (selvom der jo ikke rigtig er nogen) for så at hive dem ud, for det er rart at hive dem ud, i 1 sekund mærker jeg en anden smerte end den der ellers gemmen borde mig hele tiden. Jeg bliver næsten besat af det, når jeg bare sidder i sofaen (og det gør jeg tit) sidder jeg med pincetten og leder efter hår, som jeg kan hive ud. De første dage tænker jeg ikke så meget over det, men som det går op for mig, at jeg faktisk ikke kan lade vær og det er rigtig svært for mig at stoppe igen, når jeg først er gået i gang, skrammer det mig. Altså det er jo ikke fordi det skader mig, men det er skrammenede og lidt sygeligt, at jeg nyder det så meget, så det er nød til at stoppe, ihvertfald så det ikke er hver dag, eller noget jeg SKAL gøre, for at kunne holde ud af være til, Men fysiks smerte er bare helt rart.

logo_25

Skriv en kommentar

 • Mette D

  Kan godt forstå du kan lide den fysiske smerte, det må være dejligt at mærke den, frem for den smerte du gennemgår. Det er så uretfærdigt 😓😥😢😭

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zigzak

  Hvad hvis du begyndte at træne? Det vil oz gi dig fysisk smerte, som kan gi samme slags pause.
  Det kom jeg ihf til at tænke, da jeg læste din artikel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det er en god ide, det skal bare være noget træning som er er kontrolleret, så jeg ikke kan træne hele dagen, hver dag. der skal være nogen der holder øje med mig, men jeg er igang med at finde på noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Sara
  Jeg kender dig ikke, men fik lige lyst til at sende dig et stort karm <3
  Jeg kan slet ikke sætte mig ind i den smerte du bærer rundt på :'-( Det er så forfærdeligt det der er sket.
  Ønsker dig alt det bedste fremover, selvom jeg godt ved at det aldrig bliver det samme igen.
  1000 knus og tanker fra Kbh NV

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er så ked af at du har så stor smerte, det er også hårdt at vide hvad man skal svare/skrive til dig. Mit hjerte går i 1000 stykker når jeg læser dine indlæg. Det er så uretfærdigt og så svært en situation. Jeg håber inderligt at du stille og roligt at kan hele og finde bare lille bitte smule ro inden i. Det skal nok gå ! Det er jeg ikke i tvivl om du kan. Du er så stærk ellers ville du ikke holde ud indtil nu. Jeg er tom for ord. Søde du jeg kender dig ikke men tænker og b’er for dig hver dag. Men jeg ville også sige, at du burde prøve at løbe eller komme ud og lave noget som du kan lide, fx fritidsaktiviteter eller en hobby. Tænk på det som en middel mod dine indre smerter. Fx for mig hjælper det når jeg har det dårligt, at komme ud i fitness centret og bare på med musik og løbe indtil mine ben ikke kan mere. Sådan kommer jeg over eller glemmer lidt problemer. Jeg kan selvfølgelig ikke vide hvordan det er med dig, men prøv. Prøv noget hvor du kan “koble” lidt af i tankerne. Søde Sara han er en engel i himlen og bliver godt passet på. Han er et trygt sted og er lige der hvor du har brug for ham. Hold ud, hold ud. Knus og kram Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg prøver, og tak, jeg e villig til at give alt et forsøg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan skal jeg overleve det her?