Kirken og mødet med præsten.

Besøg af familien, her i blandt Q som jeg ikke har snakket med i et år.

Det er onsdag, det er 5 dage siden Nord blev slået ihjel, og vi får idag besøg af familien, (de kunne ikke komme før) der i blandt Q, som jeg ikke har haft kontakt til i et lille 1 år, Grunden er at hun var en stor, nok den største grund til X og jeg gik fra hinanden.

Q og jeg har været meget meget tætte, jeg så hende ihvertfald en gang om ugen og jeg så hende som min søster, men fra midten af min graviditet begyndte hun at hægte sig meget på X, hun kom tit forbi hans arbejde, og ville altid med når han skulle ud, og det var os selvom vi havde en aftale. Men hvis X så skulle ibyen, tog hun med ham istedet for at blive hos mig, i starten tænkte jeg at hun bare gerne ville ud og møde nogen mennesker, (drenge) men jeg kunne godt mærke at hun var vild med ham, men jeg skubbet det væk, tænkte pyt, det er jo ikke sådan at hun kunne finde på at jagte ham, (men det kunne hun så, mere om det senere)

Jeg finder ud af at de har sovet sammen imens jeg er på ferie, (med min mor og Nord) X starter med at sige, at det er fordi han havde taget stoffer og han ikke ville have jeg fandt ud af det, (men dette fortæller han mig allerede da jeg kommer hjem fra ferie, altså at han havde taget stoffer) Allerede der synes jeg at Q er mig illoyal, at hun skulle ha´ fortalt mig det, (hvis det virkelig var derfor) Hvis jeg var hende, havde jeg sagt, Sara, jeg synes du skal snakke med din mand, for han var så fuckt op på stoffer at han måtte sove hos mig, så var jeg, ja blevet sur på ham, men ikke på hende, så havde hun jo været mig loyal. Men nej de siger ikke noget, før jeg selv finder ud af det. X siger de ikke har lavet noget, men at de dog sov i samme seng. hvilket også er mærkeligt, når der havde været rig mulighed for at sove hos hende uden at sove i samme seng. Jeg kontakter Q og vi mødes og snakker, hun siger undskyld, men at hun godt mener man kan være loyal over for begge partner, hvilket jeg ikke mener, når X er min mand, og hun vælger at dække over ham, så er hun sgu ikke mig loyal. Q er en af de eneste, der ved mange af alle de grimme ting X har budt mig, men hun synes stadig han er fantastisk (ligesom jeg os gjorde, da jeg var vild med ham) og det gør man altså kun hvis man er forelsket eller forblindet. (Især da det ikke er småting han har udsat mig for) Det kommer også frem, ved at X dummere sig, da han skal fortælle noget helt andet om den bytur, hvor X og Q endte med at sove sammen, Q er tage hjem fra byen 5-10 min før X, og han er så efterfølgende taget hjem til hende, så han var altså ikke så stiv og fuckt på stoffer at han ikke kan finde hjem til hende, men han kunne åbenbart ikke finde hjem til sig selv. Jeg tror ikke på dem, og jeg kan os se og høre på X at han lyver, (han har da også senere tilstået at de har været sammen)  X bliver ved med at sige, at han aldrig kunne finde på at være sammen med hende, at han på ingen måde ville kunne tænde på hende, (noget han tit sagde om de tøser han havde været sammen med eller skrevet med) og han holder fast i at de ikke har lavet noget. Det hele ender ud i at jeg ikke stoler på nogen af dem.

Jeg vil have de tager en løgn test, jeg ved godt det er langt ude, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg vil vide sandheden og jeg kan stole på dem, jeg vil redde min lille familie. Så jeg beder X om at tage testen, han går helt amok, hvilket jeg godt kan forstå, men som jeg siger til ham, så ved jeg ikke hvad jeg ellers skal gøre, Han har løget så mange gange før og nu er det altså bare nok. Jeg vil have sandheden, kun med sandheden kan jeg tilgive. Q er min familie, og jeg kan ikke bare vippe hende ud af mit liv, (jeg elsker hende) X forstår ikke, at jeg ikke bare kan stole på ham og at vi så “dropper” Q. Men det vil jeg ikke, hvis de virkelig ikke har lavet noget, vil jeg gerne sige undskyld for mine beskyldninger og jeg vil gerne have hende i mit liv, men hvis de har lavet noget, vil jeg vide det, så kan jeg arbejde på at tilgive og vi kan komme videre. X går med til at tage testen, eller det siger han ihvertfald at han gør, men de næste mange dage prøver han med alt han har, at få mig til at droppe det, og lige som Jeg skal bestille tid og betale halvdelen af beløbet, (det skal man på forhånd) starter han et skænderi om netop Q, og det ender med at han forlade mig og Nord den nat. Dagen efter pakker han sine ting, imens jeg er til navnedag/fødselsdag med Nord, og så er han ude her fra. Jeg er målløs, en ting er at han bare kan forlade mig, (selvom han 2 dage før sad og sagde han ville gøre alt, hvis jeg bare ville give ham EN chance mere) men at han bare kan gå fra sit 8 måneder gammelt barn forstår jeg simpelthen ikke ( det giver bedre mening idag)

Jeg beder også Q om at tage testen, jeg var sikker på hun ville blive sur, men sige fint nok, hvis det er det der skal til, så gør jeg det, og når den så viser jeg taler sandt, så er det dig der står med en dårlig smag i munden og skylder mig en undskyldning, og så gider jeg ikke høre mere om, at jeg er vild med din mand. Men sådan går det ikke, hun svare at hun på ingen måde vil tage testen, og der ved jeg at hun skjuler noget. Det “sjove” ved det er, at hvis hun bare havde sagt ja til at tage den, så havde jeg aldrig bedt hende om faktisk at gøre det, et ja ville ha været nok til jeg ville stole på hende.

Men i dag kommer de så, Q kommer, sammen med hendes mor, far og bror, og vi har som sagt ikke rigtig haft kontakt med dem længe, men nu er de her. Jeg håber så inderligt at vores familie kan hele igen, vi var som sagt meget tætte, og jeg elsker faktisk min familie, selvom de har lukket deres hjerter og hjem op for X, dengang han gik fra mig. De har haft “glæden” af X det sidste års tid, de har troet på alt han har sagt, han har fået manipuleret dem godt og grundigt, ligesom han har haft gjort med mig og min familie, Men nu må de da kunne se, at han ikke var rask, at det er ham der har skabt drama, (kig på det han har gjort) at han også har brugt, udnyttet og røvrendt dem, ligesom han har med os.

X har altid pralet med at, han altid fik det som han ville, at han kunne få folk til at gøre alt, og ja man må sige han var dygtig, og det viste han også godt selv. Han har flere gange sagt til mig, jeg har din familie, lige der hvor jeg gerne vil have dem, de vil altid vælge mig frem for dig. (han havde desværre ret)

Vi står klar med åbne arme, jeg krammer dem alle sammen, vi græder, Jeg siger til Q at alt det andet er lige meget, det er lige meget nu, det X har gjort nu er så sygt og så forfærdeligt at jeg er ligeglad med alt det andet, jeg har ingen føleser for ham mere, de forsvandt alle sammen, da jeg så Nord ligge bleg og livløs på sengen i X´s lejlighed, så jeg er ligeglad med hvad de har lavet, eller hvad han ellers har gjort, alt andet end Nord er ligemeget.

Jeg holder Q i hånden, og jeg har virkelig et inderligt håb om at vores familie nu kan hele igen, at han ikke stadig skal splitte os, at de kan se det hele i samme lys som mig/os nu. At når man kan finde på at slå et barn ihjel så er man virkelig syg i hoved. Q står og kigger på mine køleskabsmagnet af Nord, og jeg giver hende, lov til at tage en af dem. (det er en af dem jeg altid holder i hånden når jeg skal være “stærk” ) Vi krammer igen inden de går, og jeg ser frem til at se dem igen, jeg ser frem til at få min familie igen, det kan måske give lidt styrke og lys i min/vores mørke verden. Men sådan går det desværre ikke. De er stadig fanget i X spind.

køleskabkøleskab.1

Skriv en kommentar

 • Maria

  Hej Sara
  Dit oplæg er meget rørende. Det er det altid når du skriver om nord. Men synes det sluttet lidt brat i beskrivelsen om din veninde Q.
  Hvad skete der imellem jer efter Nords død?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nordformaelkevejen

   Når jeg er klar til at tage rigtig hul på det, skriver jeg et indlæg om Q… Men for at svare dig på dit spørgsmål, så var hun over og besøge mig en gang et par dage efter Nord´s død, og jeg troede vi skulle være en familie igen, da jeg troede hun kunne se hvilken mand vi havde været oppe imod. Hun kom til Nord´s begavelse, men hun valgte så også at tage til X´s begravelse, og hun har givet udtryk for at hun savner X og er ked af han er død. Så der mistede jeg alt for hende, jeg synes det er så respekt løst over for Nord. Vi har ikke haft kontakt siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Kære Sara.
  Jeg har læst på din blog før, men aldrig kommenteret. Hver gang jeg går her ind, sidder jeg med tårer i øjnene, de løber ned af mine kinder, når jeg læser dine fortællinger om lille Nord. Jeg føler med sig (så godt som man nu kan, når man ikke har stået i samme situation) Tænker på jer <3
  – Liv, 18 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak… Jeg sætter så stor pris på alt den støtte og kærlighed jeg møder <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Det er klart at Nord overskygger alt ❤️ Det er tydeligt, at se og høre hvor stor din kærlighed er til ham. Jeg er sikker på du nok skal blive en glad kvinde igen. det tager tid, og det er ok❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Kære Sara
  Jeg har kendt dig og din familie i mange år, og jeg ved hvor tætte I har været som familie. Jeg har hørt nået af denne historie før, og hold nu op hvor er jeg glad for at du åbner dig op omkring det. Måske du er bedre tjent uden dem, selvom det gør ondt. Du burde ik sku kæmpe med både tabet a din søn og din familie. Jeg har stor respekt for du åbner dig sådan op, og er forfærdelig ked af dit tab 🙁 jeg håber du en dag finder styrken. jeg ved du er en stærk kvinde. Mange hilsner Natascga fra Chr. Havn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, men ja det gør ondt, men mit tab af Nord overskygger alt, så ja hvis de ikke kan være der for mig nu, så er det vel enlig os lige meget. tak, det håber jeg os, selvom det er svært at se at man nogensinde skulle kunne blive glad igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har ikke kommenteret før for har ikke vidst hvad jeg skulle skrive.
  Det er så beundringsværdigt som du kæmper. Kæmper for din søn – jeg ved vi er mange herude som tænker på dig og ønsker dig alt det bedste. Tusinde tanker herfra til dig og din dejlige søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   mange tak, der er brug for alle tankerne, hvis jeg skal vinde den kamp jeg kæmper…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirken og mødet med præsten.