Ny som englemor og blogger.

Den værste dag i mit liv

Det er fredag d. 10/6 2016, klokken er lidt i 7 og dagen starter som “altid” ved at, Nord vågner med et smil og så skal der ellers ske noget. Han står i sin seng og siger hop mor (han kunne ikke sige op). Men da jeg først skal ind i salonen kl. 10.00 har vi massere af tid, så jeg tager Nord med over i min seng, vi putter, ligger og ser lidt morgen tv. På skærmen er der bamser der danser og synger. Nord er vild med det, han klapper og danser og får som altid lavet en fest. Vi står op og spiser morgenmad, leger og så går turen til vuggestuen. Nord er glad for sin vuggestue, og han løber da os lige ind på stuen. Han sætter sig op på en stol, for de andre spiser, og selvom han næsten lige har spist, så kan man vel altid lige klemme lidt ned. Jeg kysser ham, han siger “hej hej mor” og vinker, jeg siger “hej hej skat, mor elsker dig” og så går jeg. Det er sidste gang jeg ser Nord i live.

Det er Nords “far” (X)  der skal hente ham senere. Vi er ikke længere sammen og han skal have ham til overnatning for 3. gang hjemme hos sig selv. Vi har aftalt at, han skal hente ham omkring klokken 15.00, så da klokken er lidt over 15.00 tjekker jeg lige på KBHForældre at han har hentet ham, og det har han.

Ca. klokken 17.30 modtager jeg en besked fra X, han skriver; “Det glæder mig at meddele dig at det er sidste gang du har valgt dig selv frem for Nord. Jeg har intet tilovers for dig mere, du fortjener ikke Nord, du fortjener kun at brande op i helvede og jeg vil nu gøre mit for at det sker før end senere. Jeg kigger mærkeligt på beskeden, læser den igen, og undrer mig over, at den er så fuld af had. X og jeg har haft mange nedture og jeg fik tit en sviner. Jeg taler med en veninde og siger at jeg er bekymret over beskeden, men igen det var ikke unormalt at jeg fik en sviner hvis der lige var et eller andet der pissede X af, så jeg svare ham bare, at lige til info så kommer Nord altid først.

Da jeg kommer hjem, viser jeg beskeden til min bror og svigerinde. Vi snakker lidt om at den er mere hadefuld end normalt og jeg har det ikke godt. Jeg føler noget er galt og jeg overvejer at tage ud og hente min søn, men så ringer X. Klokken er lidt over 8 om aftenen. Han siger at, jeg ikke har forstået hans besked. Han snakker helt roligt, og virker ikke sur, måske lidt trist men det er os det. Jeg siger at Nord altid kommer først, så nej jeg forstår ikke beskeden. Vi snakker lidt frem og tilbage, han bliver ved at sige at han bare gerne vil være en familie og arbejde på vores forhold. Jeg fortæller ham at, der ikke er noget jeg hellere vil end at være en familie, men at det aldrig bliver godt, så længe han ser Q (et familiemedlem til mig, som var grunden til han gik fra mig for næsten 1 år siden, det kommer jeg mere ind på, på et andet tidspunkt). Han siger at det ikke er fordi han ønsker at se hende, men at han ikke kan lukke hende ude af hans liv for altid, det er ikke et valg han har. Jeg siger til ham at; jo det er et valg man tager, og du skal bevise over for mig at det virkelig er familielivet du ønsker. Det er noget han skal bevise over meget meget lang tid, for han har lavet så meget lort at jeg ikke stoler på det han siger. Jeg vil SE at han mener det. Jeg siger til ham, at hvis han ikke kan/vil det, så bliver det ikke os. Jeg ønsker ikke mere drama, det er heller ikke fair over for Nord, jeg ønsker at leve et stille og roligt voksnet liv. Han afbryder mig, og siger; nu skal jeg fortælle dig hvordan dit voksenliv starter, det starter med at jeg tager Nord og springer ud foran et tog. Han ligger på.

Mit hjerte hamre, tårerne presser sig på, og hele min krop ryster! Jeg ringer ham op igen, men den går direkte på svareren. Jeg går i panik, jeg ringer til Nords farmor, og fortæller at X vil tage Nord og springe ud foran et tog. Hun siger, at der er noget helt galt, og at hun vil tage over til X med det samme. Jeg kan ikke vente, jeg må gøre noget, jeg løber ind til min bror, han bor lige ved siden af mig. Jeg fortæller hvad X har sagt og at jeg må derud! Jeg løber ned, hvor jeg ved jeg kan finde X´s bror, hans kæreste (vi kalder hende Dorte) kører med mig og min bror ud til X´s bopæl i Albertslund. På vej derud i bilen, snakker jeg i telefon med både med min mor, far, Q og politiet. Da vi kommer derud, møder jeg Nords farmor der står udenfor døren til X´s bopæl. Der er ikke nogen hjemme, men Nords klapvogn er der. Dorte låser os ind, jeg løber ind, kalder på Nord. Dorte siger at, der hænger en seddel på døren, hun læser den op.

seddellen

Nord´s farmor løber op af trappen og går ind i soveværelset. Jeg kan høre hende sige, X hvor er du, nej nej NEJ, Nord vågn op farmor er her, jeg løber op og ser min lille dreng ligge på sengen, meget meget bleg, han er død. Jeg falder sammen på gulvet og skriger, (et skrig jeg aldrig ville kunne gengive, et skrig jeg stadig selv kan høre i mit hoved) Jeg ved ikke hvem men en tager fat i mig, og siger du skal ikke se det her, du skal ikke være her, jeg siger JO JEG SKAL, jeg skal gøre noget, Det er min lille dreng, min telefon ringer, det er politiet, jeg skriger han har slået mit barn ihjel, han har slået min barn ihjel og så kaster jeg min telefon, videre til Nord´s farmor. Jeg går i gang med at yde førstehjælp, og råber RING EFTER EN AMBULANCE, til Dorte som bare står og kigger. Kort efter kommer min bror ind i soveværelset, (han kommer først til nu da han skulle smide billen) han råber nej NEJ NEJ, han græder, og træder så til med førstehjælp, (Jeg kan stadig høre ham sige KOM NU NORD) Når vi trykker på Nord “kaster han op” og flere gange håber man at nu sker der noget, KOM NU NORD, KOM NU.  Vi bliver ved indtil rederne kommer, (det føles som en evighed) rederne tager over, jeg bliver ført udenfor, hvor jeg sidder på jorden. Tankerne køre rundt inde i hoved på mig, det her sker ikke, det her kan ikke ske, ikke i virkeligheden, ikke i Danmark og da slet ikke for mig. MIN LILLE DRENG KAN IKKE DØ, det kan ikke ske, det her sker ikke. Men det gjorde det.

En politimand går over mod mig, jeg sætter hænderne op for ørene, jeg lukker øjnene og siger nej nej nej, jeg vil ikke høre det. Han tager mine hænder, han kigger dybt i mine øjne, med tåres i hans, og siger så, Sara jeg er så ked af at skulle fortælle dig det her, men din søn er død. Alt bliver stort, jeg græder (men kun lidt) så bliver jeg rest op fra jorden, jeg kan høre mig selv sige, Jeg slår ham ihjel, jeg kigger på Nord´s farmor, der bare nikker til mig. Jeg bliver ført ud i en politi bil og sammen med min bror bliver vi kørt til psykiatrisk skadestue. (på vej i bilen for jeg af vide, af min bror at der har være en person påkørsel på danshøj station, jeg ved det er X)

Lige inde vi ankommer til psykiatrisk skadestue, tænker jeg, okay måske jeg skal være her nogen dage, men da vi kommer ind, siger alt i mig , nej jeg skal ikke være her, hvis jeg bliver her, bliver jeg først sindsyg, jeg vil hjem. Mine forældre kommer, min Far som altid viser følser, viser intet, han krammer mig og siger han er så ked af det, men ikke en tåre, min mor græder, noget hun ikke gør så tit, Jeg kan høre dem sige flere gange at de slå X ihjel. Min far siger til politiet at han håber de finder X før os, betjenten svare, det håber jeg ikke, det andet vil være mere retfærdigt. Min bror spørg om det er X der er påkørt på Danshøj, men det kan de ikke svare på, han kan ikke identificere manden, han er simpelhen for smadret. Mine tanker er kun på Nord, at det her ikke må være virkeligt, jeg kan ikke miste min søn. Jeg græder ikke rigtig, der triller lige en tåre her og der ind imellem, og det gør mig urolig, Jeg har lige mistet mit barn, hvorfor bryder jeg ikke sammen? hvad er der galt med mig? hvorfor græder jeg ikke mere?

Vi aftaler med dem på psykiatrisk skadestue, at det er okay at jeg kommer hjem, jeg må bare ikke være alene, jeg for nogen piller med jeg kan sove på. Og efter noget tid, kan vi gå. men min bror og jeg skal lige forbi politistation først, vi afgiver forklaring, og jeg fortæller om mit forhold til X. De kan stadig ikke fortælle os, om det er X der er blevet påkørt. ( Men det ved jeg at det er) og så bliver vi ellers kørt hjem.

Klokken er ca 04.00 (for mig har tiden stået stille) Min bror og jeg går op af trappen, og da vi kommer til vores sal, sker det, der står et billede af Nord, det er omgivet af lys og nogen af han ting. Jeg falder på knæ, og bryder fuldstændig sammen. Mine øjne græder, mit hjerte bløder og alt i mig skriger af smerte…

trappen1

Skriv en kommentar

 • Susanne

  Nej nej nej mit hjerte gør virkelig ondt når jeg læser det her. Jeg har den dybeste medfølelse. Den største krammer og varmeste tanker til dig og din familie. Puha ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Det er godt nok af en overlevelse men har politiet fanget din (x), det håber jeg😠, vis de har hvad har de så gjort ved ham❤håber du er okey😊😘😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Det er rigtig godt skrevet, og meget åbent hjertet fortalt.
  Det er en meget rørende og bevægende historie.

  Har selv mistet en datter, inden hun født,men blev til en stjerne på himlen. Det gør mig ikke til mindre far, end andre fædre.

  Jeg syntes virkelig det er svært at sætte ord på, alle de følelser der er inde i en og alle de tanker der flyver gennem hovedet.

  Din blog har bare lige ramt hovedet på sømmet med nogle af alle de ting der suser rundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, og jeg er ked af dit tab. Det er svært at sætte ord på alt der vælder rundt inden i hoved og kroppen på en, men jeg prøver og det giver mig et sted at lukke lidt af af netop alt det der vælder rundt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det er godt nok noget af en oplevelse du har været igennem, og bestemt ikke en af de gode.. Kan slet ikke holde ud til at læse om det, det gør mig så ked af det! Hvordan kan han dog finde på at dræbe sin egen søn?
  Ved slet ikke hvad jeg skal sige.. Jeg kan ikke få mine tårer til at stoppe igen. Mine tanker går ihvertfald til dig! Jeg har så meget respekt for at du skriver om hele historien! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg ved det ikke og jeg kommer aldrig til at forstå det, men han har hadet mig mere end han elskede sin søn. Tak, støtten er lyset i min meget mørke verden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Kære Sara jeg sider og stortuder!
  Din lille smukke dreng og min lille datter Natasja er de to smukkeste stjerner på himlen <3
  Mistede min smukke datter os på 2 år for en måned siden til f*****g lorte cancer<3:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Puha jeg føler så meget med dig, at mistet sit barn er den største smerte i verden. Jeg håber du har en masse dejlige mennesker omkring dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Kære Sara. Jeg har lige læst din historie, og er så ked af det på dine vegne. Hvis X allerede var død, så havde jeg fandme slået ham ihjel. Han må ha haft noget psygisk, for det der er fandme for langt ude. Håber han brænder op i helvede.
  Knus og tanker
  Iben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Har virkelig ondt af dig. Sidder selv at stortudder, vil i fred Nord♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie Møller

  Hej Sara. Er kun 13 år gammel, så kan ikke relatere på den måde, men sender dig gode tanker, og håber din søn hviler i fred. Det var fik mig til at græde ved at læse dette, så kan slet ikke forestille mig hvordan du har det. Ønsker dig alt det bedste. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej Sara. Jeg kan ikke relatere til din historie, da jeg kun er 13 år, men jeg sender dig gode tanker <3 Jeg kan ikke forestille mig hvordan du har det, men jeg ønsker dig alt muligt held og lykke fremover. Hilsen Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Sara

  Godt nok er jeg kun 15 år, men det gør mig SÅ ondt at du har mistet så kær en søn på sådan en tragisk måde, jeg har doneret en lille skilling, og delt indsamlingen på Facebook 🙂 med teksten i opslaget ”Denne skønne mor, har mistet sin søn på en MEGET tragisk måde, ved at faren dsv har slået sit eget barn ihjel, og nu ønsker hun brændene at starte et børnetøjs mærke op i Nord´s navn, ånd og ære
  R.I.P Nord :'(”

  <3 Knus og Kram mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hvor er det sødt af dig, mange mange tak for tankerne og støtten, det er lyset i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  R.I.P 😭😭😭😭

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Hej Sara.
  Trods jeg kun er 15 år er det noget at det væreste jeg nogensinde har læst. Jeg er så ked af det på dine vegne og jeg græder og græder.
  Samtidig fatter jeg ikke hvordan man kan finde på sådan noget.
  Jeg synes du er pisse sej og respekt for at du gør det her.
  Håber du har det godt og din familie passer på dig.
  Sender mange tanker herfra💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, jeg har en god familie og gode venner, uden dem havde jeg givet op. tak for tankerne de er lyset i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  det er noget af det mest hjerteskærende jeg nogensinde har læst, har simpelthen grædt så meget og kan ikke forstå sådan noget kan ske i den virkelige verden. Trods det brev han har skrevet til dig må du aldrig nogensinde bebrejde dig selv for noget som helst, det var ham der var en psykopat. Jeg kan ikke beskrive min sorg, og ville ønske jeg kunne give dig et knus <3 Vil hjertens gerne hjælpe hvis du får brug for noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak. Jeg er virkelig dårlig til at bede om hjælp, men jeg øver mig, for jeg har brug for det. Jeg vil gerne starte et børnetøjs mærke op i Nord´s navn,ånd og ære, men for at dette kan blive muligt skal der nogen penge til, der er nogen piger der har været så søde at lave en indsamling til mig til netop det, så du må meget gerne dele linket. alt hjælper og er med til at give håb og lys i mørket. <3

   https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/hjaelp_til_nords_mor/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  sender alle mine tanker til dig hvor må det være det værste man kan opleve at miste sit barn på den måde 💞💞💙💙💙💙tænker på dig – knus fra sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Kære Sara,
  Har lige læst din fortælling og er fuldstændig Tom for ord..
  Hvor er det forfærdeligt.. hvor er det uretfærdigt og hvor er det meningsløst..
  Mine tårer triller og mit moderhjerte bløder med dig ❤️🙏
  Ingen skal opleve at miste et barn. Det må være det værste i verden.
  Kondolerer mange gange med dit store tab af Nord 💔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak. Det er det værste i verden, jeg ville heller dø, end at opleve det at miste et barn, det er en kamp hver dag og savnet er ulideligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er tom for ord. Jeg sidder her med tårer i øjnene og en kæmpe knude i maven. Jeg kan slet ikke begynde at forstå, hvad det er du har gået og stadig går igennem, men jeg har brug for at sige, at det gør mig så forfærdelig ondt. Ingen fortjener at skulle opleve dette,
  Jeg ønsker dig alt det bedste. Kæmpe kram og varme tanker herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh Gud hvor er det forfærdeligt! 😢 det er jo ikke til at holde ud at læse. Jeg er imponeret over du “står” endnu! Kæmpe kram fra en mor til en anden! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak <3 det er også en kamp hver eneste dag…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive, men jeg føler ikke jeg kan læse det her, uden at komme med et kæmpe kram til dig ❤️ Jeg er selv mor til to små piger og jeg kan slet ikke forestille mig, hvilken smerte det må være! Jeg er sikker på du har været en fantastisk mor ❤️
  Kæmpe kæmpe kram og en masse varme tanker til dig, og ikke mindst din elskede søn 👼🏼❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Årh Gud! Sidder virkelig og græder efter at have læst din blog! Er fuldstændig i chok og tom for ord!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ 😭😭 Min dybeste, dybeste medfølelse, selvom jeg slet ikke kan sætte mig ind i dit maridt 😭 Er helt tom for ord. Alle mine tanker går til dig, Nords mor ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak. tankerne giver lidt lys i min meget mørke verden. så tak for lyset, der er brug for det. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asia

  Kære Sara
  Jeg vil gerne skrive at jeg ved hvad du føler… ja og alligevel ikke…. Du har mistet din elskede engel søn, som er blevet taget fra dig på en meget brutalt mode. jeg har mistet min mor som blev brutalt myrdet af min far… Så alt det du beskriver panik, ubeskrivelig smerte, mageløshed savn… kender jeg alt for god. Hvorfår mennesker kan være så ondt mod hinanden. Jeg ved at min mor har været en dame på 55år men din lille engel???? Hvordan man kan gøre noget så frygtelig overfor sin egen barn? Jeg er selv mor til en pige på 3,5 år og jeg må indrømme at jeg græd når jeg har læst det, samt set billede af Nord. Nejjjj hvor er han køn ❤️. Jeg kan desværre ikke give dig ham tilbage… ( bare jeg kunne) . Men en ting er sikker, hvis jeg havde mulighed at flyve op til himlen og fik lov at tage en fra himlen tilbage og vælget vil være mellem min mor og din Nord … Vil jeg give dig din engel tilbage… Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, det er sød og stort af dig, jeg ville altid vælge min søn, at du også ville det er stort af dig. Tak for kærligheden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Kære Sara

  Jeg kan ikke sige noget, som ikke allerede er sagt, men som en anden skrev, så føles det forkert at gå igen uden at sige noget.

  Jeg er simpelthen SÅ ked af det på dine vegne, nærmest helt i chok. Sender tusinde kram og kærlighed på trods af, at vi ikke kender hinanden ❤️

  Jeg håber, at du med tiden kan finde dig en plads i verden igen, hvor du kan leve med smerten og søde Nord i dine tanker og samtidig kan opleve lidt glæde igen. Jeg tror, denne blog er et vigtigt første skridt på vejen, fordi den lader dig få luft, giver dig et sted at samle tanker og facts, og fordi den kan skabe kontakt mellem dig og andre mennesker, som måske kan hjælpe dig bare millimeter videre mod at lære at leve dit liv med Nord i hjertet i stedet for her på jorden. Så godt gået! Jeg har kæmpe respekt for, at du sætter ting i værk. Jeg er sikker på, at du klarer dig og finder din vej!

  En kærlig ment opfordring (fra en specialeskrivende psykologistuderende), som du kan tage til dig, hvis du vil – eller bare glemme, hvis du ikke vil: Brug psykologhjælp! Hvis én psykolog ikke fungerer for dig, så skift, giv ikke op. Når/hvis man finder en, hvor kemien bare er der, så kan det være til så ufattelig stor hjælp. Selvom det lader til, at du er omringet af kærlig og støttende familie, heldigvis, så kan en (god) psykolog bare noget, som man ikke kan få andre steder.

  Mange kærlige hilsner og tanker fra
  Kirsten, mor til to piger på 3 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak for de smukke ord, og jeg håber du har ret, det er ihvertfald derfor jeg har valgt at lave en blog, få tankerne ud, lukke bare lidt af smerten ud, hjælpe mig selv, og måske hvis jeg er heldig hjælpe andre, for så gør min søn stadig noget godt og kærligt i denne her verden.

   Tak for rådet, jeg har fundet en psykolog jeg er glad for, og som hjælper mig rigtig meget, desværre er dette jo en dyr “hobby” jeg nu har fået mig. Men hun hjælper mig og så må det bare komme først.

   Tak for tankerne de giver lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette-My

  Kære Sara. Det har taget mig et par dage, at få samlet mig til at skrive denne kommentar. Jeg græder med dig, hver gang jeg læser dine indlæg. Der gør så ondt indeni mig. Jeg ville aller mest ønske, at jeg bare kunne flyve op i himlen og hente din lille engel hjem til dig igen. Han er så smuk. Der findes ingen ord. Jeg har selv en søn på 3,5 år, og jeg kan ikke engang i mine grimmeste mareridt forestille mig, hvad det er, du gennemgår. Jeg ville ønske, at jeg kunne tage en del af din smerte. Gøre noget, der ville fjerne omend bare en lille del af den smerte du må føle. Men det kan jeg ikke. En ting vil jeg dog sige til dig, at du skal holde fast i: Der er aldrig nogensinde nogen der kan tage fra dig, at DU er Nords mor. Den aller bedste mor. X har taget ham fra dig, men han kan aldrig tage den plads fra dig som Nord har i dit hjerte. Jeg sender dig al verdens varme og styrke til at komme igennem denne svære tid ❤️

  Du sagde aldrig, du skulle afsed
  Du sagde aldrig farvel
  Du var væk, før vi vidste af det
  og kun Gud ved hvorfor
  Millioner af gange har vi savnet dig
  Millioner af gange har vi grædt
  Hvis kærligheden alene kunne redde dig
  så ville du aldrig være død
  I livet elskede vi dig utroligt
  I døden vi elsker dig stadig
  I vores hjerter har du efterladt et hul
  som ingen andre kan udfylde
  Det sønderrev vore hjerter at miste dig
  Men du tog ikke alene afsted
  For en del af os tog med dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Puha meget rørende, tak for de smukke ord. Det tog mig lidt tid at indse at jeg stadig er mor, at jeg er Nords mor, men selvfølgelig er jeg det, jeg har født ham, og jeg elsker ham, jeg elsker ham mere end noget andet, Men derfor gør det os så sindsygt ondt hele tiden. smerten er ubeskrivelig. savnet er dog det værste. Jeg savner ham mere en ord kan beskrive. Jeg ville give alt for bare at holde ham i mine arme en sidste gang. Han gav så meget kærlighed, og det er den jeg prøver at finde styrke i <3
   tak for støtten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sfs

  Kære Sara,
  Tak for at du deler din side af historien. Det mareridt som du er igennem fortjener ingen. Ingen fortjener psykisk terror heller. Jeres forhold var ikke sundt for nogen af jer. Dog ønskede vi alle at jeres fælles kærlighed til Nord havde kunnet holde jer oppe. Æret været hans minde.
  Må de sammen gå hånd i hånd i evigheden. Og må du finde fred og lyset og kærligheden igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Nej vores forhold var ikke sundt, X var nemlig ligeglad med om han såret mig, og ja derfor har der været meget drama, han gjorde det bevist, når livet blev for kedeligt, for ham. X elskede ikke Nord som en far skal elsket sit barn, så er det ikke fysik muligtig at gøre som X har gjort. Nord og X er ikke sammen, Nord er et godt sted, med kærlighed, X finder aldrig fred og vil altid lide for det han har gjort, det forjerter ikke tilgivelse, det kan ikke tilgives, han har myrdet et barn og for det vil man altid blive straffet, udover det har han begået selvmord, som også er en af de værste synder man kan begå, i gamle dage begravet man ikke en gang folk der begik selvom, for det er den mest egoistiske handling man kan begå. X var en syg mand, med syge tanker, der alt alt for tit to over, og så måtte han føre dem ud i livet, det har jeg set og mærket rigtig mange gange. og det blev så både min søn´s og hans egen død. Må X brande op i helved uden chance for norgenside at se Nord igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  🌸😢💕 Ord er jo nærmest ikke til at få skrevet ned efrer at have læst dine meget ærlige ord… Jeg er oprigtigt ked af det på dine vegne og tårene triller stille… Får samtidig dårlig samvittighed pga alle de gange jeg har ønsket mig væk fra livet, så læser jeg dine ord og du kæmper en næsten umulig kamp hver dag, det giver stof til eftertanke!! Jeg skal ingen steder for jeg skal elske min datter resten af livet og det er jeg lykkelig for at jeg får lov til… Jeg håber af hele mit hjerte at du en dag vågner og solen skinner fint og varm igen, for ingen fortjener at gå igennem den smerte du er ramt af nu!! Du er fandme sej og er sikker på at lille stjerne Nord sidder på Sin fine sky og er pave stolt!! Jeg føler virkelig med dig og er så ked af du skal igennem en mors værste mareridt 🌸 Må du finde styrken til at komme hel ud på den anden side 💝 Kondolere fra mit inderste, kram fra Mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak. og ja jeg ønsker mig også tit (hver dag) væk fra livet, jeg ønsker at være hos Nord, jeg vil bare være der hvor han er, lige meget hvor, bare han er der. Men jeg ville os være en dårlig mor hvis jeg opgav livet når han så gerne ville det, og hvad med de mennesker der elsker mig her? jeg ville aldrig byde dem at skulle bære og opleve samme smerte jeg går rundt med. så jeg kæmper. Jeg finder styrke i kærligheden til min søn, jeg vil gøre ham stolt, så når vi mødes igen, at han kan sige godt gået mor du er så sej, jeg har savnet dig men jeg er stolt af det. ligesom jeg ville have det hvis det var omvendt.(som det skulle være) alt kærlighed til børnene, kærligheden skal vinde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanna

  Her til aften går alle mine tanker til dig og din vidunderlige søn. Jeg kender jer ikke, men din beretning rører mig så dybt. Min dybeste medfølelse sender jeg til dig, hvor ville jeg dog ønske, at man kunne gøre noget rigtigt for dig :'( <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak <3 tankerne og støtten giver mig et lille lys i mørket…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære du som har lidt den største sorg en forældre kan lidt, nemlig at miste sit barn.. Du har min dybeste med følelse og jeg kan 110 % godt forstå du har svært ved at have lyst til at leve.. Men jeg syntes det er flot at du kæmper, ikke kun for dig selv men for dine medmennesker.. Du er uden tvivl et godt. Menneske.. Og hvad der har været forud for den tragiske hændelse ved jeg ikke, men jeg ved at ikke skulle have lov til at gå igennem det du går igennem.. Kram her fra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. og ja lysten til livet er væk, men jeg kæmper for at finde den igen, jeg kæmper for min søn, han ville livet så meget, og hvilken mor ville jeg være hvis jeg opgav det han så gerne ville. Så jeg kæmper, kærligheden skal vinde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Nord’s mor..
  Ingen ord jeg kommer med, kan lindre din smerte, hvor meget jeg end ønsker at kunne.
  Dine skriverier er så rå, fyldt med kærlighed til din smukke søn, savn, sorg og alt indimellem. Selvom jeg kan læse at du ikke føler dig stærk, så læser jeg en stærk kvindes ord, der kæmper sig tilbage til livet, der elsker sin søn af hele sit hjerte og jeg er fuldstændig af den overbevisning at din lille Nord sidder deroppe og er møghamrende stolt over hans mor. Han sender styrke og kærlighed til dig, det er jeg sikker på.
  Dét du har været igennem og stadig er i, er det væreste man kan opleve.💔 At blive frataget sit guld, som Nord blev taget fra dig, det går langt udover min fatteevne.
  Jeg håber og ønsker, at du med tiden heler lidt og lyset vil skinne for dig mere og mere med tiden. 🌟
  Jeg har selv mistet som 15 årig, bare den anden vej. (Min mor) Og selvom det ikke kan måle sig med din sorg og det du har været ude for, så er det det absolut væreste jeg har gennemlevet, den smerte, ubeskrivelig.. Her 18 år senere, er tingene med tiden landet mere, men jeg gik aldeles og totalt i stykker indeni den dag.

  Alt det bedste til dig ❤️ Kram, styrke og de allervarmeste tanker din vej. ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   helt rigtigt ord, man går i stykker inden i når det man elsker højst bliver taget fra en. Mit hjerte er kunst i en milion stykker, og hvert et stykke skær i mig, det gør så ondt hele tiden. Jeg håber du har ret, og jeg kæmper for at gøre ham stolt, viser ham at vores kærlighed stadig er her, at den kan ingen nogensiden tage fra os.

   Jeg takker for tankerne de giver små lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Kære Sara,

  Jeg er tom for ord… 😢😢 men ved hvad du går igennem ( ikke tabet af dine smukke dreng men tabet af min mand i en ulykke – gjort af en anden)

  Jeg sender al den gode energi jeg har din vej og jeg er så ked af det på dine og din smukke drengs vegne.💔 jeg sender dig et kæmpe kram og lover dig min mand vil passe på din dreng ❤
  Mange tanker fra en mor ❤💔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg græder som pisket og mit moderhjerte bløder for dig og din kære lille søn, som blev frarøvet sit liv på så tragisk vis 😭💜 Jeg har selv en søn på 3,5 år og en datter på knap 18 mdr. Jeg er ikke sikker på at jeg selv ville have styrken til at leve videre i en verden uden dem. Du må have en helt utrolig styrke og kærlighed til livet. Jeg er sikker på at lille Nord er meget stolt af sin mor 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   tak <3 Jeg har på ingen måde en kærlighed til livet længere, og jeg tænker hver dag at jeg ikke vil være her mere, Men jeg har mennesker her der elsker mig, og jeg vil aldrig byde min mor, far, bror osv. sammen smerte som jeg går igennem. Så jeg kæmper for livet hver dag, ikke fordi jeg har lyst, men fordi jeg skal. Min søn elskede livet, og hvilken mor ville jeg være hvis jeg opgav noget han så gerne ville. så ja jeg kæmper for at gøre ham stolt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kæreste Sara. Ingen ord kan give dig trøst, så jeg sender en masse tanker din vej 🌞 Mit hjerte græder for dig og for Nord. Knus, kram og tanker ♥ ♥ ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Gud hvor er det frygteligt. Mit hjerte bløder og tårene presser på. For en fremmede som mig, som ikke kender dig/jer, tænker jeg hvis min reaktion er sådan, kan jeg kun desværre forestille mig din/jeres følelse 100% voldsommere. Det er en mors mareridt. Især os som har dele børn med “ustabile” mænd. Deter svært at sige at jeg ønsker dig det bedste, for det bedste er taget fra dig på et Split sekundt. Ville ønske jeg kunne udrette et mirakel for dig, men det kan jeg ikke. Jeg kan kun sige jeg føler med dig og vil have dig i mine tanker meget længe. INGEN FORTJENER DETTE. Massere af kram og omsorg din vej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak. Nej ingen fortjener dette, og slet ikke små uskyldig børn. og det er også derfor jeg har valgt at dele min smerte, jeg håber at sprede kærlighed, at forældre tænker sig om, det kan godt være man hader, men kærligheden til ens børn burde være større end alt andet. børnene er de vigtigste. husk at kys og kram dem. kærligheden skal vide. Og tak for støtte den giver styrke i kampen for livet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Gud hvor er det frygteligt. Mit hjerte bløder og tårene presser på. For en fremmede som mig, som ikke kender dig/jer, tænker jeg hvis min reaktion er sådan, kan jeg kun desværre forestille mig din/jeres følelse 100% voldsommere. Det er en mors mareridt. Især os som har dele børn med “ustabile” mænd. Deter svært at sige at jeg ønsker dig det bedste, for det bedste er taget fra dig på et Split sekundt. Ville ønske jeg kunne udrette et mirakel for dig, men det kan jeg ikke. Jeg kan kun sige jeg føler med dig ol have dig i mine tanker og v

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Basbøll

  Nej hvor jeg føler med dig Sara, det må være det absolut værste man kan blive udsat for. Bare tanken om at man kan få sig selv til at begå så modbydelig en forbrydelse er absurd og angstprovokerende.
  Jeg ville virkelig ønske jeg kunne være dig behjælpelig på en eller anden måde. Ingen fortjener dette. Mit moderhjerte føler virkelig med dig og jeg vil tænke på dig meget længe. Kærlighed til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   smerten er ubærlig.

   tak, sådan virkelig fra hjertet tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er tom for ord – mit moderhjerte græder 😢
  Den største krammer fra mig til dig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åååååh Sara mit hjerte er knust på dine vegne 😭!! Har brugt de sidste 3 timer på at græde på dine og din families vegne ! Det simpelthen så tragisk 😥! Hvad sker der oppe i hovedet på sådan nogle folk ! Hvordan kan han stå og tænke “ja det her jeg har gang i, har jeg helt ret til”
  Sådan et lille liv der kun lige er begyndt 😭😔..

  Er 100% sikker på at Nord sidder oppe på sin sky og er så pave stolt af dig 🙏🏼! Du så sej !

  Gik forbi oppe på volden ved det udhulede træ, og puha hvor har min veninde og jeg stået med mange tanker der 😭.. Det er simpelthen så fint, og samtidig så sørgeligt at man næsten ikke kan bære det 😔..

  Må du få alt den styrke du har brug for, for at komme igennem dette 🙏🏼❤️..
  Kæmpe kram til dig og din skønne skønne Engle-Nord ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja det kommer jeg heller aldrig til at forstå, det burde ikke være muligt at kunne slå et barn ihjel og da slet ikke sit eget.

   Det håber jeg han gør, det er lige nu det mit liv det handler om, at gøre Nord stolt.

   Nord elskede det træ, og vi brugte meget tid der, jeg føler ham rigtig meget der, jeg græder der meget, men jeg mindes os hans smil og grin, så det er for mig, dejligt at kunne gå op til træet, bare slå og mærke ham, nogen gange kramme jeg det, andre gange ligger jeg blot en hånd på og lader tårene få frit løb.

   Tak for de smukke ord, og tanker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Årh hvor forfærdeligt!!!

  Mit hjerte græder med dig, ord kan intet godt gøre ❤️ kondolere dybt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Riccio

  Kære Sara.
  Jeg er selv englemor, dog kender jeg dig ikke, men du er stærk, stærkere end du tror. <3
  Du skriver, snakker og mærker – og mærker Nord og kærlighed – det er det som gør dig stærk.
  Mine stjerner møder helt sikkert Nord, og de vil lyse til os i de mørke timer.
  Giver dig et langt og inderligt kram. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, det gør mig ondt at høre du os er englemor, men jeg finder dog lidt trøst i at vide min søn ikke er alene, så selvom jeg er meget ked af dit tab. at miste et barn er den største smerte.

   Tak for at dele det med mig, jeg sætter virkelig pris på det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kæreste Sara,
  Hvor er det umenneskeligt at du skal opleve denne smerte. Mit hjerte græder for dig, og trods jeg ikke kender dig, ville jeg ønske jeg kunne fjerne noget af din smerte <3
  Jeg sender dig de varmeste tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Puha, en historie. Jeg får såååå ondt i hjertet når jeg høre det. Jeg tager hatten af for, at du kan dele din histore, det er virkelig stort.
  Jeg har et dårligt forhold til min søns far, da han er meget utilregnelig og han er der kun et par timer i ugen trods en alder på 3. Min frustration over min søn var ved hans far imens jeg læste din blog, kunne jeg slet ikke bære. Jeg blev nervøs og delte din blok med min famile.
  Da jeg kunne se ham i forhaven, løb jeg grædende ud og tog om ham. Og hans far fik kommentaren “du skal virkelig passe på ham!” Og jeg gik ind. Jeg fik en SMS om at de har hygget sig. Og jeg måtte læse dig indlæg igen. Mine tanker er stadig: Tænk at et menneske kan gøre det? Gøre dette ved sit eget barn? det går virkelig op for en, hvor utilregnelige og syge mennesker kan være! Hvad er det for en verden vi lever i?
  Jeg har aldrig kommenteret et blogindlæg, trods jeg læser utrolig mange. Men får virkelig lyst til at ønske dig alt det bedste, håber du kommer til et sted du kan leve videre med Nord i hjertet og få en god tilværelse trods dette ❤️❤️❤️ Sender dig så mange tanker 🙏🏼 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Først vil jeg sige at jeg er glad for du skrev, støtten og kærligheden jeg møder, er lys i mørket.
   Ja vi skal passe på vores børn og hvor er det godt du gør det, heldigvis er der ikke mange der er så syge som min eks. men det er godt du er ops. på din søns far, lyt til din mavefornemmelse, og husk så på at kærligheden til vores børn skal være større end alt andet. kys og kram din søn lidt mere, mere kærlighed til verden, så den måske en dag, kan blive et bedre sted <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Puha, en historie. Jeg får såååå ondt i hjertet når jeg høre det. Jeg tager hatten af for, at du kan dele din histore, det er virkelig stort.
  Jeg har et dårligt forhold til min søns far, da han er meget utilregnelig og han er der kun et par timer i ugen trods en alder på 3. Min frustration over min søn var ved hans far imens jeg læste din blog, kunne jeg slet ikke bære. Jeg blev nervøs og delte din blok med min famile.
  Da jeg kunne se ham i forhaven, løb jeg grædende ud og tog om ham. Og hans far fik kommentaren “du skal virkelig passe på ham!” Og jeg gik ind. Jeg fik en SMS om at de har hygget sig. Og jeg måtte læse dig indlæg igen. Mine tanker er stadig: Tænk at et menneske kan gøre det? Gøre dette ved sit eget barn? det går virkelig op for en, hvor utilregnelige og syge mennesker kan være! Hvad er det for en verden vi lever i?
  Jeg har aldrig kommenteret et blogindlæg, trods jeg læser utrolig mange. Men får virkelig lyst til at ønske dig alt det bedste, håber du kommer til et sted du kan leve videre med Nord i hjertet og få en god tilværelse trods dette ❤️❤️❤️ Sender dig så mange tanker 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære Sara. Jeg har jo været med på sidelinjen i kraft af at jeg er fc’s kæreste, men at læse dine ord om Nord gør stadig et enormt indtryk. Jeg er meget rørt over dine refleksioner i forhold til Nord og livet – Jeg er sikker på at Nord sidder på en lille blød sky og er enormt stolt af sin mor. For du ærer hans minde på smukkeste vis, du kæmper for hans skyld og for din egen. X tog meget, nærmest alt, fra dig den fredag, men han kan aldrig aldrig aldrig tage din og Nords kærlighed til hinanden fra jer. Den er der, som en usynligt bånd der binder jer sammen på tværs af verdener. Jeg vil slutte med et af mine favoritdigte som jeg selv har fundet stor trøst i efter min lillesøsters død;

  I thought of you with love today, but that is nothing new.
  I thought about you yesterday and days before that too.
  I think of you in silence, I often speak your name.
  All I have is memories, and your picture in a frame.
  Your memory is my keepsake, with which I’ll never part.
  God has you in his keeping, I have you in my heart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Puha digtet og dine smukke ord røre mig dybt. Ja X tog stort set alt for mig, Nord var hele min verden, det er han enlig stadigvæk, nu gør det bare så ubeskriveligt ondt, men som du siger han har ikke, og kan ikke tage kærligheden, jeg elsker Nord mere end jeg hader X. Kærligheden skal vinde…

   Tak for de smukke ord og støtten, tak af hele mit hjerte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mellie

  Forfærdeligt.
  Livet er uretfærdigt.
  Du må lide uendeligt!
  Alle tanker til dig.
  Hvordan slog han din lille søn ihjel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det er forfærdeligt, og smerte er ubærlig.

   Han kvalte ham.

   Tak for tankerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære Sara. Jeg læste din blog i går aftes, og jeg sov først kl 4 i nat. Mine tanker kredsede konstant rundt i mit hovedet, hvordan kunne han dog gøre det mod lille Nord. Tage et liv som først lige var begyndt. Jeg har kysset og krammet min datter ekstra meget idag, hun er 15 mrd. Hver gang hun hylede uden grund har jeg givet hende ekstra kærlighed. Jeg kan mærke på dit skriv og beskeder at du er et stærkt menneske. Jeg ønsker dig en lysere fremtid og at du en dag måske kan blive glad igen selvom det føles umuligt lige nu. Jeg sender varme tanker til lille Nord som kigger ned på dig fra himmelen. Jeg sender varme tanker til dig kære Sara. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja det er også den tanken som køre i mit hoved igen og igen, hvordan kunne han gøre det, sit eget kød og blod.

   Tak for at give ekstra kærlighed, Nord var så kærlig en lille dreng, og kærligheden skal stadig ud, så tak for det.

   Tak for tankerne de giver lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kæreste Sara! Jeg har ikke ord for, din forfærdelige situation. Det dyrebareste i verden, er blevet taget fra dig. Hvor kan verdenen være et grimt sted. Du har min dybeste medfølelse og alle mine tanker går til dig og din smukke, smukke søn! 💙💙💙💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sara, jeg sidder her pg græder. Jeg kan slet ikke holde op igen. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvad du har gennemgået. Din fortælling er så stærk og du er så modig og jeg er så glad for at du har valgt at skrive din historie.

  Jeg kan ikke sige andet end al kærlighed i verden til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. Nej man kan ikke sætte sig ind i den smerte det er at miste et barn, hvis man ikke selv har prøvet det, det er den største smerte man kan forstille sig, og så lige lidt mere, det er os derfor jeg har valgt at skrive om det, jeg håber jeg kan hjælpe mig selv, med at komme af med noget af den, men jeg håber inderligt også at andre i samme sorg kan se de ikke er alene, og at det er okay at snakke om hvor ondt det gør, og hvor forfærdeligt det er.

   Jeg takker for kærligheden, den giver lys i min meget mørke verden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh, mit hjerte bløder for dig, Sara. Sikke en umenneskelig smerte, du går igennem. Jeg har næsten ingen ord for bare tårer, men jeg sender dig og lille Nord i himlen al min kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak der er brug for det, det er de små lys i mørket jeg går efter i kamp ud af mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej.
  Da jeg læste din meget sørgelige historie, rejste alle mine hård på kroppen.
  Jeg er ny bagt mor, fødte min pige for snart 4 måneder siden.
  Du må være noget af en stærk person, hele din verden forandret sig på et sekund og jeg som person, ville aldrig kunne sætte mig ind i det.
  Jeg ville aldrig i mit liv kunne leve mit liv uden min pige.
  Jeg håber inderligt du en dag kommer til at se verden, som posetivt igen.
  Jeg sender alle tanker til dig og din familie og håber alt godt for dig i fremtiden<3
  Husk at tro på dig selv du er virkelig en stærk person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak for de smukke ord, jeg føler mig dog på ingen måde stærk, jeg føler mig svag og meget sårbar, men jeg kæmper for min søn, kæmper for at gøre ham stolt, kæmper for stadig at sprede kærlighed som min smukke søn altid gjorde.

   Mange tak for tankerne, det giver et lille lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Jensen

  😢 hvor er det uretfærdigt, uretfærdigt at han valgte den vej, og hvorfor tage nord med, jeg har ingen ord, hvorfor slå et lille barn ihjel, kunne han ikke bare have nøjes med at tage sit eget liv, jeg er Tom for ord, jeg tuder når jeg læser dette, og tænker hvordan kunne du gøre det, et lille uskyldigt barn. Det gør mig så ondt. Sov sødt lille nord. Og Nords mor, hvor er det forfærdeligt, håber du får alt den hjælp og støtte der kan gives. Stort knuz herfra ❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Samme tanker der køre i mit hoved igen og igen, hvordan fanden kunne ham gøre det, hvordan kan man slå et barn ihjel, hvordan kan man slå sit eget barn ihjel.

   Tak, jeg har heldigvis en masse støtte, men på tros af at der er mange omkring mig, føler jeg mig alene, jeg mangler min søn, jeg mangler mig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er det forfærdeligt. Det er uhyggeligt at nogle mennesker kan finde på at gøre sådanne ting, både mod ham og jer som er tilbage. Jeg ønsker dig ALT det bedste og bliv ved at kæmp. Han følger med oppefra og ønsker kun at se sin mor være glad og leve sit liv.
  Kæmpe knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, og jeg kæmper med alt jeg har, jeg kæmper for at gøre min søn stolt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh Sara det skær helt ind i mit hjerte at læse din historie. Du har været i mine tanker siden den dag der poppede dit oplag op på single mors lounge på fb hvor du skrev du meldte dig ud af gruppen 😞 her sidder vi og kælder ud over alle vores ex’er og lige pludselig bliver alt ligegyldig og tiden gik i stå for vores små irritationer over vores børns fædre er jo fuldstændig ligegyldige i forhold til hvad du lige har oplevet 😢 det gør ondt i mit moderhjerte at du skulle opleve det og at din søn skulle tages væk på denne måde og af et af de mennesker ( udover dig hans mor)som han jo skulle kunne stole allermest på nemlig hans far😢 jeg ville ønske jeg kunne sige eller gøre noget for at hjælpe dig men ved også godt at det ik er muligt😞 åh Sara sender dig så mange positive tanker og kærlighed mod din vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. Ja alt andet er ligemeget når ens allerstørste kærlighed bliver taget fra en, og ja så af at menneske man enlig stoler på som far, han skulle jo elske ham og passe på ham, ikke gøre ham ondt og tage hans liv.
   Jeg håber at dem der læser med, husker på kærligheden og på at små problemer er små problemer, kys og kram jeres børn, og nyd hver en dag med dem.

   Tak for støtten og kærligheden der er brug for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kender dig ikke, men ville sådan ønske jeg kunne tage din smerte fra dig. Sender en masse kys og kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Sødeste Sara – Jeg kender dig ikke, men jeg sidder ikke desto mindre med tårerne rendende ned af begge kinder. Jeg har selv en søn på halvandet år, så det du beskriver er mit – og enhver anden mors – værste mareridt. Det er mig fuldstændigt ubegribeligt, hvordan X har kunnet gøre det – som du selv skriver tidligere, så vil de fleste jo gladeligt give deres liv for deres barns, så jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvad er sket i hans hoved for at retfærdiggøre det… Ingen, INGEN burde stå i din situation – det er fuldstændigt urimeligt og jeg græder med dig. Jeg håber, at du finder styrken til at komme igennem den næste tid – Mine tanker er hos dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg lever mit livs værste mareridt, og jeg kan stadig ikke forstå at det nu er min virkelighed.

   Tak det håber jeg også, selvom det er svært at se hvordan.

   Tak for tankerne, det giver lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Sara, hvor gør det mig ondt, ingen fortjener det du har og skal igennem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Sara, hvor gør det mig ondt, inden fortjener det du har og skal igennem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det gør mig så ondt at læse dette.. Mit hjerte skriger af smerte 😭 Jeg kondolere ! Og håber den svans havner i helvede !! Ønsker dig alt godt fremover 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MS

  Din fortælling er nok det mest skræmmende og rørende jeg har læst længe. Tårene triller ned af mine kinder, og jeg sender dig min dybeste medfølelse. Ord er jo fattige her, og det er så ubeskriveligt hvad du må gå igennem. Det bør ingen opleve.

  Jeg er også alene mor, med et rigtig kompliceret brud bag mig. Jeg hader når min dreng ikke er hos mig, og især i aften efter at have læst dit indlæg ville jeg gerne have givet ham et ekstra kram og et kæmpe kys. Jeg er så heldig at jeg har muligheden for det når han kommer hjem igen, og med din historie vil jeg fokusere på hvor heldig jeg er, frem for at savne.

  Jeg har ingen trøstede ord, kun at jeg håber du er ok og kan se fremad. Nord vil altid være i dit hjerte og du vil altid være i hans ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, og tak fordi du tænker sådan, du er nemlig heldig fordi du kan glæde dig til at du ser din søn igen, kys og kram ham lige lidt mere end du ellers ville ha gjort, så giver Nord nemlig stadig kærlighed, han var den kærligste dreng.

   Tak, jeg synes det er meget meget svært at se fremad, men jeg kæmper mig vej, for Nord og med ham i mit hjertet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margret

  Oh jeg græder med dig søde Sara min :-(,dette er forfærdeligt og det du skal igennem kræver så en stærk person, og det er du! du er sej og du gør Nord så stolt med din indsats her, du er hans helt og MOR som kæmper af sorg og savn men han er hos dig og gav dig styrke til at starte din blogg tro mig, Jeg er så stolt af dig og tror at alle er,du er en fighter og NORD ELSKER DIG FOR DETTE <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak og jeg håber du har ret, jeg kæmper ihvertfald for at gøre ham stolt, men hold nu op hvor er det svært uden ham, jeg savner ham så ubeskriveligt meget. Han var og er mit et og alt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabriella

  Mange kram og tanker til dig Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bjerning

  Hvor er livet uretfærdigt nogen gange. Jeg er tom for ord. Håber virkelig du er omgivet af kærlige mennesker der vil dig det bedste og kan hjælpe dig igennem det her mareridt. Tusind tanker til dig. Sov godt lille Nord 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Kære Sara
  Jeg har kvalme og ondt i hjertet…. Det her er sådan et tidspunkt hvor jeg ikke aner hvad jeg skal sige, men fandme ikke smutter uden at sige noget!
  Jeg har selv mistet min 1 årige søn, men til sygdom! Det var og er fuldstændig rædselsfuldt, men forventet…
  Det du er igennem nu, skulle ingen nogensinde gennemleve…. Der er ingen mening med det, fuldstændig utilgiveligt og så frygteligt og hadsk, at det er svært at sætte ord på!!
  Det hér kommer du aldrig over, men du vil lære at leve med det ❤️
  Hvor derhen skøn ud, den lille Nord! Jeg sender alle mine tanker til dig i dag! Og tænder et lille lys for din Nord og min Elias
  Knus, fra en englemor til en anden ❤️👼🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg er glad for du siger noget, og tak for dine tanker og lyset, Du kender til smerten af at mistet det man elsker højst, og at vide man ikke er alene giver lys, at vide at min Nord ikke er alene der hvor han er giver trøst, så må de lege, smile og grine sammen. tak for støtten, det betyder rigtig meget når det kommer fra en englemor <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Puha så sidder man da lige med tår i øjnene, sikker et mareridt! Den lille fyr, han kan ikke blive mere uskyldig💜🌸 rigtig sejt du kæmper videre, alt lykke sendes til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja mareridt er et helt rigtig ord valg, og ja han var bare en lille uskyldig dreng. Tak og ja jeg kæmper, kæmper for det min søn. igen tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Kære Sara! Det gør mig så frygtelig ondt at høre hvad der er sket med din lille søn Nord😢 Mit hjerte græder enormt højt, for helved hvor er det dog tragisk!! Jeg vil så gerne kunne sige noget og gøre noget, det gør så forfærdelig ondt 🙏🏼 Jeg kondolere virkelig mange gange 💙😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har slet ingen ord. Det gør mig så ondt, helt ind i hjertet. Jeg sender dig tusind knus og tanker, og det samme sender jeg til Nord. I er i mine tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Gud. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige udover at jeg er så ked af det hele jeres familie går igennem. Jeg ville ønske jeg kunne fjerne noget af jeres smerte ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det ville jeg også ønske at du kunne, men det er der desværre inden der kan, men tak for tanken ihvertfald <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Margrethe

  Mit hjerte bløder for dig og lille Nord ❤️ Åh, sikke en skrækkelig historie. Hvor er du sej at du deler den. Jeg har selv en søn på 8 måneder og jeg kunne selv ikke i min vildeste fantasi, forestille mig en verden uden ham. Jeg sender dig de varmeste tanker og knus herfra. Kæmp videre. Du må ikke give op. For Nord’s skyld. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, Nej jeg kan heller ikke forstille mig at leve uden min Nord, derfor må jeg finde en vej at leve med ham på en eller anden måde, og selvom jeg ikke ved hvordan, så kæmper jeg, nemlig for Nord´s skyld <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merlina

  Jeg har læst din blog måske 20 gange de sidste 2 dage, og hver gang for jeg en kæmpe klump i maven, jeg bliver husket på at elske mine piger ekstra meget, og sige samt vise dem det.

  Som du uden tvivl sikkert selv tænker igen og igen, hvordan kan man være fyldt med så meget had til et menneske, at det skal gå ud over sit eget barn er mig helt uforståeligt.

  Du må på ingen måde tro på de ord der er skrevet, fra hans hånd af, du virker som alt andet en egoistisk, tvært i mod som en meget kærlig mor der ikke havde andet en kærlighed til din dreng og familie.

  Du for et stort cyber kram herfra, du må ikke give op og lade x vinde Sara ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære unge kvinde , mor ……. Kære Sara .
  Mit hjerte græder med dig og for dig . Jeg håber du har styrken og hjælpen til at stå dette igemmen …..
  Jeg kan ikke sætte mig Ind i det kaos, dit indre må være ….kan ikke sætte mig ind i din ubegribelige sorg…Og dog ….. Jeg er selv mor til 4 , nu voksne, børn . Børn som jeg til enhver tid beskytte uanset hvad ,…..
  Du har oplevet det, ultimative , værste en mor kan udsættes for ❗️
  Det er en ubegribeligt og egoistisk handling “x” har gjort, at tage et liv der , formentlig, er lavet i kærlighed er det ondeste man kan gøre ( må han,”x”, brænde op i helvede ‼️‼️) ,
  Kære unge kvinde , mor , kæreste Sara
  Mit hjerte blødt med dig og for dig ….. Ord er fattige og hule i denne ” situation ” , jeg ville ønske , at jeg kunne tage dig i min favn, og knuge dig ind til mig , jeg ville ønske jeg kunne tage en smule af din sorg og smerte fra dig ……
  Kærligt Cyper kram …… ❤️ Malene
  ✨✨ Nord , lys ned til os ✨✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære pige, kvinde, mor ❤️ Jeg kan slet ikke sætte mig ind i dit tab ….. Og så alligevel kan jeg ! Jeg er mor, til 4 , nu voksne, børn . Enhver sund forældre kender til skrækken for , at der skulle tilstøde ens børn noget slemt , uanset hvad det slemme er …… Så er vi , næsten , alle drevet af en beskytter trang overfor vores børn . Jeg sidder her , med tårer i øjnene og prøver , at forstå …….. Forstå det ubegribelige …… Hvad er det , der får et menneske til at slukke et barns lys ….. Bare for , at ramme den anden forældre ? Jeg har en svag idé om , at du må gøre dig de samme tanker ! Hvorfor skulle Nord’s lys slukkes ? Et barn som i , givet, har lavet i kærlighed . Hvorfor skulle hans lys slukkes af had ? Jeg prøver , at forstå …… Men min hjerne og hjerte vil ikke , det er simpelt hen for ondt til at jeg bare tilnærmelsesvis forstår det. Jeg begræder dit tab, jeg begræder at Nord måtte bøde for noget han er uden skyld i . Der findes ingen pæne ord , ingen undskyldninger for den egoistiske gerning ” X” , her har gjort . Kære pige, kvinde, mor …… Jeg håber at du , med tiden vil finde lidt fred i sjælen , du vil aldrig komme til at forstå det …. For det er ubegribeligt ….. Fra en mor til en anden ….. Kæmpe kæmpe kram ….fattig men velment kram .. 🌹
  Lille Nord ……. Lys ned til os 🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hvorfor og hvordan han kunne gøre det køre i mit hoved igen og igen, det giver en mening, jeg kan ikke forstå det, det er utilgivelig, sit eget barn, jeg ville give mit liv for Nord, så at man tage hans liv, kommer jeg aldrig til at forstå. Nord var mit lys, min verden og mit liv, At x ikke har haft det sådan forstår jeg slet ikke, alt gik den rigtige vej, X var begyndt at kunne have Nord hos sig selv, han så ham mere og mere, og så vælger han at tage hans liv, igen det giver ingen mening, jeg forstår det ikke, og jeg er slet ikke i stand til at sætte mig ind i hvordan han kunne gøre det.

   Tak for støtten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er uden ord! Hvis man kan overleve den smerte du går igennem kan man alt! Nord ville ønske sin mor kæmpede videre og det gør du! Så sej! 🙏🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja det ville han, han elskede livet, så det ville ikke være okay, hvis jeg gav op, selvom jeg da ærligt har lyst til det hver dag, men jeg kæmper, jeg kæmper for at gøre min søn stolt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna David

  Er så stolt af dig, Sara <3 Tænker på dig <3 Kærlighed til dig og Nord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Micha

  Kender dig ikke men jeg har stadig grædt så mange tårer med dig. Hvert et skrdt du tager, imponerer mig. Jeg vil følge dig og sende al den energi og karma til dig, jeg overhovedrt kan❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, støtten betyder meget for mig, det giver styrke til kæmpen for livet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Marie

  Sara, du er ganske simplet den stærkeste kvinde jeg nogensinde har mødt!💖💖

  Min hjerte gik helt i stykker over at læse, hvad der skete den dag.💔💔

  Tak fordi du deler din sorg med os! Tak fordi du viser din styrke i din sårbarhed! Tak fordi du kæmper (sikkert en daglig kamp) for at du ikke overgiver dig til hadet!

  Kram og kys herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg føler mig på ingen måde stærk, Jeg føler mig faktisk meget svag og sårbar, men jeg har så meget kærlighed til Nord at jeg ikke giver op, jeg kæmper hver dag, Jeg kæmper for at gøre ham stolt. og hadet er der selvfølgelig, det er der ingen tvivl om, men kærligheden til Nord er større.

   Tak for de smukke ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merlina

  Jeg sidder med tårerne løbene ned af mine kinder mens jeg læser dine egne ord omring dit store tab.
  Ingen forældre, burde opleve den smerte det er at deres barn bliver revet fra dem af en medforældre, eller andre for den sags skyld, og slet ikke når de er så små som nord.

  Fra jeg læste om det i nyhederne og til nu, og stadig fremover vil du og nord være jævnligt i mine tanker.

  Jeg kendte dig kun fra hestene nede ved Rikke, men din sorg og smerte rør mig dybt, og jeg har dyb respekt for at du kan skrive så ærligt om din smerte.

  Du er en mega stærk kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Du har helt ret, ingen forældre burde opleve den smerte jeg gør, det er ubærlig, det er ondt og det er ikke okay, det er ikke det der er meningen med livet, mennesker får børn for at fylde dem med kærlighed og så kan vi leve videre i dem en dag, ikke for at de skal dø, og slet ikke for at slå dem ihjel. det er så ondt. Nord var bare en lille glad uskyldig dreng.

   Jeg takker for støtten, tankerne og de smukke ord, det giver styrke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Björgvin Arnarsson

  Med tårer i øjnene sender jeg dig, kære Sara, et KÆMPE knus ❤️💙Du og Nord har et fast sted i mit 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak. og tak for pladsen i dit hjerte, det betyder meget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvil i fred , kære mor , det der er sket smerter langt ind i sjælen , det er så ondt at man mister evnen til at kunne sige noget der kan hjælpe , for intet bringer ham tilbage , den virkelighed du står i nu er ubærlig , uretfærdig og uforståeligt – føler med dig 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja det er ubærlig, det gør så ubeskriveligt ondt, og jeg synes det er uretfærdig at den ondskab skulle gå udover min elskede lille dreng. ingen forældre skulle opleve at miste sit barn, det er ikke det der er meningen, det er ikke okay. så hvordan klare man den her? jeg ved det ikke, men jeg håber bloggen og støtten jeg mærker fra alle jer, hjælper mig på vej <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  🙁 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Fy for satan, Sara❤️❤️❤️❤️😰😰

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny som englemor og blogger.