Ny som englemor og blogger.

Ny som englemor og blogger.

Hej derude!

Jeg er ny som blogger, så jeg håber I tager godt imod mig.

Navnet er Sara, alder 33 år, jeg er fra København, ejer af en frisør/skønhedssalon i indre københavn, og jeg har altid elsket mit fag. Jeg var, og er stadig i hjertet mor til Nord. Selvom jeg var alenemor, var der masser af tid til venner og familie, men jeg var først og fremmest mor. Desværre har jeg nu fået titlen som englemor. Jeg mistede min lille søn Nord, fredag. d. 10/6 2016, da min ekskæreste (han bliver her på bloggen betegnet som X ) kvalte min søn. X var Nords biologiske far og vi boede sammen, som en familie de første 8 måneder af Nords liv, men jeg mener at han mistede retten til titlen som Nords far, da han valgte at tage Nords liv. Derfor betegner jeg Nord som min og ikke vores søn. Nord var kun 1 år og 7 måneder da han blev dræbt. X tager, ca. 3 timer efter, sit eget liv ved at springe ud foran et tog.

Nord var en meget glad og kærlig dreng. Det vil I komme til at høre meget mere om her på bloggen. Det hele skal med; fra han ligger inde i min mave, hans fødsel, hans liv og hans død.

Min ekskæreste var en syg mand, og han har med mordet på min søn bevist for hele verden, hvor sindsyg han i virkeligheden var. Han har budt mig alle mulige former for smerte, såret mig på alle tænkelige måde, og det kommer jeg selvfølgelig også ind på senere.

Hvorfor blogger jeg? Ja, fordi jeg har noget på hjertet, mit hjerte er blevet knust og nu har jeg en masse tanker og følelser jeg gerne vil dele. F.eks. hvem er jeg? Jeg ved det ikke længere. Før var jeg meget social, og i bund og grund en glad kvinde, der dog havde sit at kæmpe med. Jeg var ved at få styr på livet igen efter bruddet med X. Jeg var glad hver dag, jeg skulle bare have et lille smil fra min skønne søn og så gik det hele jo nok, men hvad så nu? Hvad nu, når jeg ikke længere har Nord, hvad gør jeg så? Hvordan skal jeg leve uden Nord? Hvem er jeg nu og hvem skal jeg i fremtiden blive til? Jeg er selvfølgelig stadig Nords mor og det vil jeg altid være. Det skal, og kan ingen tage fra mig. Men det er som om at, jeg er nulstillet, jeg skal lære alt forfra. Min vej til livet er hård, mørk og meget, meget lang, men der er en vej, det ved jeg der er, for jeg ser de små lys folk de tænder hver dag, og så længe der er bare et enkel lille lys at gå efter, så går jeg. Ikke fordi jeg har lyst, men fordi jeg SKAL – Jeg skal leve igen!

 

Skriv en kommentar

 • Camilla

  Kære Sara❤️
  Din historie berøre mig dybt. Jeg husker ikke hvornår jeg sidst har grædt så meget som da jeg stødte på din blog. Jeg har selv en datter der er samme alder som din lille Nord, da han blev frarøvet livet, og det er mig en gåde hvordan du er stående endnu. Du er en beundringsværdi, sej og stærk kvinde! Nord har en virkelig sej mor, det håber jeg du ved❤️ Hvad du har gennemgået er det værst tænkelige man som mor kan gennemgå, og jeg sender dig et kæmpe knus og den største medfølelse, og min dybeste respekt. Jeg håber og ber til af alle mennesker at der venter dig en lys og lykkebringende fremtid med masser af varme og glæde, for det fortjener du. År 2017 skal være dit år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, Jeg føler mig på ingen måde stærk, jeg føler bare ikke jeg har andre valg end at kæmpe, min familie har mistet og lidt nok, så jeg er nød til at blive og kæmpe, selvom jeg uden tvivl helt vil være hos Nord, savnet er ulideligt. Tak for støtten, det betyder så meget mere end du kan forstille dig. Det er de små lys i min ellers så meget mørke verden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Sara.
  Har brugt mange mange timer på at sidde og læse din blok de sidste par dage og hver gang triller tårene. Din historie og måde at skrive på rører mig dybt i hjertet. Føler virkelig din smerte når jeg sidder og læser, selvom ingen sikkert kan forestille sig hvordan det må være.. Wow hvor er du sej og stærk at du tør dele din forfærdelige historie. Dyb respekt til dig og ønsker dig alt godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak fordi du høre mig… støtten og kærligheden jeg møder er mit lille lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Kære søde Sara.
  Jeg læste om det hele på ekstrabladet for nogle måneder siden, hvor jeg allerede dér blev meget ked af det. At læse dine indslag får mine tårer til at trille. Hvor har jeg ondt af dig, og hvor føler jeg med dig.. Intet vil nogensinde retfærdiggøre din eksmands handling(er), og må han brænde op i helvedes. Jeg håber du kan komme igennem denne svære tid så godt som du nu kan, og mine tanker går til dig og dine nærmeste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hej Sara❤️
  Jeg har fulgt med på din blog i et stykke tid nu og jeg har så frygteligt ondt af dig, du klarer livet så flot og takler denne situation som en yderst sej kvinde❤️du er så sej👌🏼 Håber at du får det meget bedre og at Nord vil kunne kigge ned fra himlen og tænke “hold kæft en sej mor, jeg elsker hende” for det fortjener du🙏🏻 Jeg går kun i 7. Klasse men alder har ingen betydning for jeg forstår dig og ønsker dig alt godt fremover❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak for de smukke ord, det varmer i en meget kold tid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Hej Sarah.
  Jeg tror aldrig nogensinde, at jeg kommer til at sætte mig ind i din situation. Det tror jeg ikke nogen, kan før, at de har prøvet det ( Hvilket jeg for alt i verden aldrig ville ønske for nogen) Men har sådan lyst til at skrive dette. Du er så skide sej! Hold nu op !! Du har en viljestyrke der siger spar to, og det beundre jeg dig for. Jeg ønsker dig held og lykke fremover!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Nej jeg vil heller ikke ønske for nogen at skulle være i samme smerte som jeg, selv ikke min værste fjende. tak for støtten, det betyder så meget for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kæreste Sara
  På alle tænkelige måder føler jeg med dig. Ingen her i verden, fortjener at få taget noget så dyrebart fra sig, som ens eget barn. Jeg ved, at lille skønne Nord sidder og kigger ned på dig, som den smukkeste stjerne på himlen. Du er en utrolig sej kvinde, jeg ønsker dig alt det gode fremover <3
  Mange knus og kram
  Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Kære Sara. Hvordan kan man overhovedet tænke på at dræbe sin egen søn. Jeg har meget MEGET svært ved at forstå. Dog går jeg også kun i 5 klasse men alligevel. Det er så syndt for dig og håber du klare dig. Knus og kram fra mig😞❤️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   tak. og ligemeget hvor gammel man er, tror jeg det er meget svært at forstå, tak for dine tanker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • FruL

  Kære Sara..
  Først og fremmest det varmeste kram og tanker til dig! ❤️
  Er tom for ord! Hvad skal man sige til en mor der har mistet det dyrebareste hun har?
  Din historie og din måde at fortælle om alle følelser og tanker, rører mig dybt! Især fordi jeg selv har en søn (der også hedder Nohr) på 14 mdr… Nej hvor det rammer lige i hjertet, og jeg græd og græd, første gang jeg læste din blog…
  Det er så uretfærdigt for dig som den kærlige mor, man tydeligt mærker du var/ER!, og det er så uretfærdigt for din lille Nord, som knap nok fik begyndt sit liv!
  Jeg synes du er fantastisk stærk og sej, både fordi du kæmper for at livet på en eller anden måde skal fortsætte, men også fordi du så ærligt erkender dine følelser og tanker om det hele…
  Jeg sender mine varmeste tanker til din smukke engel i himlen, og til dig, i håb om at du får den støtte og hjælp du har brug for, for at kunne leve et liv igen! ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak, tankerne og støtten giver håb og lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kæreste Sara.. Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg føler med dig. Du har oplevet en mors værste mareridt.
  Nord er ikke længere hos dig, men han er den smukkeste og klareste stjerne på himlen og jeg ved han sidder deroppe og kigger ned på dig og han er stolt. Hans mor er en sej kvinde <3
  Tak fordi du lader os følge med i dit liv og dine tanker
  Mange tanker til dig Sara <3
  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak. og jeg håber inderligt du har ret, jeg kæmper ihvertfald hver dag for at gøre ham stolt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  ❤ sender dig en masse tanker og kram. Har ikke ord der kan beskrive hvor meget jeg føler med dig. Du har oplevet det værste en mor kan opleve. . ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, tankerne giver lidt lys i min meget mørke verden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danni Højvang

  Kære kære Sara…..
  når man læser din blog bliver du sendt direkte ind i smerte og oplevelse som var man der selv og oplevede den 🙁
  Den smerte du har oplevet kan ingen nok forestille sig …. jeg sender min dybeste kondolance til dig og din familie.

  jeg har hermed tændt et lille lys til din dejlige søn Nord mens der bliver spillet Elefantens vuggevise

  <3 <3 stay strong

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange mange tak. støtten og tanker er mit lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kæreste Sara
  Vores hjerter græder med og for dig. Verden er ikke altid retfærdig. Krig, sygdom og det, at miste det aller dyrebareste vi har – ingen går desværre helt fri. Du er en smuk kvinde og trods dit store tab, viser du allerede en enorm styrke. Den styrke kan aldrig hele dit knuste hjerte, men den vil hjælpe dig videre. Uanset hvad vi skriver/siger kræver, så giv sorgen tid og plads først, understøttet af den indre styrke, du tydeligt har.
  Vi kender dig ikke personligt, men vi tænker på og føler med dig – og alle de andre, der må lignende igennem.
  Jeg sender de bedste tanker og en stor krammer til dig.
  Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kære Sara,

  Hvor er det råt, forkert, sygt ja på alle måder helt forfærdeligt. Undskyld mit sprog men hold kæft en syg stodder.

  Jeg føler med dig, og hvor er jeg ked af det på dine vegne, det er værre end den værste gyserfilm, det du går igennem.

  Jeg har læst alle dine indlæg, og hvor skriver du du flot, det er imponerende, at du kan udtrykke dig så flot følelsesmæssigt, du er stærk!

  I denne helt forfærdelige sorg, der må du ikke miste dig selv, du har stadigvæk et liv med masser af gode fremtidsmuligheder, og dem ser du ikke nu – narturligvis. Men du har masser af potentiale, du har sødme, du er køn, du er oprigtig og ikke mindst så har du en stærk vilje, du er en fighter!!

  Du har en super familie, som er hos dig i den svære tid, du er heldig!

  Jeg har næsten ikke ord for det du går igennem, men du har været rodet ud i noget rigtig skidt med din ex, I har sgu ikke været gode for hinanden, du fortjener meget bedre, men desværre bringer det ikke din lille søde dreng tilbage, det er en ubærlig sorg du skal leve med, men heldigvis har du mange søde venner og familie, som kan hjælpe dig. Du fortjener det gode liv, og det vil du også få på sigt.

  Jeg er selv mor til en lille dreng på 16 måneder, og bare tanken om at miste ham er ubærlig. Jeg har selv været igennem en forfærdelig sorg/krise, som jeg aldrig kommer mig over, men jeg har lært at leve med det, og livet er blevet godt alligevel, og det bliver det også for dig igen.

  Jeg ved ikke, om det lyder dumt, og hvis du overhovedet tror på det, men du kan søge hjælp hos en clairvoyant (selvfølgelig en professionel) som “taler” med de døde, her kan du måske få hjælp til at tale med din søn og sige farvel til ham.

  Og måske hvis vedkommende også kunne få kontakt til din ex, så kan du lige give ham en sviner med på vejen og sørge for, at han aldrig får sjælefred (det fortjener han ikke), og her er det jo dig der i sidste ende får det sidste ord. Gjort er gjort men det sidste ord er sgu ikke sagt endnu!

  Anyway jeg har bare hørt/læst at flere som har mistet en pårørende, har benyttet sig af dette, og de har fået det bedre efterfølgende. Hvis du ønsker det, så kan jeg anbefale dig en rigtig dygtig en.

  Jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

  Mange varme tanker herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak, Jeg ved ikke helt om jeg tror på at livet bliver rigtig godt igen, men jeg tror på og kæmper for det bliver værd at leve igen, at jeg en dag kan smile og grine uden det gør så fandens ond.

   Tak jeg er blevet kontaktet af flere clairvoyante, og det skal da prøves en dag. dog tror jeg ikke at jeg skal snakke med X, han skal bare lide, og aldrig få fred. Men jeg vil selvfølgelig gerne have kontakt til Nord, hvor meget jeg tror på at man kan, ved jeg ikke, men jeg ved at jeg kan mærke ham. <3

   mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martin Gormsen

   En skam at din eks ikke fik den rette hjælp i tide. Det er tragisk det der skete. Manden var tydeligvis syg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   ja… Han ville ikke have hjælp. han havde det fint og alt var godt sagde han..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine ord rammer mig hårdt. Er selv mor. Har læst en del af dine indlæg. Det valg din x tog om at tage din Søn’s og hans eget liv, er IKKE DIN SKYLD. Ingens adfærd(din) kan berettige et andet menneske (x) i at tage et liv. Aldrig nogensinde. Intet er din skyld af den handling her. Han vil have du skal have skyldfølelse. Men du skal ikke tro på ham.
  Du kæmpede som mor. Og du kæmper stadig. ❤️ Gid du har folk omkring dig som kan rumme din sorg og passe på dig! Kærligt, Pernilld
  Og PS. Ja, skriv for f… Det hele skal ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak <3 og ja jeg prøver at få skrevet ud, få lukket bare lidt af smerten ud. tak fordi i/du høre mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hvilket mareridt du har oplevet! Respekt til dig for at dele med alle os andre. Det gør ondt helt inde i min rygmarv, når jeg læser din historie og hverdag❤️ Intet kan erstatte DIN Nord❤️ Masser af tanker til dig og ikke mindst din elskede søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg er tom for ord. Sikke en smerte du må leve med resten af dit liv. Jeg håber det aller aller bedste for dig. Jeg ville ønske jeg kunne tage smerten fra dig og hjælpe dig.
  Kan jeg hjælpe? Uanset hvad…
  Selvom jeg ikke kender dig, er jeg bare så stolt af dig. Du er så sej. ❤️ kærlighed til dig og Nord ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   smerten er desværre min alene, og inden kan tage den fra mig, desværre, men du/i kan støtte og lytte til mig, se min smerte og give mig styrke ved bare at være der, når jeg er tæt på at give op.
   tak kærligheden skal vinde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Sara. Tak for din historie. Hvor er det dog forfærdeligt. Jeg føler med dig og ønsker dig alt det bedste fremover. Det er det hårdeste du går igennem lige nu. Rip Nord – himlen har fået en smuk stjerne. ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tom

  Hej Sara
  Siden jeg på stadion så banneret og fandt ud af hvad det handlede om, har du og din familie været i mine tanker, den ubeskrivelig sorg og smerte i må føle, er jo ikke meningen vi mennesker skal udsættes for, der er intet man kan sige eller gøre der kan gøre det lettere for jer, men bare der var så tror jeg der er rigtig mange der ville gøre det. Jeg er rigtig glad for at du har lavet din blog, så vi kan følge med hvordan der igen lidt efter lidt kommer små lyspunkter og værdier ind i jeres liv.

  du skal vide du er i manges tanker,
  hang in there

  Forza Brøndby <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak. Støtten giver lys i mørket, så at se den støtte og banner betød så meget for mig, det var så stort, og jeg fik lidt af min tro på livet igen, ved at se hvor mange der støtter os og føler med os. så tak for jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruth

  Hvor gør det ondt når man læser hvad der er sket for din lille søn og dig,der er en sang på Youtube der hedder, en hilsen til himlen,den siger alt jeg føler sådan med dig,det må være den største sorg at miste et barn,mange knus og kram til dig Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørn

  Det mener en om at man skal huske og elske sine nærmeste hver dag. har selv lige fået en søn , han er 10 uger gammel.
  Jeg sidder på min arbejdsplads og Tuder i lange baner . Kæft det sørgeligt , jeg håber han fik en langsom og smertefuld død din X .
  Føler med dig, og det her vil jeg sent glemme .
  hver gang solen skinner så er det Nord der kigger ned på os .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja det håber jeg os, men synes han slap alt alt for nemt. Håber han aldrig finder fred.
   Ja husk at nyde hver en dag med din søn, kys og kram ham lidt mere, husk kærligheden.

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Tænkt at man kan tage livet af sit eget kød og blod. Føler med dig, blev selv englemor til en skøn lille dreng som 16 årrig. Idag er jeg mor på 25 og har to skønne drenge Dean Marinus på 2,10 år og Norh Andreas 3 mdr.
  Sender dig det største kram, og håber du finder din måde at komme videre på. De varmeste tanker til dig og Nord

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja det kommer jeg heller aldrig til at forstå. Man skal som forældre passe på sine børn, ikke gøre dem ondt.

   Tak det håber jeg også, og jeg kæmper for det.

   Tak for tankerne <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Kære Sara.

  Tårerne vælter ned af mine kinder. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal sige! Det gør mig SÅ ondt.😢
  Sender mange varme tanker til dig og din smukke søn.💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor gør det bare ondt helt ind i mit hjerte, at høre din historie. Kan slet ikke holde tårerne tilbage.
  Du har min aller dybeste medfølelse ❤
  Ingen burde opleve sådan en smerte. 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Kære Sara
  Jeg har tænkt meget på dig fra den dag.
  Kender jer ikke, men det har gjort så ondt.
  Viste at det var sket om morgen, men viste ikke at det var ved min kollega som jeg skulle hente efter aftale.
  Jeg kunne mærke den trukket stemning da jeg stod ud af bilen. Blev udspurgt af en journalist lige ud fra min kollega som bor lige der hvor det skete. Og selvfølgelig kunne jeg ikke svarer på hendes spørgsmål da jeg intet viste om jer. Og havde da aldrig gjort det hvis jeg kendte jer!
  Min kollega og jeg har snakket om det ind imellem da hun jo var meget berørt af det.
  Du er meget i vores tanker ❤
  Vi andre der ikke har været dette igennem kan jo slet ikke sætte os ind i de smerter du går igennem her efter.
  De må være ulideligt de smerter og føler så meget med dig. Jeg syntes at det er så fantastisk at du har det der skal til at kunne være så åben for alle om det du bærer rundt på. Du virker som en så hjertelig og varm person ❤
  Men det er en trøst at han dog har en legekammerat på 4 år der oppe på sin smukke stjerne 🎇
  Kærlig hilsen Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. Smerten er ulidelig, Jeg savner min lille dreng så meget, og tak, jeg prøver at være åben omkring det, selvom det gør så ufattelig ondt, men min søn var så fuld af kærlighed, og den kærlighed skal stadig ud i verden.
   tak for støtten og de smukke ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Sara. Jeg kender dig ikke. Men fandt din blog via nutidensmor. Jeg håber, at det kan hjælpe dig med sorgen at skrive om Nord, om dine tanker og følelser. Jeg ved, at det hjælper mig, selvom mine oplevelser og baggrund for at blogge er noget anderledes. Men det hjælper. Jeg ønsker dig alt det bedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, og tak fordi du skriver, du har tændt et lys i mørket, mit håb med bloggen er hjælpe mig selv, men helt sikkert også at hjælpe andre, så tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk Brüel

  Kæreste Sara. <3 Ord kan være så fattige for det helvede du lever i nu, er ikke noget et menneske skulle opleve. Jeg har kendt dig og din lillebror siden din lillebror gik i børnehave med mine døtre, men du kender ikke mig. Kun har vi mødtes kort hvor jeg talte med din mor for små 3 uger siden. Smerten lyste ud af dig, og mit hjerte græd. Men selv om jeg ikke kender dig personligt så er du i mine tanker hver dag <3 Du har oplevet det mest grusomme et menneske kan opleve, og at du har overskud til at dele din sorg er stort. Jeg mistede min "søn" svigersøn på 28 år for snart et år siden og sorgen er så forfærdeligt. Jeg ville ønske jeg kunne gøre dit liv letter, men det er der ingen der kan. Du lever med dette hvert sekund og har heldigvis familie og gode venner der støtter dig, Men i dit hjerte er du dybt ensom og ulykkelig. Du forsøger at være stærk og det er stort, men jeg kan bilde mig ind at jeg forstår dig. Men det passer jo ikke. Mit hjerte græder og tårene triller for du eller ingen skulle nogensinde opleve at din lille dejlige dreng Nord skulle tages fra dig af en syg og egoistisk mand. Det er simpelhen for grusomt. Tiden læger alle sorger, siges der. Men dette passer ikke, for du vil aldrig blive den samme. Må du med tiden og kærlighed en dag igen få et godt liv ønsker jeg dig og alle der elskede lille Nord <3 Som jeg startede så er ord fattige, og jeg ville så gerne kunne give dig mod og styrke.Kun kan jeg sige at du fortjener alt den kærlighed du modtager og masser af gode kærlige tanker sender jeg dig og din familie <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja jeg er fyldt med smerte, mit hjerte er knust i en million stykker, og hver et stykke skær i mig, så smerten kan jeg nok ikke skjule, jeg prøver at være stræk, men så alligevel ikke, for jeg kan ikke holde min smerte inde, men jeg kæmper hver dag for at gøre min søn stolt, han var så fuld af kærlighed og den kærlighed skal stadig ud i verden. Jeg takker for støtten, for som du selv skriver, så er jeg ensom, og det er på tros af at jeg har familie og venner hos mig hele tiden, men jeg mangler min søn, jeg mangler mig. Jeg håber jeg en dag kan finde noget ved livet der gør det hver at leve igen, men indtil da kæmper jeg bare for at overleve. igen tak for støtten, det er lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Kære stærke Sara.
  Jeg faldt ved et tilfælde over din blog. Jeg er ligesom dig mor, og jeg kan slet ikke forestille mig hvad du gennemgår.
  Du er helt igennem et fantastisk stærkt menneske, og du skal nok klare dette, for det havde din smukke søn Nord ønsket.

  Jeg vil følge med i din blog, idag bliver ikke den sidste dag, at jeg lader en tåre falde for Nord.

  Et kæmpe kram fra mig til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det gør ulideligt ondt, savnet er det værste, og tanken om jeg ikke ser min smukke dreng igen, er ubærlig. Jeg følger mig på ingen måde stærk, jeg føler mig svag og meget sårbar, men jeg kæmper og det gør jeg, for det ville Nord ønske som du skriver.

   Tak. Tak for støtten, den giver lyd i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Ray

  Kære Sara. Jeg synes at denne blog er et klogt og stærkt valg. Jeg tror at den er en del af din sorg proces. En positiv del.Formodentlig og forhåbentlig vil den hjælpe dig til med tiden bedre at ” kunne være i din krop” og måske endda hjælpe dig til at finde din plads her i livet igen. Husk at vi tænker på dig nærmest hver eneste dag. Også når vi er stille. Og vi sender dig lys og kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak, og det håber jeg, Jeg ved at jeg ikke får Nord igen ligemeget hvad jeg gør, men med bloggen følger jeg dog at jeg gør noget, hjælper mig selv, ja hvem ved måske hjælper andre, det er ihvertfald mit håb, så folk i samme sorg ved de ikke er alene.

   Tak der er brug for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Der findes slet ikke ord for hvad du går igennem nu… Det gør mig så ondt- som mor er det jo den værste frygt.. At miste ens lille..
  Måske har det ingen entydig fra en fremmed- men du får kæmpe thumps up fra mig, for at dele din historie. Desuden har jeg kyst til at sende dig kæmpe kram..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det er den værste frygt og jeg lever mit livs værste mareridt. Det har det støtten betyder meget for mig, det giver lys i mørket og jeg tager gerne i mod, et kram <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Hvor er det en trist historie. Mit hjerte græder for dig Håber du kan blive hel igen. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hel bliver jeg nok aldrig, Nord vil altid mangle og derfor vil jeg altid mangle en del af mig selv, savnet til ham vil altid være der, men jeg prøver at se det som om at jeg har fået et kæmpe handicap, og så skal jeg finde en måde at lære at leve et “godt” liv med det.

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte laundav blaaberg

  Hej Sara mor .. jeg har læst begge indlæg og hvor er det stærkt arxduc,så hudløst ærligt fortæller os hvad,hvordan og hvorfor du mistede din lille dejlige dreng , nord .. jeg kan virkelig godt forstå du/i ik kan tilgive x .. jeg ville hade ham evigt og forbanne ham i alle hans liv .. jeg er lykkelig for at jeg ikke kendte ham personligt …
  Det er så smukt du er blevet blogger ,selv om jeg er total amatør på det område ,men kan vel læres .. hvem ved måske du kan hjælpe/de kan hjælpe dig som er i ligende situationer..jeg er sikker på at der kommer noget godt ud afdin blok for både dig og andre .. you rock and nord the World girl 🙌 👍 💗🌻 🐞🍀🎭 🌌⭐🌟⭐🌟🌞🌠✨ jeg ved du er stærk Sara ( du kan bare ik selv se det lige nu ), og så vidt jeg husker er du tyr 🐂 af stjernetegn ( det er jeg også ) og de er stædige og rejser sig hver gang .. kærlighed,gode tanker og trøst (så vidt det er muligt ) sender jeg til dig 10 foldigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg hader ham også, det skal der slet ikke være nogen tvivl om, men jeg elsker Nord højre end jeg hader X, jeg hader ham for det han har gjort og jeg tilgiver ham aldrig. Men kærligheden til Nord skal vinde, Kærligheden til Nord skal give mig styrke til kampen for live, den bedste hævn over X er at jeg en dag kommer til at leve igen, at jeg en dag kan smile og grine, føle lykke igen, men Nord skal med hele vejen.

   Ja vi rejser os, og kæmper for det vi har kært, og selvom Nord ikke lever mere, kæmper jeg stadig for ham, kæmper for at få hans livsglæde ud i verden, kæmper for at gøre ham stolt. Tak for kærligheden og de gode tanker, der er brug for det og det betyder meget for mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sara du er en af de sejeste chicas jeg kender er mega stolt af din beslutning til at blogge kæmpe knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olympia

  Flot Sara! ❤ Rigtig stærk træk. Din smerte må være uendelig, men jeg kan læse, at du har visdommen og dybden til at leve det igennem, leve med det, og lade dette tragiske tab undervise dig, som kun livets veje og smerte kan det…
  Al støtte til dig, smukke stærke kvinde ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tak. ja smerten er uendeligt og gør ulideligt ondt, men jeg tager alt smerten til mig, føler den, og så må jeg finde en vej at leve med den, jeg ved ikke endnu hvordan, men jeg ved at jeg er nød til det. Tak for støtten, virkelig, det betyder alt, det er det der giver små lys i mørket <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Smukt!
  Kæmpe skridt at tage den som blogger – du får lige en masse skulderklap fra mig 💪🏻👌👏🏻
  #stærkekvinde! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja det er sgu et stort skridt, især når man staver dårligt, men pyt, jeg har noget jeg skal ud med, og hvis det måske kan hjælpe andre, så er det, det hele værd. og mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • neger_nr1@yahoo.dk

  Hvor er det bare fint!! ❤️👌🏽🌟🌟🌟 jeg glæder mig faktisk til at læse mere, for du en KÆMPE inspiration og den stærkeste kvinde jeg overhovedet kan forestille mig!! Strålende indefra og ud!! 🌟❤️🌟 Sara du er altså virkelig noget særligt og din vej mod lykken og dit nye jeg er smuk at kunne følge!! Og jeg er så sikker på at ALT (eller næsten alt..) hvad du ønsker dig kommer til at gå i opfyldelse❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg håber du har ret, jeg ved jeg ikke kan få alt jeg ønsker mig, for mit eneste ønske er at have Nord, men vil kæmpe for livet og for en dag igen at kunne smile, grine og føle lykke, selvfølgelig med Nord i mit hjerte. Tak for de smukke ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • susklat@hotmail.com

  Så flot du fik lavet bloggen søde du er for sej og den skønneste pige jeg kender du fortjener det bedste her i livet ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja så skete det, jeg havde godt nok aldrig set mig som blogger, men jeg her intet at miste, så hvis det kan give mig bare lidt, eller måske hjælpe andre i samme sorg, så har jeg alt at vinde. og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Kæreste Sara. 💫
  Hvor er din blog blevet fin.. Jeg ved vi sjældent har talt sammen og ikke har set hinanden siden Tyrkiet, men jeg ønsker så brændende at støtte dig gennem denne ubærlige sorg som har ramt dig, så jeg er glad for at kunne følge din blog, dine tanker og dine historier. Det gør det nemmere at støtte og hjælpe dig igennem det her. 💓 Jeg håber så inderligt at der sidder andre forældre derude som finder hjælp i dine ord og at du ikle mindst selv kan mærke det hjælper dig igennem det her. ❤️ Du er den største fighter jeg har mødt! Jeg har aldrig rigtig troet på helte og heltinder, men når jeg læser de ting du har skrevet før, ja så er jeg ikke længere i tvivl om at du i mine øjne er Nords egen heltinde.. For du er så stærk og fuld af kærlighed til Nord, og livet, at du ikke bare giver op. X vinder ikke den her kamp, han tabte og gjorde sig selv til morder i kampen om at knuse dig og drive dig til mørket. Men du lader ham ikke gennemføre sin mission og beviser at du stadig står og ikke bare kæmper, men også kæmper for at andre i samme situation finder styrke. Det gør dig til en heltinde i mine øjne ❤️⭐️Så tak søde Sara.. Jeg vil altid finde styrke i alt modgang for din skyld, for hvis du kan, så kan jeg også

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mangen tak søde Diana. Jeg bliver helt rørt over dine smukke ord, det der betyder mest for mig lige nu er at gøre Nord stolt, så det kæmper jeg for hver dag, og nej X skal ikke vinde, han var et svagt menneske der kun elskede sig selv, han brugte Nord som et våben, han misbrugte min og Nords tillid til ham som far. Så jeg kæmper hver dag for at vise Nord at jeg aldrig vil lade det onde vinde, og for at Nords kærlighed stadig lever. Jeg takker af hele mit hjerte for din støtte, det giver styrke i kampen for livet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • June Line Straarup

  Hvor er du sej Smukke Sara 🌺🌺🌺Den er blevet så smuk din Blog 😊 Er Glad for jeg kan være en Del af dit liv – og følge dig i din svære kamp 💧💧Men du er SEJ og Stærk og ved inderst inde at du nok skal klar dig , trods den svære tid , med alt den opbakning du “tillader ” os andre at give dig , Vil hjælpe dig bare til at få lidt lys i din hverdag som EngleMor til Smukke Nord 💙💙💙Sender de varmeste krammer fra Haderslev Pigen June

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg føler mig på ingen måde stræk, men nu føler jeg da at jeg gør noget, at jeg måske kan give noget til andre der er i samme sorg, eller ihvertfald kan de se at de ikke er alene. Tak, og virkelig tak for støtten, det vigtigste i denne kamp for livet, er at man ikke er alene, at man kan se lyset bare lidt, og det hjælper du til <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barike

  Hej Sara. ❤️din historie rammer så dybt inde i hjærtet og alle steder. Denne tragedie er SÅ forfærdelig som over hovedet noget kan være. Jeg ville ønske jeg kunne ta noget af smerten fra dig…..gid jeg kunne bringe ham tilbge. Men desværre, jeg kan kun følge din smerte og sige at alting nok skal gå, for det ved jeg… Du er så STÆRK, jeg beundre dig for det. Jeg kan se en styrke i dig som fortæller mig det. For ja X skal ikke “vinde” denne her. Og det er jeg her til at hjælpe med. Som veninde/nabo/mor til nord’veninde (Ellie) vil jeg altid være der for dig. ⭐️⭐️⭐️. Jeg glemmer aldrig den dag du sagde at du var gravid og jeg så kunne dele den dejlige nyhed at jeg også var det. 😊🙏. Vi havde termin ret tæt på hinanden og fødte så med ca 10 timers mellemrum. Vores dejlig børn blev født under den samme stjerne. ⭐️. Du lå på stue 31 nede og jeg på 31 oppe. Den tid vi har haft i Baby-klubben vil heller aldrig blive glemt. Og hvem ved om den måske kommer igen. 💗. Sara jeg vil glæde mig til at følge sig her på bloggen. Og du kan altid finde en støtte i mig. 💜💜💜kæmpe kram og kærlighed til dig. 💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ja vores dejlige børn er født under den samme stjerne, og når jeg ser på din datter, vil jeg altid mindes Nord, Jeg skal se hende vokse op, og i hende skal jeg se Nord vokse. Jeg vil aldrig glemme dig for den støtte du viser mig i denne sorg. Alle tankerne på tros af jeg ved du selv har dit at slås med, jeg har i dig fundet en støtte og kærlighed jeg ikke havde forventet og du betyder meget for mig. så tak for dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna David

  Kære Sara, tillykke med din blog. Er så stolt af dig <3 Du er en kæmpe inspiration for andre der er i sorg. Jeg er med dig og vil følge med i din blog. Kram, Anna D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mange tak smukke Anna. Din støtte og især din kærlighed i kirken betyder meget for mig. Det var så smukt og for det vil du altid have en særlig plads i mit hjerte, du var med til at gøre dagen smukkere end smuk, af hjertet tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny som englemor og blogger.